icon

Za aký čas môžete presvedčiť cudzieho na sex?

Včera o 08:40

Ako dlho, resp. ako rychlo dokazete presvedcit opacne pohlavie na sex? Myslim od momentu ked narazite na uplne cudzieho cloveka az po menent samotneho vykonania aktu.. Skuste sa pochvalit ako to mate. U mna to bolo najrychlejsie asi 35 - 40 min , Ale verim ze niektore ste sikovnejsie.

Strana
z2
anonym_dacf9d
•
Včera o 08:43

🤦‍♀️

anonym_e2530a
•
Včera o 08:44

Toto píše žena? Tento svet je úplne v r*ti...

anonym_e2530a
•
Včera o 08:45

@anonym_autor ešte ma napadlo ak chceš prekonať vlastný rekord sa prihlás na nejakú platformu, kde sa ženy ponúkajú, tam to máš pár sekúnd

anonym_f6cf26
•

5m

minenkaa
•

Čo ? To tak dlho,vsak sa spýtaj povie nie a chod kndalsiemu,40min sa s niekym srat zbytocne

autor
•
Včera o 08:46
@anonym_f6cf26

5m

@anonym_f6cf26 to asi nie, neverim, co na ulici stretnes niekoho a ani k najblizsiemu stromu to netrva 5min

anonym_dacf9d
•
Včera o 08:48
@anonym_autor

@anonym_f6cf26 to asi nie, neverim, co na ulici stretnes niekoho a ani k najblizsiemu stromu to netrva 5min

@anonym_autor mozno su pod stromom.

anonym_31be50
•
Včera o 08:49

@anonym_autor 30 min? A kolko brala na hodinu a kolko si zjednal? 🙂

anonym_55231e
•
Včera o 08:57

Idem vyskusat. Poviem ti potom. Ale tvoj rekord asi neprekonam🙄

jblheart
•
Včera o 09:03

Pozri do Guinnessovej knihy.. určite to tam niekde je. Čo sa týka počtu tak ten drží nejaká čo spravila 1000 či koľko chlapov za 24 hodín.. takže tam to bude ťažké posúvať vyššie.

anonym_43838f
•
Včera o 09:04

nespim s chlapmi ktorych nepoznam

anonym_7a4646
•
Včera o 09:26

Napisem takto: Aspon v dacom si neprekonatelna. Ci taka neprekonatelnost je obzvlast velka vyhra neviem ale ked sa ty z toho tesis, tak potom je vsetko tak ako ma byt.

demodun
•
Včera o 09:27

Až 35 minút, nejako dlho. Už asi stárneš 😏😆

anonym_72fee8
•
Včera o 09:27

No aby som presviedcala muza k tomu, aby mal so mnou sex?! 🤣🤣🤣 Nie taka zufala som este nebola 🙈😀

abbey1
•
Včera o 09:31

@anonym_autor Rozumnejšie. Šikovnosť prenecháme tebe, kľudne i s časovým rekordom.

hefo
•
Včera o 09:33

Pokiaľ "presviedča" žena muža, a nie niektorého konkrétneho, ale ľubovoľného, tak to nie je nijaký výkon, čo by mal kohokoľvek ohúriť. To je úspech asi ako dobre sa ráno vysr.ť.

anonym_4b57ed
•
Včera o 09:50

@anonym_autor S jednou štetkou som sa dohodol na cene behom asi 3 mnút a do 15 minút bolo po všetkom. 😂😂😂😂😂😂

hefo
•
Včera o 10:00
@anonym_4b57ed

@anonym_autor S jednou štetkou som sa dohodol na cene behom asi 3 mnút a do 15 minút bolo po všetkom. 😂😂😂😂😂😂

@anonym_4b57ed Tak to dúfam, že nebola príliš vysoká cena! 😝

billy_jean
•
Včera o 10:00

Chvalabohu, ešte som nikoho v živote nemusela presviedčať na sex.

nikoletta1712
•
Včera o 10:02

@anonym_autor Asi nebudeš patriť medzi tie krajšie, keď ti to trvalo až 30 -40 minút…Dosť na chuja teda…

anonym_751ede
•
Včera o 10:20

@anonym_autor nikdy som nikoho nemusela presviedcat bud je chemia a vzajomna tuzba alebo nie.

anonym_7ace67
•
Včera o 10:28

Krátky presviedčaci čas považujete za úspech, či dôvod na zamyslenie?

sergejj
•
Včera o 10:32

@anonym_autor 7 sekund 4 desatiny

katkazatka
•
Včera o 10:33
@sergejj

@anonym_autor 7 sekund 4 desatiny

@sergejj vytiahol si vtaka, alebo penazenku?😀

unterwasserman
•
Včera o 10:48

Záleží pd pohlavia... Žene by to dlho netrvalo, lebo muž by neodmietol, keby sa žena ponúkla. Ale naopak je to už problém. Ženy majú v tomto obrovskú výhodu oproti mužom.

januska12323
•
Včera o 10:50

Prečo by som takú sprostosť robila?

anonym_bc479f
•
Včera o 10:54

Pekná žena = sa nemusí ani snažiť, stačí prísť a chcieť.
Pri pekných mužoch odhadom do 10min by to zvládol. A tak ďalej. Takže pri svojich 40min, vieš na akom rebríčku krásy si.

anonym_6483d1
•
Včera o 12:02

Mám vyše 40rokov, ale ešte som neskúšala prehovárať nikoho na sex, vôbec by ma nenapadlo to stopovať a porovnávať. Primitivizmus je tak vzácna vlastnosť, konkurencia je tak vysoká, že nemám šancu byt v top stovke primitivizmu. Ale ty si dnes na prvom mieste👍 v pondelok počas dňa toto riešiť. 🫣

earlgrey
•
Včera o 12:09
@anonym_4b57ed

@anonym_4b57ed nič moc výkon 🤷‍♀️

anonym_1f9d9e
•
Včera o 12:25

@anonym_autor ak si žena tak dosť slabé. Žene stačí lusknúť na Pokeci prstom a už jej klopú na dvere.
Ak si muž, tak musíš mať veľké mindráky keď máš potrebu sa týmto chváliť.

Strana
z2