Anketa o prezidentských voľbách
Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?
@dskjhfdlkdjhl áno prepáč, to malo byť pre @wew4
@wewe4 vidíš... A ja sa ta fakt pýtam úprimne - ja napr. Som za očkovanie s výhradámi, ak to nevadí ze to napíšem ale evittam je proti očkovaniu - prepáč, dúfam ze si s tým ôk... Mňa fakt zaujíma ten výskum a ta SR firma co sa tomu venuje... Je super ak nejaká sr firma vyrába originálne lieky, väčšina sa venuje len generikam... A teda ak nejaka SR farma firma robí aj vlastný výskum v takej dôležitej oblasti ako je očkovanie tak paráda - len ja som to nejak nepostrehla, preto ma to zaujíma... Z kotlebovych ust mi to znie skôr ako populisticky výrok ale rada sa nechám presvedčiť o opaku...
@evittam
A čo tak písať k téme o voľbách? Rozoberať vakcíny to je isto k téme a samozrejmá zas tie isté, to je tu súkromka o jednej osobe vo viacerých nickoch?✌️😃 Len nesúhlasíte s nimi hneď sa rozmnožujú😂
Len som to spomenula ako niečo, čo ma oslovilo z jeho názorov. Ja nie som ani politológ, ani nikto z ich strany. Počula som ho to povedať v jednej z diskusií. To, aký má na to názor, je ľahko dohladatelne. Ale ja tu teraz nemám čas ani chuť niečo dokazovať. Ja mam svoj názor, iný zase svoj. Ved na tom nič nie je.
@wewe4 tak verím ze si názor vytváras na základe faktov... Fakt je ze kotleba ma extrémistické názory, otvorené podporuje nacionalistické a fašistické názory, predstavitelia Hitlerovho fašizmu sú jeho vzorom ( robí také isté pochody, používa symboly, všetko z čoho vzdelaný človek pochopí o vo mu ide...) - ty píšeš ze to máš naštudovane a máš vysoké IQ... Ja neverím ze človek s vysokým IQ si vytvára názory na základe niečoho co niekde počul bez toho aby si to následne overil:(
normálny človek voliť Kotlebu naozaj nemôže, takisto aj harabina. Kotleba svoj priestor v BSSK dostal a spravil veľké hovno. A k Harabinovi sa nejdem ani vyjadrovať, vo vláde bol s Mečiarom, aj s ficom a štát v súdnych sporoch obral o obrovské prachy - áno NAŠE peniaze ktoré platíme každý mesiac ako dane.
,,Aj vysoko inteligentný človek dokonca môže šíriť hlúpe konšpirácie a veriť im. Poznám takých viac." Hana Dojčanová, predsedníčka Mensa Slovensko.

@kengurica myslim, ze si chcela oznacit niekoho ineho.