Má online kurz angličtiny B2 pri práci význam?
pozerám online kurz angličtiny na úrovni b2, kde po dokončení dostanem certifikát o absolvovaní kurzu od jazykovej školy.
chcem si ho dať aj do životopisu, ale neviem, či to zamestnávatelia vôbec berú vážne, keď nejde o cambridge alebo inú oficiálnu skúšku.
má podľa vás takýto certifikát pri hľadaní práce nejaký význam?
Certifikát nie, na pohovore robia väčšinou rozhovor v angličtine a spoliehajú sa naň. Ľudia si často hádžu do životopisov úroveň jazykov od buka do buka, takte sa to na pohovore overuje.
Asi tak, ako pise @nattyond. Tiez mi na pohovore stacia 3 otazky a viem na akej urovni je ten clovek. Otazne je to sito na zaciatku, ale nemyslim ze B2, alebo B2 s certifikatom tam urobi velky rozdiel. Ak je vyzadovana C1 a ty mas iba B2, tak urcite.
Staci, ze si spravis nejake testovanie, ktore zhodnoti, an akej urovni v skutocnosti si. Certifikat a skolenie b2 ma vyznam, ak si bola pred kurzom lvl A.. ale len pre teba, aby si vedela, aku uroven mas.. certifikat ma vyznam pri >C1 lvl
Dostanes len certifikat o absolvovani kurzu alebo budes robit realnu skusku na B2 a budes mat certifikat z tej skusky? V zavere firmy nevyzaduju certifikaty. Cast pohovoru alebo aj cely je v aj a hned vedia, ako na tom si.
Nerob si kurz pre certifikát ale pre seba, zvýšenie úrovne
@anonym_autor podľa mňa to nemá význam. Ja keď som chodila na pohovory tak si ma tam rovno z požadovaného jazyka vyskúšali. Podľa mňa je ti zbytočný ten certifikát. Jedine žeby išlo o vyššiu úroveň C1 a viac, tak možno vtedy.

Certifikát nie, na pohovore robia väčšinou rozhovor v angličtine a spoliehajú sa naň. Ľudia si často hádžu do životopisov úroveň jazykov od buka do buka, takte sa to na pohovore overuje.