icon

Aladinky - turecké nohavice

taodsusedov
28. júl 2017

Je naozaj neobvyklé nosiť aladinky,ale také,zošité až skoro pri pätách? Milujem etno módu,vecičky z nepálu,dlhé sukňe pre Slovensko neobvyklých strihov a vzorov. Teraz som dostala háremky z perfektnej látky. Jemná,pekný vzor,zvláštne zdobenie. Sú zošité až pri zemi,takže nič mi nevysí 10 cm od zadku. Milujem ich,dobre sa v nich cítim,pokiaľ v nich nekráčam vyzerajú ako sukňa. Ale keď si ich dám každý pozerá a vidieť tak tým ľuďom do hlavy čo si myslia ))))) To,že mužom sa nepáčia ma netrápi. I mne je ich ohoz často nepochopiteľný. Etno som ja,je to môj štýl. Čo však na to vravia iné ženy?

lilyianka
28. júl 2017

@taodsusedov ved nos v com sa citis dobre a co sa ti paci...ak ta netrapia ini tak je to fajn

Za mna tato moda resp styl nie...mne sa celkovo etno styl nepaci,nie je to moja salka kavy a takisto ani tie pudlove nohavice ci dokonca take ako spominas ty

taodsusedov
autor
28. júl 2017

@lilyianka No to pravda,málokoho to je šálka kavy))))

lilyianka
28. júl 2017

@taodsusedov ano malo ludi vyznava tento styl mody...ale mne osobne je jedno kto co nosi,je to kazdeho osobna vec a pokial mna niekto nenuti to nosit som s tym ok 👍
Niekomu sa napr nemusi pacit to co nosim ja..tak nebudem ja sudit inych

sisaka
28. júl 2017

@taodsusedov ked sa uz pytas na nazor. Mne je síce jedno, čo kto nosí a určite by som necumela, ale názor mám. Mne sa to nepáči, nikdy by som si to na seba nedala ani na doma. Takisto sa mi nepáčia žiadne pudlove nohavice, keď to tu vidím na fotkách neverím vlastným očiam, že to niekto dieťaťu oblečie....na deťoch to vyzerá fakt otrasne, neviem odkiaľ táto móda prišla, k nám do Kanady to zatiaľ nedorazilo a dúfam, že ani nedorazi...

tana85
28. júl 2017

@taodsusedov co si druhy mysli o mojom obleceni ma trapi akurat tak na pohovore. inak nech si myslia co chcu. ak sa v tom citis dobre, tak to nos. sama pises, ze je to tvoj styl. nie je to nic vulgarne ako napr. hlboke vystrihy. sama take nenosim, ale nie sme armada, aby sme chodili vsetci v uniformach

taodsusedov
autor
28. júl 2017

@tana85 Asi v tom bude ten moj "problém". Nemám rada uniformovanost. Uz za komunistov,keď v obchode bolo málo toho na výber a všetci to mali na sebe,som si plietla pulóvre trochu iné než mali ostatní. Tak ja si to budem nosiť a tváriť sa,že nevidím tie pohlady))))

taodsusedov
autor
28. júl 2017

@sisaka
Inak niektoré pudlove gate dost pastačia postavu. Hlavne chlapom. Beztak sú mnohí ako malí chlapci a ešte keď majú priestor pre plienku v gatiach))))

ostorha
28. júl 2017

@taodsusedov Ahoj ,ja mam za sebou viacero zmien v obliekani,ako uplne mlada holka som bola rockerka takze povinna vystroj,uzke roztrhane rifle,kozena bunda a kanady na nohách cierne alebo biele tricko,karo kosele atd.. Mala som aj etno obdobie ale taky ten gipsy alebo aj boho styl to volaju no a teraz som taka usadlejsia a nejak vekom tiahnem k jednoduchej zenskej elegancii ale nemam nic proti pudlovym nohaviciam ja to nosim na doma alebo na prechadzku do prirody.Mne je uplne jedno kto co nosi pokial v tom neide do divadla tak v poho...No co ti povedat na tie pohlady ,, live in Slovakia,,Vo vyspelých zapadnych krajinach sa s tym velmi nestretnes ja som sa uplne najlepsie citila v Holandsku tam keby som si dala na hlavu aj zachodovu misu miesto ciapky tak to nikto neriesi...Inac moja 66 rocna svokra nosi pudlove gate aj pudlove dotrhane rifle a k tomu konvers tenisky a neriesi nech sa aj vsetci na hlavu postavia jej je to jedno ona sa v tom citi dobre jej sa to na nej paci a ostatni nech si o tom myslia co chcu..

jatva
28. júl 2017

Ooo to sa mi paci 🙂 mne to velmi nejde, muz ma na mne najradsej minisukne, len tie su pri detoch trosku neprakticke 🙂 mam rada dlhe, rozviate sukne, saty. A ked ma muz nastve, tak budu aj pestrofarebne haremky :D

taodsusedov
autor
28. júl 2017

@ostorha To metalové obdobie mám za sebou i ja. Teda v obliekaní. Chuť počúvať tvrdú hudbu ma neopustila)))) Máš štýlovú svokru. I ja chcem byť taká raz. )))))

taodsusedov
autor
28. júl 2017

@jatva Nikomu to nehovor,ale ja minisukne nemôžem,nemám do nich nohy. Tak si nosím dlhé sukne,z nudze cnosť ))))) Ale dlhe rozviate sukne su tiež sexi. Všimla som si,že keď schadzam dolu schodmi a pridrzam si suknu,aby som si na nu nestupila,chlapi radi pri schodoch postoja a sledujú. Asi im to pripomína tu princeznú z rozprávky čo schádzala po zamockých schodoch o ktorej ako chlapci čítali. I keď ten môj tvrdí,že som skor ako sedemhlavý drak keď sa naseriem)))

ostorha
28. júl 2017

@taodsusedov Moja svokra je stara hippie girl ,,dieta kvetov,, ina uz nebude ale ja to beriem ... Sice sa uz neobliekam rockovo,ale hudbu som neprestala pocuvat,len som obohatila o jazz, soul a klasiku.. Aj tak najlepsia hudba sa produkovala v 60-70-80 rokoch.

jatva
28. júl 2017

@taodsusedov chlapi maju dobru predstavivost a radi ju praktikuju 🙂 takze nieco rafinovane zakryt, naznacit a skocia po tom lepsie ako po odhalenej zenstine (bolo mi vysvetlene) 🙂

taodsusedov
autor
28. júl 2017

@ostorha Plne súhlasím s tymi rokmi plodnymi na hudbu..

@jatva Takto som sa na to nekukala...čiže som silno v ohrození ))))))