icon

Anketa o prezidentských voľbách

salome123
29. mar 2019

Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?

kianka5
30. mar 2019

@diewcatqoo ja sa už nejdem vyjadrovať...preto som to aj vymazala...už sa mi nechce 😉 pekný víkend

stanzi
30. mar 2019

aky zmysel ma tato anketa?

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@stanzi ako lubovolna debata na MK.

stanzi
30. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl jedna uplne rovnaka tu uz je, a uroven komunikacie je tam naozaj skvela...tak naco mat druhu taku istu

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@stanzi no, pozri, napr. aj o kojeni, ockovani a tehotenskych testoch je tu spusta diskusii, o ockovani je kazda jedna vasniva, napriek tomu vznikaju dalsie. Proste, niekto sa nepozrie, co tu uz je a zalozi dalsiu. Si na MK prvy den?

korunka1
30. mar 2019

@stanzi zmysel? Opytaj sa zadávateľky....dala otazku a odvtedy po nej ani obraz ani zvuk 😁😂🤣🤔

stanzi
30. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl v temach o kojeni / ockovani / testoch sa diskutuju realne skusenosti, ktore mozu potencialne pomoct dalsim zenam...comu pomoze tato diskusia? clovek snad ide volit podla svojho nazoru a svedomia, a nie podla toho ako volili ine zeny na MK...nie?

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@stanzi aj ockujes nakoniec podla svojho svedomia. Proste si chcu zeny podebatit a kludne si mozu aj o politike. Alebo si tiez myslis, ze zeny maju stat pri sporaku a debatit o prdikoch?

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@stanzi Spytam sa takto: comu pomoze MK? Ved kedysi zeny nemali internet a museli vychovu, ockovanie, kojenie a vsetko mozne zvladnut bez MK. Takze ak sa pytas, ze preco tato diskusia, tak potom sa rovnako dobre mozme pytat, preco lubovolna ina?

arletka5
30. mar 2019

Ženy ženy asi ma jebne každý nech vôli koho chce ale určite diplomat je Sefcovic ktorý ma aj kontakty v eú ta pani je kto hmm

korunka1
30. mar 2019

@stanzi je to len kvapka v tom mori nezmyselnych otazok....som v tom,som tehotna,co vidite,nevidite,mozem byt tehotna atd atd

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
akcul13
30. mar 2019

Caputovu a caputovu

mrkvicka060
30. mar 2019

Ja ked pozriem, ze mlada pekna baba na profilovke a potom zabije, ze voli Sefcovica, tak len oci pulim... Ale potom si vsimnem bydlisko - vychodne Slovensko a je mi jasne... Na vychode sa asi maju za vlady smeru velmi dobre (?!), minimalne na ten spominany MDZ, tak naco by nieco menili?

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2019

@mrkvicka060 ale prosim ta, ved na vychode nic nie je🙊

mrkvicka060
30. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl ved toto...

alchemilkazltozelena
30. mar 2019

@mrkvicka060 mas nieco proti vychodniarom?

diewcatqoo
30. mar 2019

@alchemilkazltozelena ja sama pochadzam z vychodu, konkretne okolie humenneho, ale uz dlhsi cas som v zahranici. Ale, bohuzial, je to tak... ze na vychode ti ludia ako keby sa este neprebrali z komunizmu alebo ja neviem. Vid napr to, ze vo svidniku vyhral harabin. Alebo to, ze roky rokuce tam vyhrava smer takmer vo vsetkych okresoch.
Ludia na vychode sa lahko daju oblbnut. Nevravim, ze vsetci, ale drviva vacsina, bohuzial, ano. A nielen dochodcovia, ale mladi ludia.
Pritom su tam hladove doliny, ludia casto ziju z ruky do ust, kto moze, odtial uteka... tak ti ludia uz davno mali spocitat kazdej vladnucej strane, do akych sraciek tu cast slovenska dostali. Ale nie, oni ako ovecky budu donekonecna obhajovat zlodejov, a pritom nadavat na to, ako zle sa maju. Nuz, budu sa mat stale zle, pokial sa to zmyslanie ludi nezmeni.
A to nemyslim len konkretne na tieto volby, ale tak celkovo.

