icon

Aniónové vložky a vaše skúsenosti s nimi

burina111
12. okt 2011

máte skúsenosti s aniónovými vložkami, pomohli, nepomohli, vyliečili, nevyliečili, kde a cca v akej cene ich kupujete?ďakujem za všetky odpovede 😉

mirka492013
19. sep 2014

Pridavam sa k skupine ZA anionove vlozky. Vyuzivam ich akurat rok. Stale som mala 2-3 krat do roka mykozu, nejake zapaly, vytoky... Tak som vyskusala. A u mna fakt funguju. Za cely rok som nemala ziaden problem. A neviem ci je to vlozkami ale intenzita krvacania je ovela nizsia. Nikdy som nemala extra silne kramy, ale zvycajne som vyuzila aspon 3-4 vlozky denne. Tieto anionky mi uplne stacia 1-2. A aj dlzka krvacania sa mi skratila z 5-6 na 3-4. Ked mate problemy urcite vyskusajte. Ja ich kupujem v lekarni. V kazdom vacsom meste ich v aspon jednej lekarni kupite. nech pomozu 🙂

maria263
19. sep 2014

Aj ja ich používam, najme intímky, ale i sem-tam vložky, a neviem si ich vynachváliť. Fungujú ako majú a odkedy som ich začala používať, tak nemám žiaden problém s mykozami, zápalmi, výtokmi....(odporučila mi ich kamoška). Kupujem ich v Dedre, keďže sama s ňou pracujem .🙂

pivonka24
6. feb 2015

Baby ja kupujem anionky na http://www.presikovneruky.sk/Anionove-vlozky su od firmy gentle day. Vyskusala som aj z dedry ale viac mi vyhovuju tieto su trosku drahsie ale kvalita to isti. Neviem si ich vynachvalit 🙂 uz ziadne bolesti zapach a su velmi pohodlne 🙂 vyskusajte

luna11
27. feb 2015

Ahojte, ak by tu niekto hladal skusenosti s anionovymi intimkami, pridam tu svoju. Mna dost sklamali, pouzivala som ich v tehu a veru mykoze ani nezabranili a ani ju nezmiernili. Za mna - vyhodene peniaze.

elusiatko89
4. mar 2015

baby napiste pls aj znacky ktore Vam pomohli/nepomohli... ja som mala z Dedry su ok ale nemam s cim porovnat tak som si teraz objednala odtial co pisala pivonka24, tak uvidim...

luc22ka
10. sep 2015
Používateľ luc22ka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od luc22ka.

Ahoj, no ja mám zas inú skúsenosť, aj keď som nemala mykózy. Mala som dlhodobé zápaly močového mechúra a dosť bolestivo sa to týkalo aj ostatných miest tam dole, zápal sa mi často šíril ďalej, nevedela som čo s ním, ako sa ho zbaviť. Sukne som nenosila skoro vôbec, bola mi permanentne zima, bolo to strašné. Aniónové vložky som brala už ako poslednú šancu. Páči sa mi, že hrejú a už po pár dňoch som si všimla, že boliesti mi ustupujú, za pár týždňov sa mi začal zápal strácať. Ja osobne neľutujem, používam ich stále, počas každého menzesu a nemenila by som.

zdenka2244
Odpoveď bola odstránená
manuelala
18. okt 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

ja som teda musela prestať používať vložky, neskutočne mi vadila vlhkosť a ten pocit proste že "pretečiem", ale obávam sa že sa s nim budem musieť vrátiť, pretože tampóny mi nejak neprospievajú, ale ako som sa dočítala, tak tieto vložky majú trochu väčšiu savosť a vraj ten pocit vlhkosti tam nie je, neviem som skeptická ale asi zainvestujem aspoň jeden mesiac

dorka159
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
zcmcm2015
Odpoveď bola odstránená
dkm
31. jan 2016

SUPER vec! Konečne niečo, čo zatočilo s mykózou. Už z toho bol bezradný aj môj lekár a ja úplne zúfalá. O anionkách som sa dozvedela úplnou náhodou od susedy. odvtedy ich používam a...stala sa zázrak 🙂! Mykózu som nemala UŽ dva mesiace.

9myska9
24. feb 2016
Používateľ 9myska9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 9myska9.

