icon

Aký žreb má najvyššiu šancu na výhru?

10. dec 2025

Zvláštna otázka, ja viem 😁, ale vysvetlím - otec začal kupovať žreby, tie lacné, baví ho to, tak som premýšľala že mu pod stromček kúpim nejaký z tých drahších 10-15e, ale potrebovala by som tip na niektorý konkrétny, kde by bola šanca aspoň niečo vyhrať, neviem si predstaviť to sklamanie, keby na nejaký veľký 15eurový žreb nevyhral nič 🙂

janai1
10. dec 2025
@namina

@janai1 kto my ?

namina
10. dec 2025
@janai1
mane01
10. dec 2025
@13uzivatelka11

@mane01 a ty by si šla do takého podnikania, aby si mala stratu? Jasné že je to pre nich ziskove, hádam nemyslíš že budú len tak rozdávať peniaze a ešte platiť za tlačenie žrebov.

@13uzivatelka11 ja by som hlavne nestrkala peniaze do takej čiernej diery…

13uzivatelka11
10. dec 2025
@mane01

@13uzivatelka11 ja by som hlavne nestrkala peniaze do takej čiernej diery…

@mane01 veď ani nemusíš 🤷‍♀️

zabka79
10. dec 2025

@anonym_autor vianocna loteria mala vyhru 5 eur kazdy zreb, cize 5 eur sa vrati kazdemu. Tolko sme aj vyhrali 🤪

hellwant
10. dec 2025

Kašlite na žreby, podavajte Loto s Jokerom. Tam aj viaceri môžu chytiť prvu cenu, len sa podeli.🫡 Žreby su otrasne. Raz ak je 1.cena niekde v Ťahanovciach. Nemaš šancu vyhrať ak si zo ZA BA, Zvolena, či Komarn atd. Asi nebudeš behať po republike a od všadiaľ kupovať. Jednoducho netahaš z celej kopy, to je ten odrb. Ak podaš čisla, šancu maš vždy na 1. cenu, pri žrebe to neplati. To je jeho zaludnosť. Miernemu hazardu zdar 🫣🤫🙃

anonym_fe715c
10. dec 2025

@anonym_autor Kamarátka vyhrala na 2 eurovom prasiatku 200 eur a na skvelý týždeň 5 eurovom 1000 eur. Pár dní dozadu.

anonym_e8fcb5
10. dec 2025
@anonym_fe715c

@anonym_autor Kamarátka vyhrala na 2 eurovom prasiatku 200 eur a na skvelý týždeň 5 eurovom 1000 eur. Pár dní dozadu.

@anonym_fe715c kupujem uz asi 10 rokov ale take stastie som nemala nikdy

anonym_fe715c
10. dec 2025
@anonym_e8fcb5

@anonym_fe715c kupujem uz asi 10 rokov ale take stastie som nemala nikdy

@anonym_e8fcb5 Veru to je o šťastí, niekedy aj ja si kúpim no malé sumy s vyhrala.

anonym_e8fcb5
10. dec 2025
@anonym_fe715c

@anonym_e8fcb5 Veru to je o šťastí, niekedy aj ja si kúpim no malé sumy s vyhrala.

@anonym_fe715c ako cely zivot.

hellwant
10. dec 2025
@anonym_e8fcb5

@anonym_fe715c ako cely zivot.

@anonym_e8fcb5 to nie je pravda, že zivot je cely o šťasti. Veľa veci ovplyvňuješ sam, vzdelanim, spravanim, spôsobom ako riešiš veci. Sam sa rozhoduješ. Iba časť veci je o šťasti v živote.

anonym_e8fcb5
10. dec 2025
@hellwant

@anonym_e8fcb5 to nie je pravda, že zivot je cely o šťasti. Veľa veci ovplyvňuješ sam, vzdelanim, spravanim, spôsobom ako riešiš veci. Sam sa rozhoduješ. Iba časť veci je o šťasti v živote.

@hellwant nie nie a nie. nesuhlasim.

hellwant
10. dec 2025
@anonym_e8fcb5

@hellwant nie nie a nie. nesuhlasim.

@anonym_e8fcb5 nesuhlas si a plač aky je život nespravodlivy. Už sa nečudujem neschopnosti Slovakov, keď si možno mnohí myslia , že život je o šťasti. Spoliehať sa na šťastie, namiesto prijatia zodpovednosti a snažiť sa riešit veci 🤣

chrobak7
10. dec 2025
@orl

@janai1 fakt? Dobre vedieť, ďakujem za info

@janai1
@orl
@anonym_autor Každý rok vydá niekto sériu žrebov, kde je každý žreb výherný. Teda výherný ako výherný. Žreb stojí 10 €, ale na každom je minimálne 5 € výhra.

