Anketa o prezidentských voľbách
Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?
@saskia_98 Ty hlavne nerobis, tak Teba nema co stvat😉 A my, co robime, tak ako Ti uz zeny pisali, robime aj na Teba, po-cho-pi-la si?
@saskia_98 mna stve, ze vsetky maju rovnake vysky RD, aj zeny hned po skole, co sedia doma na zadku10 rokov, len aby robit nemuseli, tak jedno dieta za druhym. Ak si myslis, ze stat vyciciavaju len cigani, tak si na velkom omyle. Je kopec zien, ktore hned po skole sup dieta, aby nahodou nerobili. A také najviac pindaju, ze sa stat nestara
@saskia_98 ale ved ani ty ani tvoj muž na tie cudzie rite nerobíte... Co ta potom štve?
A teda odpoveď - ja som vdacna že som dostala od statu vzdelanie a vrámci solidarneho systému teraz vraciam.... Na teba, cigánov, starých, deti, nezamestnaných etc.... Tak funguje solidarita (mam rovnaky RP ako ty aj keď som +- 20 rokov odchádzala z maxima)
@beky1813 vobec som nebola zamestnana u uja
@dai fajn ja mam vybratu maternicu uz este nieco ? A akoze nerobim ? Do teraz som na koho robila ked mi stahovali z vyplaty odvody ? A tu sa ti smradlava cigana smeje do ksichtu ze rob biely gadžo ?
@evittam nie nesela som na riti a ani moj muz. Teda on hej ale je za to plateny.
@saskia_98 nechcem byt sprosta, ale naco beries antikoncepciu?
https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/antikoncepcia-daylette-skusenosti-3/
@saskia_98 okí... Stále môžeš dieťa adoptovať (mne tvrdili že aj to 1 bude zázrak, čiže som viac menej s adopciou ratala)
Neviem koľko si odviedla ty ale pises že tvoj muž neodvadza v SR, čiže pre občana SR je to jedno ze robí, odvodmi a danami zivi občanov cudzieho štátu, nie našich (ani teba)
@dskjhfdlkdjhl momentalne uz na nic kedze som cerstvo po zakroku...
@saskia_98 no, prispevok je z tohto mesiaca, ale OK, mne je to nakoniec jedno, Ty vies, co mas/nemas.
@dskjhfdlkdjhl chapeš slovu Čerstvo ? Že operacia prebehla v piatok a tamto je začiatok marca ? Ale ok, asi slovu čerstvo nechapeš.
@saskia_98 ale chapem, o mna a moje chapanie strach nemaj.
@dai tak zas az tak zle to tam nie je... aspon teda ja osobne nepoznam nikoho, kto pracuje/zamestnava na cierno a nikoho, kto neplati dane. Ale urcite taki su, najma rychlokvaseni podnikatelia, ktori si mozu dovolit ozobracovat ludi, pretoze tam sa moc neda vyberat z pracovnych prilezitosti.
Vela ludi na vychode zmysla prilis jednoducho. Mam pocit, ze sa akoby nezmierili s tym, ze uz nie je komunizmus a takymto stylom vychovavaju aj svoje deti - zbohatnut sa neda vlastnou sikovnostou (ak ma niekto viac, urcite to nakradol), amerika je zla, rusko je dobre (jasne, ze potom strasenie sorosom zabera), stat by sa mal o nas postarat.. a vela, vela dalsieho.
A ked ti mladi vidia, ze tam na vychode nie su pracovne prilezitosti, ze stat kasle na tuto cast slovenska, ze radsej sa stavaju domy romom ako mladym a pod, tak je lahke pred volbami tych ludi opit rozkom.
Ludia automaticky davaju uplatky lekarom/uradnikom/fararovi... a potom sa stazuju, ze im museli dat vela penazi do vacku. Museli, naozaj? Takto je to aj s volbami. Stazuju sa na politikov, ale nedovolia zmenu. Radsej budu volit stare komunisticke struktury, ktore ich ozobracuju od zaciatku vzniku slovenska, nez by mali zvolit nieco nove, co by mozno mohlo priniest zmenu.
Takze ja na jednej strane chapem, ze ti ludia su lahsie manipulovatelni, lebo maju tam o trochu tazsie podmienky na zivot, ale na druhej strane nerozumiem, preco si furt volia to iste a nepripustia zmenu.
@diewcatqoo veľmi dobre si to vystihla... Tiež to takto vidím
@beky1813 sorry ze toto mi plati moj oco. A manzel jw mimo, aby sme postavili dom bez jedinej pôžičky alebo hypoteky. Nie pre srandu kralikov.
@dai chcela som u dr. Kocha, fakt odbornik, no skoncila som v Luxembursku. Vybavovala mi to ocova sestra. S tym ze po hospitalizacii u nej zostanem aj s malym kym sa nedam dokopy.
@saskia_98 okí... Tak Koch je pre mňa nie, poznám lepších odborníkov v štátnych nemocniciach... Ty teda nežijes vlastne v SR... Inak to luxembursko je príklad západnej demokracie, tak neviem co je pre teba vzor....
Z toho domu bez hypo prečo robíš takú mantru? Keby si hypo zoberiete mohlo mať tvoje dieťa doma otca a ty muža...
@beky1813 myslela som to, ze to ide z nasho vrecka nie z vrecka statu. Ja si vymyslam ? Hmm tazko je uverit niekomu kto sa ma lepsie ze ? 😉
@dai hypo odmietame lebo co ked sa stane ze manzel umrie alebo nieco ? A co potom dalej ? Ja si zoberiem hypo aby som spavala este 30 rokov pod cudzou strechou ? To nie. No zijem na SR, aj ked momentalne som mimo. Pre mna nie je vzor nic a ziadny kotleba. Ja som len povedala ako ho vnimaju ludia tu na Vychode a rovesnici v mojom veku. A hned sa tu uz do mna kazdy obuva.
@saskia_98 tak ak pracuješ tak obyčajne ta hypo nie je nič strašné... My sme prvú brali keď sme mali 23rokiv na 30 rokov - za 7 rokov bola splatena... Teraz máme 2hu, je poistena pre prípad smrti a nezamestnanosti... Keby niečo stále viem terajšiu nehnuteľnosť predať a kúpiť lacnejsiu

@saskia_98 2roky? Och, to je ale poctiva doba. Ale jasne ved taka ciganka ani dva roky a tebe medailu za tie dva roky....