Používam ich zatiaľ prevenčne 😉 vyhovuje mi materiál na povrchu

martindro
3. mar 2016

Za mnou S tým prišiel môj priateľ že kolegyňa V práci mu poradila, keďže sa O mňa stará jak V bavlnke A vidí sám koľké mám problémy S pálením, vytokmi A bolesťami tak mi to priniesol. Dnes som si dala prvý krát Intimku Pompadour A zatiaľ len slabý akoby mentolovy chlad no po chvíli to ustúpilo. Ako tak čítam modlím sa až mi to zaberie ako vám ženušky 🙂 naozaj som skúsila všetko možné snáď toto zaberie 🙂

martinocka1
30. mar 2016

Intímny sú super,po holení som si podrazdila pokožku a do toho dostala kvasinky a týždeň som si dávala canesten krém a nic,kúpila som si intimky A Fakt do dvoch dní obrovská úľava,skúsim aj nočné vložky

kacka1804
6. máj 2016

Ja som v 14 tt tehotenstva a začalo to mykozi vytoky....beriem niečo od doktora ale kúpila som si tie anionky tak dúfam že to zaberie a nebudem musieť každý mesiac brať kadejaké čipky ...

lenucha
12. máj 2016

https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...

https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...

Ja používam tieto a som veľmi spokojná. Výsledky sa dostavili😊

lorry
24. jún 2016

Ahojte baby viete mi poradit su dobre anionove vlozky ked sa mi stale po sexe uz asi rok natrhne otvor posvy boli to a stipe.Pomohlo by mi to? Som uz zufala neviem co robit.

andrea_269
19. júl 2016
Používateľ andrea_269 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od andrea_269.

Mne tiež veĺmi pomohli, trpela som neustále mykózami, hlavne v lete, už som sa aj bála ís´t do bazénu. Ale na tento problém neviem či zaberú, skús sa kontaktovať priamo na nich (gentle-day.sk)a spýtať sa alebo ich vyskúšaj. Zas tak drahé nie sú, aby sa to nedalo skúsiť 🙂

veronikave
22. júl 2016
Používateľ veronikave je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikave.

Skúšam prvé mesiace, zatiaľ super

bobulazelena
23. júl 2016

@lorry to neviem co ti pomozu vlozky ale kazdopadne to skus nejako riesit lubrikacnym gelom, dlhsou predohrou alebo s gynekologom , mozno mas nejaky horm.profil a nedostatocne zvlhcenu posvu. Ved to musi byt velmi neprijemne s tymto zit

kacka1804
23. feb 2017

Obyčajne vložky aaabsolutne žiaden zázrak

lenucha
23. feb 2017

Isteze, plusked si pozrieš ich zloženie, ozaj zle😖. Ako som vyššie písala, na anionove nedám dopustiť.

masabi
15. sep 2018

Čítam túto diskusiu,a pridám aj ja svoju skúsenosť,prvýkrát som skúsila anionovr vložky po pôrode,to bolo už dávnejšie ,ale bola som spokojná,teraz som sa k nim vrátila,moja moja menštruácia je prvé dva dni oveľa silnejšia nestíham meniť vložky,nehovorím o tom,keď som v praci.Kuulpia som si teraz na skúšku aniontovym vložky z Faberlic,určite sa s vami podelím o skúsenosť hneď ako použijem.

monymons
Autor odpoveď zmazal
marika1066
13. máj 2021

@masabi dobrý no ako ste bola spokojná s anionkami? Rozmýšľam nad nimi, v poslednej dobe mám často mykózy

masabi
15. máj 2021

@marika1066 zdravím, aktuálne používam bavlnebe vložky aj anionove z Tiande. Absolútna spomojnost

marika1066
16. máj 2021

@masabi ja mám v poslednom čase mykózou hlavne pred mnezesom,používam tiande, ale dako veľmi nezaberajú

akinom0077
11. feb 2024

@burina111 anionove vlozky kupujem v DM okolo 5e od znacky gentle day. Su dobre urcite ako prevencia. Vyliecit same o sebe pochopitelne nedokazu.

lenucha
12. feb 2024

Ja kupujem a i predavam ( viď.moj profil) od firmy Fohow. Firma je známa svojimi vyrobkami vysokej kvality, investuje do vyskumu a vedeckych poznatkov, čo pre mňa znamená, že produkty obsahuju vylepšenia a výhody. A ich anionky su super, bez gmo🙏. Chvalabohu žiadne problémy 🙏