Napr. teraz má NIKÉ žreby s názvom "Nabité výhrami"

https://www.nike.sk/clanky/nabite-vyhrami

Kúp mu 5 takých žrebov. Teba to bude stáť 50 € (čo by si aj tak minula na nejaké papuče) a on má zaručenú výhru najmenej 25 €.

janai1
10. dec 2025
@chrobak7

@janai1
@orl
@anonym_autor Každý rok vydá niekto sériu žrebov, kde je každý žreb výherný. Teda výherný ako výherný. Žreb stojí 10 €, ale na každom je minimálne 5 € výhra.

Napr. teraz má NIKÉ žreby s názvom "Nabité výhrami"

https://www.nike.sk/clanky/nabite-vyhrami

Kúp mu 5 takých žrebov. Teba to bude stáť 50 € (čo by si aj tak minula na nejaké papuče) a on má zaručenú výhru najmenej 25 €.

@chrobak7 Odpoveď sa týkala vianočnej lotérie a iné mi je sumafuk

anonym_d9587b
10. dec 2025

Nevyhrala som nič na vianočnej lotérii nikdy a to som kupovala 3 žreby naraz, tento rok som kúpíla jeden a rovnako nič, vyhodené peniaze do koša.

chrobak7
10. dec 2025
@janai1

@chrobak7 Odpoveď sa týkala vianočnej lotérie a iné mi je sumafuk

@janai1 Teraz sa to snažíš uhrať ....:

"ukáž mi prosím ťa iný žreb VIANOČNÁ LOTÉRIA ktorý má pravdepodobnosť výhry 1:1 (alebo akýkoľvek iný žreb)"

Ukázal som ti iný žreb. Aj zadávateľke.

martinmmartin
11. dec 2025

Mna rozculuje hlavne fakt ze ked uz kupim los a hram o hlavnu cenu tak mi nikto nepovie ze ju uz mozno davno niekto vyhral a uz v tej kope zrebov v predaji vobec hlavne ceny niesu

mircalla
11. dec 2025
@anonym_693c47

Jedina zarucena vyhra je dobre sa vydat a prizivovat na manzelovi.S tym tu ma kazda skusenost ale to otcovi asi nepomoze.

@anonym_693c47 Nie kazda

slovakboy
11. dec 2025

@anonym_autor to by si musela vedieť aká matematika a štatistika je v tom žrebe schovaná. Len tvorcovia žrebov ti to môžu povedať. Matematický systém je tak nastavený, že čím viac žrebov kupuješ, tým je väčšia šanca nejakej výhry, ale súčasne prehrávaš. Takže ak chceš otcovi urobiť radosť s výhrou, kúp mu veľa žrebov, ale lacnejších a priprav sa, že ťa asi budú stáť viac ako to čo on na nich vyhrá. Tak je nastavená štatistika. Štatistika však nevylučuje ani hraničné a málo pravdepodobné stavy. Teda veľkú výhru kúpou jedného žrebu. Ale šanca rastie pri veľkých opakovaniach. Tak vznikol aj život na Zemi: veľa opakovaní. Také číslo si ani náš mozog nevie predstaviť. Bola by si prekvapená ako málo hodov 6 kockami stačí, aby na nich padlo 6 šestiek. Len asi 46 tisíc krát. Pri vzniku života bolo pokusov rádovo 10 na 23. To je také veľké číslo, že by bolo na jeho spočítanie trebalo 500 tisíc krát prežiť vek vesmíru 13 mld rokov.

anonym_e8fcb5
11. dec 2025
@martinmmartin

Mna rozculuje hlavne fakt ze ked uz kupim los a hram o hlavnu cenu tak mi nikto nepovie ze ju uz mozno davno niekto vyhral a uz v tej kope zrebov v predaji vobec hlavne ceny niesu

@martinmmartin na tipose zvykli uverejnovat tie velke vyhry zo zrebov a teraz pocuvaj, jasne ze to tam nevidim a neviem najst. a presne ako pises, cena davno uz bola byt vyhrana napriklad na Xmas loterii a oni to radsej neuverejnia, ved ludia prestanu kupovat.....

blizenci
11. dec 2025

@anonym_autor kupujem 10 aj 15 eur zreby a častokrát je tam .Teda väčšinou. Čistý ojeb tie zreby.

hrasocek12
11. dec 2025
@mane01

@anonym_autor najistejšia vyhrá je žiadne Ženevy nekupovať! Však to je ťahač peňazí, nechápem ako to môžu ľudia kupovať! Je to pre tu firmu business nastavený tak, aby dosahovali zisk.

