Anketa - hádky
ako dlho dokazete drzat hubu, ked ste na nieco nastvani a odstvete sa, ked to tomu druhemu cloveku 'vykricite' nahlas?
@zoodiac zavisi od cloveka, ktory ma hneva a aj od situacie. manzelovi vsetko poviem hned ked to mam na jazyku. ale ja sa hned aj odstvem. ale niektorym ludom neviem/nemozem povedat, ked ma nastvu. ide aj o to, ze kazdeho z nas stve nieco ine. mne moze vadit vela veci, ktore inym ludom nevadia. niekomu vadi vsetko, iny je zas tolerantny. mna nastve vela veci, ale zasa rychlo to pustam z hlavy. ale ked sa to uz opakuje, to je horsie, vtedy trpim a dusim v sebe vybuch sopky.
@janetinka27 dokazes sa aj ovladnut a nevybuchnut? myslim v pripadoch, ked to v sebe dusis...
@zoodiac ci zeny, ci muzi, to by som nevedela povedat. skor zeny su asi take, ze vela veci v sebe riesia a muzi menej. a tiez zeny byvaju nastvate aj v domacnosti, ak je muz neporiadny alebo neplni ich ocakavania ohladom pomoci s detmi ci zodpovednostou. tam sa zo zeny stane permanentne nastvana zena. ale moze za to muz 😂
@zoodiac ano, dokazem, jasne. ja som dost vybusna, ale pritom ludia, co ma bezne poznaju na pracovisku alebo z okolia mi hovoria, ze som velmi pokojna. a ani ma nikdy nevideli zvysit hlas alebo vybuchnut. ale to je tym, ze sa prehnane ovladam. dan su ale choroby :D
@zoodiac ale tak chlap aspoň vie na com je
Vidi ze žena je nasr.... a konkrétne vykrici co presne jej vadi , zvykne do toho zahrnúť aj to ako to ma.nabuduce napraviť. Takže muz dostane jasne info o príčine jej hnevu s návodom ako to odstrániť
Zatiaľ čo chlap bude ako dilino tváriť sa, že je všetko ok a mozno to vytiahne po 5rokoch pri nejakej väčšej hádke 🙄
Moja skúsenosť
Nikdy žiaden problém až zrazu vadilo vsetko
@janetinka27 detto. ja viem vyslovene povedat, ked som ochorel z toho, ze som sa nasral a nevybuchol...
to s tou domacnostou LOL presne tak. zena permanetne nasrata na muza a moze za to on. keby nezil, nevytacal by ju, ale kedze zije, moze za to on :D
@janetinka27 presne 😄
@zoodiac mňa život naučil riešiť to hneď
Ked človek vychladne, prejde ho to a nepovazuje uz to za potrebné riešiť. A tak sa nabaluju problémy.
Za mňa je určite lepšie problémy riešiť hneď keď vzniknú a to nie len doma.
Ja som nikdy nikomu nič nevykričala 😅 ak je to vec, ktorá ma síce štve, ale nie je možné ju zmeniť, tak si ten hnev vybijem v posilke alebo v posteli 😅 a púšťam ju z hlavy a ak ma niečo škrie a dá sa s tým niečo robiť, tak sa ozvem a riešime to hneď a zaraz s kľudom, kým sa to nenabalí tak, že chcem kričať ... a ak je to len taká nejaká blbostička, na ktorej sa pochytíme, tak na urazenú a nahnevanú sa vydržím hrať tak 10 minút 😂
@zoodiac akonáhle ma niečo serie, spravím cirkus hneď. Zo mňa teda muž nemusí dolovať čo mi je... prečo mi je... 😀D keby som to v sebe dusila bol by to veľký prúser, ten výbuch by bol stonásobný. Ale viem, že sú ženy ktoré to v sebe dusia... a potom jeden deň si zbalia kufre a adios. Chlap ostane zväčša v šoku: "prečo" veď všetko bolo okey.... Bez cirkusu povedia - "už ťa nemilujem" a nikdy s nim nerozoberú tie dôvody. Myslím, že je to pre toho partnera o dosť horšie, také prebudenie do reality.
@zoodiac my sme obaja flegmatici, cize vykricanie nahlas sa nekona. Dokazeme sa porozpravat, ale nikdy po sebe nekricime. A smerom k inym ludom uz vobec nie. Ak mi niekto ublizi, poviem mu to, ak sa da, vyhybam sa mu, ale ak sa stretneme, dokazem s nim normalne komunikovat. Nemam pocit, ze v sebe nieco dusim, skor to hodim za hlavu
Zalezi od situacie, niekedy vybuchnem hned, inokedy sa to snazim predychat. Ako kedy, ale kamoska mi dala radu a mohla by som sa nou zacat riadit, ze pockat ci uz niekolko hodin alebo aj dni a potom sa o danej situacii s dotycnou osobou porozpravat.

záleží o koho ide aj o akú situáciu. niekedy vydržím aj mesiac, no inokedy je hodina dlhá doba. máš asi na mysli nejakú konkrétnu situáciu, či?