Anketa o prezidentských voľbách
Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?
@dai ano ale ja nechcem prist o svoj buduci domcek kvoli tomu ze sa nieco stane a ja budem nutena, preto sme sa rozhodli ist touto cestou. Mna len stve, ze keby chcel manzel zarobit 2800€ na Slovensku a mat na vyplatnej paske vsetko a robit co ho bavi, cize kamiony, musel by sa asi na hlavu postavit aj tak by nemal ..
@saskia_98 ty si dost mimo sa mi zda...aj s tou hypotekou bludy rozpravas. Kazdy moze hocikedy umriet a byt/dom sa da predat a si bez hypo, ked uz len to je argument. A ked sa mas teda tak lepsie tak co nariekas? Stale nechapem o co ti teda vlastne ide? Raz sa mas zle, raz dobre, lepsie ako ostatni... Hlavne ze otec ta ucil vzdy samostatnosti, ale asi si nebola moc dobry ziak...
@mrkvicka060 ...a na co vlastne stavia dom na tomto zlom Slovensku. Teda ak stavia tu.😉
@saskia_98 ty si proste este decko, aj ked sa velmi snazis posobit mudro a dospelo, ale si decko, ktoremu nedochadzaju zakladne suvislosti...
@mrkvicka060 a ty si mrkvička ktora sa do mna obula bez toho aby som na nu bola zvedava. Nie nedochadza mi preco moj muz musi byt prec aby zarobil take peniaze a v ostatnich krajinach sa to v pohode dá. Len na blbom slovensku sa to neda. Toto neviem pochopit, nic ine..
@saskia_98 Takto, ospravedlnujem sa za ten moj prispevok ohladom antiky, chapem, ze prezivas tazke obdobie, toto by poznacilo kazdu zenu.
Ale ten zvysok, co si sem popisala, to su hovadiny. Volila si Kotlebu, lebo on urobi poriadok. V BB ho urobil, uz ho tam nechcu-nevyriesil nic, akurat si tam zamestnal celu rodinu a este teraz riesia problemy, ktore on zapocal.
Takze, v ramci materskej radsej studuj, citaj, sleduj napr. v Luxembursku, ako to funguje tam.
A neboj, nikto Ti nezavidi. A keby aj, to nema byt Tvoj zivotny uspech, aby Ti druhi zavideli, ale aby si Ty bola stastna, naozaj stastna, nie ztrpknuta.
@saskia_98 pozri, ja - obyčajná žena a matka 3och deti mám podobný plat aký píšeš... Nesedím na kamióne, ale moja práca je výsledok mojej snahy... Ani ja som nemohla robiť čo sa mi chcelo, tam bby som toľko nezarobila, práca ma aj tak baví a beriem z nej hlavne tie pozitíva...
Áno, v 20tich som toľko nezarabala, ani môj muž... Ale tým ze sme na sebe pracovali tak postupne všetko prišlo - teraz mam byt ktorý by som kedykoľvek vedela predať a kúpiť si bez hypo domček... Môj muž uživí mňa aj naše deti bez toho aby opúšťal SR (ale ako píšem, všetko prišlo časom, stálym vzdelávaním sa, snahou... Nič zadarmo a nič naraz....)
Nerozumiem úplne načo sa tak rozčuľuje lebo podľa toho čo píšeš sa máš omnoho lepšie ako som sa ja mala v 20tich... A aj tak som svet videla omnoho pozitívnejšie - s pocitom že moja budúcnosť je v mojich rukách - nie štátu, nie cigánov, nie kotlebu ci kollara...
@saskia_98 A vies aj kolko stoji život v tych krajinách či vidíš len to co zarobia?! Zit v tej krajine a mat "upotenych" 2800Eur tak si este väčší chudák ako tu na SVK s 1000 co u vas na východe je sen 😉
Ale ved sa odsťahuj a zi svoj sen. Vela šťastia.
Btw.ked uz sa ru rozumné argumenty a pravda nepaci uz sme zle a obuvame sa do teba? Dieta, ktoré nema ani šajnu o živote a ma dieta a doteraz malo vsetko od ocinka a našlo si dalsieho "ocinka"co sa postara.
@saskia_98 o tri roky ti napisem, ako sa ti dari prispievat do rozpoctu. Lebo zatial ti sice staci muz v luxembursku a tatko za ritkou, ale neviem, ci ich to tak bude bavit stale. Ale zase, strykova firma to isti... Keby si nemala otca, stryka, babku, aneviem este koho pri peniazoch, tak naozaj neviem, ako by si veci riesila. Samostatne asi tazko. Ale mam este jednu znamu, co nema realne problemy, lebo v zivote dostala zatial vsetko pod nos a nemusela ani prstom hnut. Ale ona sa aspon nestazuje, ze zivi "osadnikov".
@saskia_98 A prečo v tych super ostatných krajinách zena musi ísť do prace ak nema muza co všetko zaplati uz do polroka dietata, niekde rovno po par tyzdnoch, niekde rovno pomaly po pôrode? V ktorej z tých krajín co spomínaš zena moze byt doma, neprist o zamestnanie a este je dotovaná štátom?
@dskjhfdlkdjhl nie som zatrpknuta. Paci sa mi v Luxe, paci sa mi ako to tu je, ako to funguje a ze sa to da. No chcem byt doma, tam kde mi rozumeju, tam kde ked poviem či ši še zošaľela už načisto mi v mojom nareci aj odpovedia. Nechcem byvat inde, chcem byvat na SK, no zaroven chcem aby mi nasi romaleske nezožrali psa lebo love daju na automaty a potom sa idu hadat na upsvar ze im chodi malo penazi (moja posledna skusenost) ..
@saskia_98 Ale mne je úprimne jedno od kedy chces pracovať a tvoj muz to nechce. Toto nie je diskusia o tom.
Btw.skus byt od začiatku manželstva aj svojpravna a asertivna. A nielen cakat ci ta muz "zrusi ako jarny sneh" alebo ti nieco dovolí ci nie.
Stale melies dookola len to svoje.
@saskia_98 lenze volenim Kotlebu a podobnych to na Slovensku lepsie nebude.

@dskjhfdlkdjhl Lebo ma otca čo na to ma, muza kamionistu a operovali ju v Luxembursku lebo jej to otec zaplatil. A ano, aby som nezabudla ma 20 a dom a ziadnu hypotéku.😉