@mane01 presne tak,môj muž tiež niekedy žreby kupoval. Nakoniec som ho presvedčila,že je to blbosť a odvtedy nič nekupuje. To je tak isto závislosť ,kupovať žreby 🥴

monika101146560
11. dec 2025

Ja pracujem v trafike kde sa už žreby nejaký čas kupujú pomaly aj deťom na Mikuláša, narodeniny, svadby..je to naozaj o náhode, ani nie tak o šťastí, pretože pravdepodobnosti síce sú, ale vobec to neplatí. Teraz Vianočnú lotériu kupujú na balíky, je balík, kde nie je ani polovica výherná, čiže je zákazník stratový, a je balík, kde sú pekné sumy aj za sebou. NIKÉ má momentálne 2 žreby kde je istá výhra: 10 eurový Nabité výhrami, ale garantovaných je lem 5e, a Čas Vianoc za 20e, kde je taktiež garantovaná len polovica sumy.

anonym_e8fcb5
11. dec 2025
@monika101146560

Ja pracujem v trafike kde sa už žreby nejaký čas kupujú pomaly aj deťom na Mikuláša, narodeniny, svadby..je to naozaj o náhode, ani nie tak o šťastí, pretože pravdepodobnosti síce sú, ale vobec to neplatí. Teraz Vianočnú lotériu kupujú na balíky, je balík, kde nie je ani polovica výherná, čiže je zákazník stratový, a je balík, kde sú pekné sumy aj za sebou. NIKÉ má momentálne 2 žreby kde je istá výhra: 10 eurový Nabité výhrami, ale garantovaných je lem 5e, a Čas Vianoc za 20e, kde je taktiež garantovaná len polovica sumy.

@monika101146560 a teraz otazka, ma vyznma kupovat balik alebo z kazdeho balika po dakom kuse. to asi nevies ze? asi je to vsetko nahoda. no nie je to fer. ze niekto vysoli 100 ci 200 euro a nevyhra nic. to by ma rovno porazilo a teda nike zreby tie aspon slubuju daku navratnost, vyskusam tie.

mandzula
11. dec 2025
@anonym_e8fcb5

@monika101146560 a teraz otazka, ma vyznma kupovat balik alebo z kazdeho balika po dakom kuse. to asi nevies ze? asi je to vsetko nahoda. no nie je to fer. ze niekto vysoli 100 ci 200 euro a nevyhra nic. to by ma rovno porazilo a teda nike zreby tie aspon slubuju daku navratnost, vyskusam tie.

@anonym_e8fcb5 Si ma pobavilo s tym, ze to nie je fer. Co ma byt na zreboch fer? Ved to je cista psychologicka hra a vidis to aj tu, ked si niekto mysli, ze ma kupit dva zreby po sebe, lebo kazdy druhy vyhrava. Evidentne im tie ich odrby na tych jednoduchsich vychadzaju - neklamu, ale spoliehaju sa na to, ze ludia su dostatocne hlupi. A su.
A este k tebe - je to to iste, ako keby si do automatu nahadzalo 100, 200 a stazovalo sa, ze vyhral ten, kto hodil 5.

monika101146560
11. dec 2025
@anonym_e8fcb5

@anonym_e8fcb5 no to je ťažko :D jedna pani kúpila balík iného žrebu 10 eurového za 200e, vyhrala 210, za výhru kúpila ďalsi, a tam už mala spolu len 100e z 20 ŽREBOV...Tú Vianočnú skor kupujú ako doplnenie darčeka že mozno noeco vyhraju ked je tam vyssia pravdepodobnost ako inde no len nie je to naozaj každý druhý

monika101146560
11. dec 2025

Ale už keď stávka alebo žreb, tak vyššia pravdepodobnosť, že vyhráš je na žrebe ako Lote, a lebo nebodaj medzinárodnom Eurojackpote😁

monika101146560
11. dec 2025

Niekomu je ľúto dat 1e za žreb, niekto kupuje na desiatky alebo 100vky eur, ale mám osobnú skúsenosť, že práve ten čo nechce (pretože tie žreby sa ponúkajú pri nákupe), vyhrá.
Naozaj len náhoda, správny čas na správnom mieste 🙂

mandzula
11. dec 2025
@anonym_e8fcb5

@janai1 kupila som po sebe a nevyhral kazdy druhy..vobec

@anonym_e8fcb5 To myslis vazne?