icon

Anketa - hádky

zoodiac
10. aug 2021

ako dlho dokazete drzat hubu, ked ste na nieco nastvani a odstvete sa, ked to tomu druhemu cloveku 'vykricite' nahlas?

alenka551
10. aug 2021

záleží o koho ide aj o akú situáciu. niekedy vydržím aj mesiac, no inokedy je hodina dlhá doba. máš asi na mysli nejakú konkrétnu situáciu, či?

sofiella
10. aug 2021

@zoodiac nevydržím ani minútu
Okamžite vykricim všetko co si myslím
Ja sa nedokážem hnevať. Hoci všetko riešim s horúcou hlavou, ale nedrzim v sebe hnev ani sekundu.

zoodiac
autor
10. aug 2021

@sofiella mam pocit, ze ta povahova crta - impulzivita - je skor povahova crta zien, nez chlapov. ale urcite ze su aj impulzivni chlapi... 🙂

janetinka27
10. aug 2021

@zoodiac zavisi od cloveka, ktory ma hneva a aj od situacie. manzelovi vsetko poviem hned ked to mam na jazyku. ale ja sa hned aj odstvem. ale niektorym ludom neviem/nemozem povedat, ked ma nastvu. ide aj o to, ze kazdeho z nas stve nieco ine. mne moze vadit vela veci, ktore inym ludom nevadia. niekomu vadi vsetko, iny je zas tolerantny. mna nastve vela veci, ale zasa rychlo to pustam z hlavy. ale ked sa to uz opakuje, to je horsie, vtedy trpim a dusim v sebe vybuch sopky.

zoodiac
autor
10. aug 2021

@alenka551 ani nie, u mna je to skor tak, ze cakam na prilezitost. nie planovane, proste neriesim veci horucou ihlou, ale potom to v sebe drzim a ked je vhodna prilezitost, 1000x premyslene to poviem vsetko tak, ako to je :D

zoodiac
autor
10. aug 2021

@janetinka27 dokazes sa aj ovladnut a nevybuchnut? myslim v pripadoch, ked to v sebe dusis...

janetinka27
10. aug 2021

@zoodiac ci zeny, ci muzi, to by som nevedela povedat. skor zeny su asi take, ze vela veci v sebe riesia a muzi menej. a tiez zeny byvaju nastvate aj v domacnosti, ak je muz neporiadny alebo neplni ich ocakavania ohladom pomoci s detmi ci zodpovednostou. tam sa zo zeny stane permanentne nastvana zena. ale moze za to muz 😂

janetinka27
10. aug 2021

@zoodiac ano, dokazem, jasne. ja som dost vybusna, ale pritom ludia, co ma bezne poznaju na pracovisku alebo z okolia mi hovoria, ze som velmi pokojna. a ani ma nikdy nevideli zvysit hlas alebo vybuchnut. ale to je tym, ze sa prehnane ovladam. dan su ale choroby :D

sofiella
10. aug 2021

@zoodiac ale tak chlap aspoň vie na com je
Vidi ze žena je nasr.... a konkrétne vykrici co presne jej vadi , zvykne do toho zahrnúť aj to ako to ma.nabuduce napraviť. Takže muz dostane jasne info o príčine jej hnevu s návodom ako to odstrániť
Zatiaľ čo chlap bude ako dilino tváriť sa, že je všetko ok a mozno to vytiahne po 5rokoch pri nejakej väčšej hádke 🙄
Moja skúsenosť
Nikdy žiaden problém až zrazu vadilo vsetko

zoodiac
autor
10. aug 2021

@janetinka27 detto. ja viem vyslovene povedat, ked som ochorel z toho, ze som sa nasral a nevybuchol...

to s tou domacnostou LOL presne tak. zena permanetne nasrata na muza a moze za to on. keby nezil, nevytacal by ju, ale kedze zije, moze za to on :D

zoodiac
autor
10. aug 2021

@sofiella ale tak to moze byt povahou, rozvazny clovek sa ovladne. mozno to o '5r' uz nie je aktualne, ale ak je to pre neho dolezite, asi to proste musel riesit

janetinka27
10. aug 2021

@zoodiac
@sofiella no to je pravda, ze aj moj to robi, ze nieco spomenie po 50 rokoch. ked sa to deje, tak mi to nepovie a ked ja doma pre nieco vybuchujem, tak mi to pripomenie. a mna este viac nahneva to, ze mi to nepovedal vtedy a aj to, ze je to obycajne nejaka blbost 😂

sofiella
10. aug 2021

@janetinka27 presne 😄
@zoodiac mňa život naučil riešiť to hneď
Ked človek vychladne, prejde ho to a nepovazuje uz to za potrebné riešiť. A tak sa nabaluju problémy.
Za mňa je určite lepšie problémy riešiť hneď keď vzniknú a to nie len doma.

h2
10. aug 2021

@zoodiac Tak max. pol sekundy. Môj muž to má rovnako. 😃

lindous
10. aug 2021

Ja som nikdy nikomu nič nevykričala 😅 ak je to vec, ktorá ma síce štve, ale nie je možné ju zmeniť, tak si ten hnev vybijem v posilke alebo v posteli 😅 a púšťam ju z hlavy a ak ma niečo škrie a dá sa s tým niečo robiť, tak sa ozvem a riešime to hneď a zaraz s kľudom, kým sa to nenabalí tak, že chcem kričať ... a ak je to len taká nejaká blbostička, na ktorej sa pochytíme, tak na urazenú a nahnevanú sa vydržím hrať tak 10 minút 😂

zuzanapjat
10. aug 2021

@zoodiac akonáhle ma niečo serie, spravím cirkus hneď. Zo mňa teda muž nemusí dolovať čo mi je... prečo mi je... 😀D keby som to v sebe dusila bol by to veľký prúser, ten výbuch by bol stonásobný. Ale viem, že sú ženy ktoré to v sebe dusia... a potom jeden deň si zbalia kufre a adios. Chlap ostane zväčša v šoku: "prečo" veď všetko bolo okey.... Bez cirkusu povedia - "už ťa nemilujem" a nikdy s nim nerozoberú tie dôvody. Myslím, že je to pre toho partnera o dosť horšie, také prebudenie do reality.

elizabet173
10. aug 2021

@zoodiac my sme obaja flegmatici, cize vykricanie nahlas sa nekona. Dokazeme sa porozpravat, ale nikdy po sebe nekricime. A smerom k inym ludom uz vobec nie. Ak mi niekto ublizi, poviem mu to, ak sa da, vyhybam sa mu, ale ak sa stretneme, dokazem s nim normalne komunikovat. Nemam pocit, ze v sebe nieco dusim, skor to hodim za hlavu

ewiculik
11. aug 2021

Zalezi od situacie, niekedy vybuchnem hned, inokedy sa to snazim predychat. Ako kedy, ale kamoska mi dala radu a mohla by som sa nou zacat riadit, ze pockat ci uz niekolko hodin alebo aj dni a potom sa o danej situacii s dotycnou osobou porozpravat.