icon

Anketa o prezidentských voľbách

salome123
29. mar 2019

Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?

0507
30. mar 2019

Volila som Caputovu, aj ju budem volit v druhom kole...pre mna jasna volba, ziadneho smeraka volit v zivote nebudem!

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@ivka185 rychlokvaseny krestan je lepsi?

kianka5
30. mar 2019

och ženy...vždy keď je niekto pri moci, majú sa dobre jeho kamaráti známi atď...preto tu vždy boli a budú nejaké škandály a aj korupcia...my sme národ hold raz s takou mentalitou, vždy kričíme,že chceme zmenu. Nikdy nebudú všetci spokojní a hlavne nie tí čo čakajú od života priveľa. Mojim prianím je aby sme boli zasa potravinovo nezávislá krajina, aby som sa nemusela báť, že deťom v obchode kupujem eu odpad...ako srdcom poľnohospodára ma toto trápi, ale to je debata na dlho...tak peknú slnečnú sobotu všetkým 😁😉

andromedea
30. mar 2019

@kianka5 nesuhlasim. Pre toto mame organy, ktore maju byt od seba nezavisle a zabezpecovat legalitu a ferovost. Problem je, ze sme mali stastie na meciara a potom na fica. A ludia si nevedia predstavit, ze moze existovat aj niekto, kto by to nezneuzival... A potom maju podobbe alibisticke reci.

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@andromedea A bohuzial Meciar a Fico maju nieco v sebe, co dokaze velmi velke davy oblbnut, ale tak oblbnut, ze clovek zasne.

dai
30. mar 2019

@kianka5 ona ma normálnu prax a titul🙂 aké máš ty info?

kianka5
30. mar 2019

@dai ok..ak má teda titul, kde si môžem pozriet jej diplomovú prácu...a o pochybnej praxi sa nevyjadrujem...nepozerám TV, žijem skutočný život a mám svoje info o nej...nepotrebujem nato média..ale bolo vám dobre s Kiskom, bude aj s ňou...ďalej už nedebatujem, lebo to bude akurát tak kontraproduktívne. Mier 😁

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@kianka5 a odkial mas teda info o nej? Ak ten zdroj nie je tajny, tak nam ho mozes sprostredkovat. Co sa tyka tej diplomovej prace, som podobne stara ako Caputova, moju diplomovku tiez mozno nikde nenajdes, lebo my sme este neodovzdavali aj v elektronickej podobe, len zviazane exemplare, samozrejme, jeden exemplar mam doma, dalsie by mali byt na VS archivovane, otazka je, ci to vsade naozaj archivuju a dokedy. Takze ak chces vidiet jej diplomovku, tak zbehni na pravnicku fakultu a mozno budes mat stastie. Tipujem, ze Sefcovicova diplomovka bude na tom podobne, ci tu si videla?

malasandrika
30. mar 2019

Šefčovič má síce JUDr, ale získal ho v moskovskom štátnom inštitúte, čo tiež môže navodiť rôzne špekulácie, ale nieee iba o Čaputovej sa vedú diskusie 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

malasandrika
30. mar 2019

A teda k príspevku, z týchto dvoch kandidátov som nechcela voliť ani jedného, ale Čaputová mi je bližšia názormi a najmä nezdieľa politiku SMER-u, reprezentatívne pôsobí, jazyky ovláda, problematiku detto, nakoľko je vyštudovaná právnička, to je to, čo je úlohou prezidenta. A pre mňa osobne je Čaputová dôvod na voľbu, aby konečne zavreli ústa tí, ktorí tvrdia, že ženy patria len do kuchyne 😄

mrkvicka060
30. mar 2019

Dala som si tu namahu "odsledovat" predvolebne diskusne relacie. A neverim, ze niekto, kto aspon trochu rozmysla by mohol volit toho "udristaneho" pajaca...

rik01lulaka
30. mar 2019

@mrkvicka060 niekto zdieľa presne váš názor avšak nie s pajacom, ale povedzme opicou? 😂 nerypem len dávam najavo, ze každý ma svoj rozum na základe, ktorého sa rozhoduje. A názorový opak neznamená, že dotyčný je debil...

mrkvicka060
30. mar 2019

@rik01lulaka nazorovy opak ako v com by som povedala. Niekedy to bohuzial naozaj znamena, ze clovek je rozumovo a prakticky nepouzitelny. Ale majte nazor aky chcete. Kazdy sme nejaky....

diewcatqoo
30. mar 2019

Mne je normalne trapne za Sefcovica. Ved on, chudak, sa kazdym svojim slovom karierne pochovava. Mozno keby bol nachvilu sam sebou a neverklikoval tie naucene frazy zo smerackej skoly, tak by bol uveritelnejsi. V smere sa mohli poucit z poslednych pre nich neuspesnych prezidentskych volieb a zmenit tim ludi, ktory ma na starosti tu ich predvolebnu agendu, pretoze toto, co predvadza Sefcovic je naozaj ubohe a je to ako cez kopirak, co robil naposledy Fico, ked kandidoval.

