Anketa o prezidentských voľbách
Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?
O mne: Existujú ľudia, ktorí ťa netolerujú a neustále kritizujú, ale nemôžu si pomôcť, aby sa na teba neprestali dívať, pretože tvoj život je zaujímavejší ako všetko to, čo sa deje v ich. Madonna
Hm... Celkom si sa vystihla v svojom citate - nemôžeš si pomôcť, ta evittam ti zjavne nedá dýchať, tak ju treba vyhľadať a rypat
@galioska prepáč ale pripečene hlboké múdrosti na zbieranie likov podľa ktorých sa vôbec neriadis si nechaj pre seba a svoje kamosky🙂 a môj nick nechaj na pokoji - mam 1 a stojím si za ním odkedy som sa zaregistrovala...
Skus ísť už trollovat do inej témy - niečo o kvietkoch a hĺbke tvojej empatie... Tam budeš za hrdinku
@extempore no porad, čo také? Lebo klasickú historickú literatúru som si už prečítala hodne, na gymly do 18tich dejepis, nakukla som aj do nejakých dobových kníh, k tému, ktorú naznačujes, mam prečítané zápisy obžaloby aj obhajoby Tisa, bola som v Osvienčime, kamarátov mam aj cigánov.. Nikoho neurazam, neponizujem.. Ale ja som ta "neslusna" a hlúpa. Keď niekto žiada rešpekt, mal by tiež rešpektovať.. Inak bude celkom jedno, kto si tam "hore" vysedava
A peace ľudia ✌️.. Je krásny deň, sa venujme niečomu pozitívnejsiemu
@dai ignoruj😉
@dai tým, že bojuje za Slovensko a nie za kade koho, kto dobre platí..
A keď som počula jeho názor napr. na očkovanie, padla mi sánka.. Podporuje výskum, aby bolo možné tu u nás vyrábať vakcíny pre detičky, kde budeme všetci presne vedieť o látkach, ktoré sa v nich nachádzajú a ich účinkoch. Vraj po rozboroch sa zistilo, že je tam toľko chémie, čo síce ochráni, ale zároveň negatívne zasiahne do toho malého organizmu. A teraz nechcem rozvíjať túto debatu, ale ten názor mi prisiel ako jeden z najrozumnejsich
@wewe4 Ty tie vyskumy sledujes tiez, aby si bola schopna zhodnotit, ci on hovori pravdu, alebo len oblbuje?
@dskjhfdlkdjhl Urcite😁😉. A on ten vyskum určite podporuje z lasky k vsetkym detom na SVK a hlavne preto lebo mu záleží na zložení vakcin.😉
@wewe4 Magián sa už považuje aj za odborníka na imunológiu?? Hlavne že sa zvýšil počet chorých na osýpky, a on ide "popierať kolektívnu imunitu". A z čoho bude jeho imunlogicke laboratórium vyrábať vakcíny? Z dúhových prdov jednorožcov? Je to ozaj odborník na všetko.... Ako to chce zabezpečiť? Vieš aké majú naše lanský podmienky? Asi tak ako on.....
Jaj, a toto je to.. Niečo človek napíše a hneď je zlý.. Ja mam svoj názor a vôbec vás o ňom nejdem presviedčať. Nikomu ten jeho neberiem.
Fakt sa nebudem teraz vyjadrovať ku každému dotazu, nie som ani odborník a ani sa za nič nebije. Mam deti a radšej sa budem venovať im.. Tu sa aj tak nič nevyrieši
@wewe4 nikto Ti predsa nenapisal, ze si zla. Ale ak nieco tvrdis, tak by si mala vediet aj preco. Ak je pravda taka, ze mu proste veris, tak to kludne napis, ak to mas aj overene, tak napis ako. Co je na tom zle, ak sa niekto spyta k Tvojmu prispevku nieco viac? Ci sme si ho mali precitat a nechat bez povsimnutia?
@dskjhfdlkdjhl je to diskusia, a vymieňajú sa tu názory. Na základe nových poznatkov z nej získaných, sa môžem v mojom názore utvrdiť, a tak isto môžem získať pochybnosti o ňom, môžem dokonca názor zmeniť..... O Tom to je. V politike nie je miesto na "verím mu a basta"....

@dai verejné fórum, verejná diskusia, hlavne že ty teraz píšeš k veci o rypani🤣🤣, top