icon

Anketa o prezidentských voľbách

salome123
29. mar 2019

Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?

0martina0
29. mar 2019

no tak davno sa tu nič adrenalinove neriešilo😅😅😅😅 ja som voliť nebola a zajtra si to zopakujem

wewe4
29. mar 2019

@dai nejdem sa hádať, ani urážať, ani nikomu nič dokazovať. Ja som s ničím takým nezačala. Ale nenechám sa urážať za vyjadrenie vlastného názoru v slobodných voľbách. Ja počúvam všetky strany.. A som si istá, ze keby mal Kotleba viac priestoru, aby ho viac ludi mohlo vôbec vypočuť, presvedčil by aj iných. Lenže, keď niekto odsudi bez poskytnutia možnosti obhajoby, tak to tak potom vyzerá.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
29. mar 2019

@wewe4 Kotleba mal v BB dost casu aj priestoru a nejako ho po prvom obdobi mali uz dost😉

ukulela
29. mar 2019

@wewe4 ty si myslis, ze je normalne, ked kotleba zazela zene, co odchadza na matersku, citujem:"krasne biele dieta"? to si nevymyslam, to som pocula v realnom case z jeho ust. tak aky priestor mu chces dat? aby sa vyvinoval zo svojich fasizoidnych vyjadreni? alebo aby konecne vysvetlil, preco v BBSK opravili za jeho zuopanovanie tak malo ciest/skol/... alebo preco kritizoval Manku, ze bol poslanco v EP aj zupanom (za co bral minimalny plat) a on sedel rovnako na dvoch stolickach? Alebo preco zametnal tri stvrtiny LSNS na urade BBSK - vcetne svojich bratov a manzelky? Nech sa paci, v slobodnom vysielac ma hodiny a hodiny priestoru sam. a harabin detto. :(

andromedea
29. mar 2019

Kotleby viac priestoru nepotrebuju, nemaju v strane ani jedneho experta na nic a je pekne vidiet co porobili v BBSK, ked ten priestor mali. Okrem toho su to fasisti. Akoze uz to by malo stacit, aby boli zo spolocnosti vyluceni a dalej ich neriesit. Nechapem, ako sa niekto moze cez ten ich fasizmus preniest, lebo caka, ze spravia rychly poriadok a zazraky. Ludia su strasne kratkozraki. Lahke a rychle riesenia na komplexne problemy, ake mame na SK, neexistuju. Bodka.
Pre mna boli tieto volby fackou, ked uz akoze moze kandidovat taky psychopat, akym je Dano, kam sme sa to dostali.

saskia_98
29. mar 2019

@korunka1 ja som v den volieb pocula v obchode ako stary pan v rokoch cca 50 povedal, ze on ide volit caputovu lebo vyzera milo. Cize asi tolko k nam slovakom. 🙈

euka210
29. mar 2019

1. Miklosko
2. Caputova
ja uz som si zvykla, ze volime casto len mensie zlo

korunka1
29. mar 2019

@saskia_98 no niekedy ten výzor viac zaváži ...a aspoň si vie zdôvodniť prečo. 😁
Ak by som zajtra hlasovala len na základe toho, tak volím Čapútovú,aj keď sa zdá že je stále smutná...Šefčovič sa na môj vkus priveľmi usmieva, za každych okolností

andromedea
29. mar 2019

@korunka1 je pravda, ze Caputova sa takmer neusmieva, ale ked som sa nad tym tak zamyslala, tak som zistila, ze ja napr. robim to iste. Resting bitch face sa to vola :D Sefcovicov usmev je vacsie zlo :D

domini4
29. mar 2019

Volila som Kotlebu,ked nevyhral uz je mi to jedno

laska201
29. mar 2019

Slovensko velmi zle dopadne vdaka debilom co tam sedia.Ze pomoc od Usa.Ak toto podpisu sme vo vojne a sami budeme migranti.Ale co slovaci chcu to maju.

ukulela
29. mar 2019

@laska201 tiez mas cervene sukno pred ocami, ked sa povie istanbul, marakes, atd?

