icon

Anketa o prezidentských voľbách

salome123
29. mar 2019

Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?

galioska
31. mar 2019

@dai verejné fórum, verejná diskusia, hlavne že ty teraz píšeš k veci o rypani🤣🤣, top

dai
31. mar 2019

@galioska kto je moja kamoška? Ja tu nemám kamošky, tie mám v reálnom svete🙂 s evittam v mnohom súhlasím a sú aj témy kde absolutne🙂 čiže k téme ešte raz - asi som prehliadla tvoj príspevok kde si písala k voľbám... Prepac

galioska
31. mar 2019

@dai tvárris sa ako zakladateľka príspevku ale niesi, diskutuj ďalej a mňa si nevšímaj, jaaj to nejde to by bola nuda🤣

evittam
31. mar 2019

@galioska No na teba sme všetci cakali.

galioska
31. mar 2019

@evittam ja viem😂, alé píš k veci teda začni konečne lebo píšeš úplne mimo temu😎😋

evittam
31. mar 2019

@galioska Skus zacat sama. Jedina mimo diskusiu si sama. Ale to je vlastne "top" v tvojom pripade.

galioska
31. mar 2019

@evittam súhlasím, hlavne je top v Tom že sa pridali dalsie top komentujúce🤣

dai
31. mar 2019

@galioska ty si normálne prišla do témy trollovat? Si prvá co prišla a začala rýpať úplne mimo temu... Snažíš sa aj ďalej strhávat pozornosť na seba - keď to neide rozumom tak aspoň trollovanim...
Peknú nedeľu ti prajem, dúfam ze si dostala tu pozornosť tu co ti zjavne chyba doma:(

dai
31. mar 2019

O mne: Existujú ľudia, ktorí ťa netolerujú a neustále kritizujú, ale nemôžu si pomôcť, aby sa na teba neprestali dívať, pretože tvoj život je zaujímavejší ako všetko to, čo sa deje v ich. Madonna

@galioska

Hm... Celkom si sa vystihla v svojom citate - nemôžeš si pomôcť, ta evittam ti zjavne nedá dýchať, tak ju treba vyhľadať a rypat

galioska
31. mar 2019

@dai tlieskam🤣, že som si ťa u nás nevšimla😁 každý kto si to tu prečíta zistí kto je troll 😊

galioska
31. mar 2019

@dai no chod u mňa nájdeš múdrosti viac možno sa niečo s kamoškami priucis, hlavne si otvor viac nickov😂

dai
31. mar 2019

@galioska prepáč ale pripečene hlboké múdrosti na zbieranie likov podľa ktorých sa vôbec neriadis si nechaj pre seba a svoje kamosky🙂 a môj nick nechaj na pokoji - mam 1 a stojím si za ním odkedy som sa zaregistrovala...
Skus ísť už trollovat do inej témy - niečo o kvietkoch a hĺbke tvojej empatie... Tam budeš za hrdinku

wewe4
31. mar 2019

@extempore no porad, čo také? Lebo klasickú historickú literatúru som si už prečítala hodne, na gymly do 18tich dejepis, nakukla som aj do nejakých dobových kníh, k tému, ktorú naznačujes, mam prečítané zápisy obžaloby aj obhajoby Tisa, bola som v Osvienčime, kamarátov mam aj cigánov.. Nikoho neurazam, neponizujem.. Ale ja som ta "neslusna" a hlúpa. Keď niekto žiada rešpekt, mal by tiež rešpektovať.. Inak bude celkom jedno, kto si tam "hore" vysedava

galioska
31. mar 2019

@dai jajaj, už je tu niekto vytoceny 😁, hlavne píš k veci k teme😃😉

wewe4
31. mar 2019

A peace ľudia ✌️.. Je krásny deň, sa venujme niečomu pozitívnejsiemu

galioska
31. mar 2019

@wewe4 pekný deň aj tebe😊

dai
31. mar 2019

@galioska chápem ze ti moja pozornosť bude chýbať, ale už sa fakt budem venovať príspevkom k veci... Pekný deň

galioska
31. mar 2019

@dai prídeš odinakadial takže si vždy vítaná😁☝️

dai
31. mar 2019

@wewe4 nerozumiem potom ako môžeš mať názor ako máš... Čím ta ten clovek oslovil?

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@dai ignoruj😉

wewe4
31. mar 2019

@dai tým, že bojuje za Slovensko a nie za kade koho, kto dobre platí..
A keď som počula jeho názor napr. na očkovanie, padla mi sánka.. Podporuje výskum, aby bolo možné tu u nás vyrábať vakcíny pre detičky, kde budeme všetci presne vedieť o látkach, ktoré sa v nich nachádzajú a ich účinkoch. Vraj po rozboroch sa zistilo, že je tam toľko chémie, čo síce ochráni, ale zároveň negatívne zasiahne do toho malého organizmu. A teraz nechcem rozvíjať túto debatu, ale ten názor mi prisiel ako jeden z najrozumnejsich

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@wewe4 Ty tie vyskumy sledujes tiez, aby si bola schopna zhodnotit, ci on hovori pravdu, alebo len oblbuje?

evittam
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl Urcite😁😉. A on ten vyskum určite podporuje z lasky k vsetkym detom na SVK a hlavne preto lebo mu záleží na zložení vakcin.😉

dai
31. mar 2019

@wewe4 prosím môžeš mi dať link na výskum ktorý podporuje? Plus s akou SR firmou o tej výrobe vakcín diskutuje?
Ty teda si zato aby sme fungovali oddelené od EÚ... Alebo ako tomu mam rozumieť že bojuje za Slovensko?

kengurica
31. mar 2019

@wewe4 Magián sa už považuje aj za odborníka na imunológiu?? Hlavne že sa zvýšil počet chorých na osýpky, a on ide "popierať kolektívnu imunitu". A z čoho bude jeho imunlogicke laboratórium vyrábať vakcíny? Z dúhových prdov jednorožcov? Je to ozaj odborník na všetko.... Ako to chce zabezpečiť? Vieš aké majú naše lanský podmienky? Asi tak ako on.....

kengurica
31. mar 2019

@kengurica "aké podmienky majú naše labáky" som chcela napísať.

wewe4
31. mar 2019

Jaj, a toto je to.. Niečo človek napíše a hneď je zlý.. Ja mam svoj názor a vôbec vás o ňom nejdem presviedčať. Nikomu ten jeho neberiem.
Fakt sa nebudem teraz vyjadrovať ku každému dotazu, nie som ani odborník a ani sa za nič nebije. Mam deti a radšej sa budem venovať im.. Tu sa aj tak nič nevyrieši

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@wewe4 nikto Ti predsa nenapisal, ze si zla. Ale ak nieco tvrdis, tak by si mala vediet aj preco. Ak je pravda taka, ze mu proste veris, tak to kludne napis, ak to mas aj overene, tak napis ako. Co je na tom zle, ak sa niekto spyta k Tvojmu prispevku nieco viac? Ci sme si ho mali precitat a nechat bez povsimnutia?

evittam
31. mar 2019

@wewe4 Kto ta kde označil za zlu? Mna by tiež napríklad zaujímal ten vyskum, o ktorom píšeš. Mas o ňom nieco viac?

kengurica
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl je to diskusia, a vymieňajú sa tu názory. Na základe nových poznatkov z nej získaných, sa môžem v mojom názore utvrdiť, a tak isto môžem získať pochybnosti o ňom, môžem dokonca názor zmeniť..... O Tom to je. V politike nie je miesto na "verím mu a basta"....