Akým konšpiračným teóriám o existencii veríte?
A prečo
Existencii čoho?
Neverim ale zaujima ma teoria ze dinosauri neexistovali. Ale neviem sa nic viac k tomu dopatrat
Existencii čoho? Cestovania v čase? Paralelných vesmírov? Mimozemšťanov? O existencii samotnej, ako napr. že život je len simulácia?
Tak ja si myslim ze najviac ludi veri konšpirácii o existencii ktora vyplýva z náboženstiev.Aj toro je vlastne konspiracia o existencii cloveka ,ci vesmíru.
Existencii coho?
Boha/bohov/anjelov?
Mimozemstanov?
Temnej energie?
Organizacie, co zo zakulisia riadi cely svet?
(btw. kto veri na toto, veri vlastne v boha, len v ludskej forme na zemi, lebo zakladny princip, ze ho ovlada a riadi niekto tajomny a “vyssi”, voci komu je bezmocny a nikdy ho neuvidi/neodhali, je tam ten isty.).
Dacoho ineho?
@juliacenc a prečo by nemali existovať? Aký by mal niekto dôvod klamať o ich existencii? 😃 a týka sa to len dinosaurov alebo aj iných živočíchov z druhohôr?
Ja skor neverim konspiracii, ze boch stvoril svet a ludi.
@moonlight1210 p. Boh nas neriadi, dal nam slobodnu volu 🙂
teoria o existencii.
Ok, vsetko jasne.
@petracandle Dufam, ze nechodi volit...toto uz je moc😄😄
@eva8 a kde som povedala, ze veris v boha?
@petracandle nemôžu existovať , lebo zem ma 5000 rokov predsa 😁
Ja momentálne fičím na konspiracii o existencii pipika Macronovej ženy 😅
a hlavne ako vieme čo je konšpirácia?? aby sme neboli prekvapení.. ja neverím ničomu, vypočujem, prečítam a žijem si ...
@petracandle ved to si tiez neviem vysvetlit. Naco by to bolo dobre
@moonlight1210 nikde, len si prirovnala princip - ludi, ktori nas ovladaju (konspiraca), k Bohu v ludskej podobe. P. Boh nas neovlada
@eva8 ovlada, len to nazyvaju veriaci inak. Ale to je jedno. Nabozenske viery su plne rozporov.
zacinam verit tomu, ze my, zaockovany proti covidu sa zmenime na kukurice, lebo prestavam tomu rozumiet, ako sa mohlo v nasom parlamente stretnut tolko idiotov a imbecilov: blaha, simkovicova, sutaj estok, mlady kalinak, tabak, huliak, danko, kotlar, harabin a neviem kto este.

A ty?