Angličtina v Žiline - mamičkovské konverzácie

violetka1
28. sep 2013

Milé maminy zo Žiliny a blíz. okolia, nájde sa tu medzi vami niektorá, ktorá by mala záujem si trošku pokecať v anglickom jazyku? Mohli by sme sa napr. stretnúť niekde na káve na hodinku a rozprávať sa iba anglicky (takto nejako si to predstavujem). Možno len raz týždenne. Som v štátnicovom ročníku na ŠJZ, mám Europsky jazykový certifikát, pred 8. rokmi pol ročný pobyt v Anglicku, za sebou rôzne kurzy Aj- v ZA aj BA, Headway aj konverzačné, teraz Time To Talk knizky. Úroveň B2. Uvažujem aj o doučovaní žiakov ZŠ v blízkej budúcnosti. Jednalo by sa čisto a nezáväzné stretnutia na báze dobrovoľnosti- na úrovni AJ asi až tak nezáleží, ide len o radosť z jazyka a spoznaní sa bližšie. Ďakujem. Eva.

violetka1
autor
25. okt 2013

Halo maminky, ani jedna? Potrebujem konverzovať 🙂))

andula77
5. nov 2013

Ahoj. Ja som robila statnicu na jazykovke v maji/juni a pravda je, ze odvtedy som sa do knihy ani nekukla 🙂 Bola som aj nejaky cas v zahranici takze konverzovat by som mala zvladnut, akurat si to moc uplne neviem predstavit...ze dve slovenky a spiikuju 😀 ale skusit by som to chcela...tiez uvazujem nad doucovanim tak mozno by sme si mali co povedat 🙂 inak som stale na MD

roboas
14. nov 2016

Ahoj skús tento kurz : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre... Dosť sa tam rozpráva a vyučuje sa to hlavne napodobňovaním rodených speakerov a písaním.... Je to taká kombinácia zraku sluchu hovorenie ;)