alchemilkazltozelena
30. mar 2019

@diewcatqoo ja pochadzam z Mi, 9 rokov zijem v bb, som rada ze som odtial odisla, mentalita ludi odveci, suhlasim co si napisala, ale aj tak ma zaboli ked sa z vychodniarov smeju, akosi to amm zakorenene, mam na to averziu, asi zvyk...

diewcatqoo
30. mar 2019

@alchemilkazltozelena rozumiem ti, tiez ma to zamrzi obcas, ked su nejake bezdovodne a vulgarne narazky na vychodniarov.
Ale pokial ide o veci, ktore su, bohuzial, pravdive, nemam najmensi problem prijat takuto kritiku a diskutovat o tom.

dai
30. mar 2019

@diewcatqoo ja nie som z východu ale veľmi dobrú známu mam z tade - ona už má cez 60, chodí sa tam starať o mamku... A vždy keď sa vráti tak strašne nadáva - ako tam žije čierna práca, ako sa jej smejú že platí dane, ako tam nadávajú na ba a myslia si ze tu pečene holuby do huby ľuďom padajú, ako si pochvaľujú Fica a jasne ze teraz harabina - lebo ze on je šikovný, on vie vyd. Báť so štátom - a oni tiež... Ja vidím tu ako mi tvrdia niektoré prispievateľky že na nich žiarlim a som nesikovna lebo neviem vy. Rbkat so štátom - a keď sa pozriem zkade sú tak pomaly všetko hladové doliny:(

bosorkabb
30. mar 2019

@dai jasné nadávajú ale do BA za prácou chodiť im problém nerobí.

mrkvicka060
30. mar 2019

@alchemilkazltozelena Na tuto otazku ti asi ani neviem odpovedat, ci mam nieco proti vychodniarom. Popravde, poznam len vychodniarov, proti ktorym naozaj nieco mam, a vzdy to iste, takze zrejme mi nesedi ta mentalita (ale aj moja mama je vychodniarka 😁). Zas na druhej strane chapem, ze nie su vsetci rovnaki, to je jasne. Ale bohuzial v tychto politickych temach to je stale to iste, ako uz aj bolo povedane, roky obhajuju a volia smer, fica a podobnych, az to clovek nechape. A ja to asi nikdy nepochopim, tu mentalitu, a ani sa uz nesnazim chapat. Ale nie je mi to proste sympaticke. Mozno som to napisala blbo, nechcem nikoho urazat, ale nemam zrovna diplomaticke vyjadrovanie a hovorim ako mi papula narastla...

oli18
30. mar 2019

@mrkvicka060 Ja som z východu a som dôchodkyňa. Idem voliť Čaputovú. Takže nezávisí od toho, kto odkiaľ je, ani koľko má rokov. Jednoduchých občanov je mnoho na celkom Slovensku v rôznych vekových kategóriach. Nie všetci máme IQ nad 130 🙂

dai
30. mar 2019

@mrkvicka060 nie sú všetci východniari rovnakí... Ja mam veľa kolegov z východu a super ľudia... Aj naša teta je super

dai
30. mar 2019

Vyzerá to teda ze Zuzana to dala... Dúfajme a držme si palce aby nesklamala

oli18
30. mar 2019

Oceňujem charakter Lajčáka, ktorý sa nedal Ficom navliesť do prezidentskej kandidatúry. Vedel si to zrátať, ako by dopadol. Ševčovič mu neodolal, tu má výsledok. Dosť bolo Smeru.👏

dai
30. mar 2019

@oli18 ale sevcovic už je zase doma - už komunikuje ako starý sevcovic🙂 harabin/kotleba pretvárka padla...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
dai
30. mar 2019

@ptmt1011 myslím ze práve caputova ak jej dáš šancu a trochu otvoríš srdce by mohla byt človek co spája...