dai
29. mar 2019

@wewe4 vieš... Toto je to najhoršie. Ze on tam v tom parlamente už 3 roky sedí a 4 sedel na zupanskom mieste (aj keď predtým sa dusoval že toto sa nedá a nesmie a pod. - sedieť na 2och stoličkách...) a jeho prívrženci vkuse o viac priestore hovoria... Keby si teda chcela vedieť co reálne spravil tak si to vieš naštudovať... Ja som za tie 3 roky narátala možno 10 - 15 návrhov zákona - nič reálne, všetko len populistické klaustrofobne veci:( nevyriešil nič len zhoršil situáciu plus v kľúčových situáciách hlasoval s Ficom (svojich prívržencov pritom nalákavá na boj proti nemu...) Fico, harabin a kotleba majú aktuálne rovnaké témy a rétoriku... A ich voličom to viditeľné nevadi:(

korunka1
29. mar 2019

@ukulela Sa mi pači,keď niekto začne predpovedať ako dopadneme,keď bude prezidentka...chúďatá deti v homosexuálnych rodinach, hlavný veliteľ vojska a ani na vojne nebola, amerika atď...a stačilo by naštudovať si kompetencie prezidenta.

dai
29. mar 2019

@laska201 s kým budeme vo vojne?

andromedea
29. mar 2019

@korunka1 esteze mame kapitana Danka, fuuu 😀

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2019

@andromedea Myslis toho kryptologa?😀

ukulela
29. mar 2019

@dai najskor so zdravym rozumom 🙂
ja sa len desim tych vyjadreni po volbach. cast volicov je extremne netolerantna k nazoru z protispektra, a ked nevyhra ich kandidat, tak to su ine utoky 😞 pritom keby vyhral, tak by protivnikom len odkazali na meciara "zvykajte si, je po volbach" 😞 ja som musela v nasom kraji 4 roky tolerovat fasistu, pred tym Manku (hoci dobry chlap, no Smer), kazde jedny parlamentne volny musim akceptovat vysledok, ktory sa nezhoduje s mojim vyberom, lebo ma skratka prevolia (smerasi, LSNS, ...) - ale aoni nei su schopni akceptovat, ked volby nedopadnu podla ich predstav. Kisku nepredychali doteraz.

andromedea
29. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl Enigma v ludskom prevedeni, ano. 🤣Alan Turing by sa riadne zapotil

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2019

@andromedea Turing by cumel a nechapal🤐 Ja len dufam, ze sa v ramci informatiky nezacnu ucit Dankove stroje namiesto Turingovych😀

andromedea
29. mar 2019

@ukulela niektori doteraz predychavaju Radicovu... 🤣

laska201
29. mar 2019

@dai s kym?no Amerika si tu urobi svoje zakladne ,svoje zbrane aby to mala blizko k Rusku.Ale tak zaujimajme sa radsej o volby kdo ma lepsie reklamy kdo ma lepsie napisane co ma povedat.

korunka1
29. mar 2019

@laska201 no tak Ti poviem,že viac sa ma dotyka a trapi Dankov chorý odvod obchodnych retazcov ako americké zakladne a vojaci,ktoré su tu aj teraz a ani to nepocitujem

laska201
29. mar 2019

@korunka1 kazdeho do basy.Neni tam nik normalny a k by tam aj taki boli museli by odstupit.Politika je jedna hnusna spinava hra a ludia su az na poslednom mieste.Svet riadi par ludi.Velmi zle dopadneme.

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2019

@laska201 mas aj konkretne predstavy toho zleho dopadu?

dai
29. mar 2019

@laska201 čiže s kým to budeme bojovať? V nato už nejaký ten rocik sme mam taky pocit... Myslíš že na nás zaútočí rusko? Ci Amerika od nás z tých základní na Rusko?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
bosorkabb
30. mar 2019

@laska201 vieš o tom že oni sú už dávno tu? A Rusi tiež. Len to málo kto vie.

stanulienkat
30. mar 2019

@laska201 Myslíš že nás napadnu Rusi tak ako obsadili Krym a ako nam to uz raz urobili?? Vidím že máš retoriku ako Kotleba. Este nieco o imperialistoch,Sorosovi a utlacanych slovakoch zacni 🙂