marusia12
30. mar 2019

@wewe4 IQ 132 a nevieš ako sa dávajú medzery a bodky vo vete? 😀

marusia12
30. mar 2019

Nevolím... v pozadí ide aj tak o slobodu a Agendu 2030. Čo bohužiaľ 98% tohto sedliackeho národa nechápe.

korunka1
30. mar 2019

@marusia12 ach jaj, už zase ta agenda...inak Ty by si mohla vedieť ako to dopadne...či? 😁😉

dai
30. mar 2019

@korunka1 ona vie vsetko🙂 a zásadne len ona a jej agenda... Všetci ostatní sme tupi a nevieme nič - ešteže nám aj toto prišla napísať, lebo ani to by sme bez nej a jej agendy nevedeli🙂
@kianka5 diplomovka by mala byť v archíve na vš... Pls. Posharuj co vieš... Ja ju teda poznám cez 15 rokov, ale rada sa dozviem niečo nove🙂

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@marusia12 hlupakovi je kazdy hlupy, alebo aspon 98% naroda😉

iam24
30. mar 2019

Vtedy som zo zdravotných dôvodov nemohla ísť (volila by som Krajnaka). Teraz som volila Sefcovica.

vendulka80
30. mar 2019

Ked tu citam niektore názory tak mam pocit, ze to ani nemôžu napísať mladé sčítané a rozumne zeny. Skor mi to sedí na karafiatom obdarovane skostnatene dôchodkyne z Ficovych majalesov.

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@vendulka80 ved nie kazda mlada je scitana, tak ako nie je kazda dochodkyna senilna😉

vendulka80
30. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl tiez pravda😉len kde su schované tie normalne? Lebo tu v mojom okoli veruze ani jedna😊ale dostala som inštrukcie ako voliť Sefcovica lebo on bude vlastným telom brániť tuto vlasť pretoze sa ku nam chystá invázia Američanov s bombami. Tak mozno by boli radsej keby prisli Rusi. Nasi súdruhovia vo vláde študovaní v Moskve by urcite proti tomu nic nemali.

alessia443
Autor odpoveď zmazal
vendulka80
30. mar 2019

@alessia443 márna snaha... Podla kotlebovcov sa nic take neudialo...😔Kotleba povie par jednoduchých viet, ktore chcu jednoduchí občania pocut a im to staci. Poďme von z EU, zakážme ockovanie, poďme von z NATO a podobne. Brániť sa budeme vidlami a hrabľami, pestovať budeme na tych zastavaných úrodných poliach pod automobilkami a úrodu nam pozbierajú asi duchovia kedze nemôžu najst ani brigádnikov, ktorí by pozbierali jablka na jeseň. A na družstvách budu robit asi absolventi manažmentu, sociálnej prace a iných využiteľných odborov. Ale hovori to, co chcu ludia pocut. Rovnako ako Meciar, Fico. Preto tento prostý národ bude vzdy na nule a na míle vzdialený napr.od Čiech.

kianka5
30. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl viem kde byvajú diplomovky aj ako sa archivujú...doma ich máme cez 1000ks 😂 ale teda jej bude už skartovaná teda...
Zdoje,ktoré mám, nebudem menovať, neželali by si to, kedže sú to sukromné osoby. Ja osobne ju nepoznám a teda názor som si spravila na základe toho čo som počula, ale zdroje sú z jej okolia...nie z médii...len toľko...preto ju voliť proste nebudem. Ale ak vyhrá, prežijem to s úsmevom 😉

0izidora0
30. mar 2019

@kianka5 Ja som počula tiez svoje ,nechám si to pre seba.😀Na poslednú chvíľu mi mama volala vol pána sevcovica,hoc má prehovarala,zmenila nazor,po určitých udalostiach.Mám už odvolene😉 tak isto to takto beriem,život ide ďalej. Som zvedavá o koľko bude chleba lacnejší.

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@vendulka80 ja napr. vo svojom okoli take typy nemam, keby som nechodila na MK, tak by som si naivne myslela, ze Smer volia stare babky.
@kianka5 to mas super, ze mas doma vyse 1000 diplomoviek, to sa moze hodit, ked nebude cim zakurit😉 K tomu zvysku sa radsej nevyjadrim😉

kianka5
Autor odpoveď zmazal
diewcatqoo
30. mar 2019

@kianka5 ja sa teda nechcem zastavat pana K., ale, prosim, vysvetli mi niekto, ako ociernuje Slovensko v zahranici? Pretoze, napr Cesi maju radsej nasho prezidenta ako ich a vobec sa im nedivim.
To, ze povedal, ze Slovensko je mafiansky stat je ociernovanie? To je, bohuzial, kruta pravda.. ziadne ociernovanie.