Anthony Joshua prežil vážnu autonehodu s tragickými následkami
Prezil tazku havariu aj ked zraneny ale dvaja jeho kamarati su mrtvi.
Sorry, ale musela som guglit, aby som zistila, kto to je.
Cakas tu živu diskusiu?
@barka1 a kto to je
@anonym_autor a ďalších iných ľudí prežilo v rovnakom čase podobnú nehodu ,to si tiež čítal/citala
Smutné ale netuším kto to je.
@anonym_autor prepáč, ale na čo nám je táto informácia?
V Bratislave po požiari našli 2 obhorené ľudské telá.
Ak by ťa to zaujímalo...
Je to olympijský víťaz, ktorý v poslednej dobe dosť obletel média svojim víťazstvom nad Loganom… chápem, že nie každý sleduje tieto správy, či tento šport, ale niekedy možno teda stačí scrollovať ďalej a nekomentovať… nikdy som nepochopila prečo ľudia potrebujú oznámiť, že niekoho o kom sa diskutuje nepoznajú, v tomto prípade svetového šampióna, naozaj kvôli tomu nie ste strašne nad vecou…
Je to olympijský víťaz, ktorý v poslednej dobe dosť obletel média svojim víťazstvom nad Loganom… chápem, že nie každý sleduje tieto správy, či tento šport, ale niekedy možno teda stačí scrollovať ďalej a nekomentovať… nikdy som nepochopila prečo ľudia potrebujú oznámiť, že niekoho o kom sa diskutuje nepoznajú, v tomto prípade svetového šampióna, naozaj kvôli tomu nie ste strašne nad vecou…
@anonym_e37b15 *Jakeom Paulom, nie Loganom, ešte spím
Dik za oznam a blahozelam ti k pokojnemu zivotu, kedze mas cas riesit na fore nehody (aj ked znamych) ludi. Prajem nadalej harmonicky bezstarostny a nudny zivot ❤️
@anonym_e37b15
Tu cestu Lagos Ibadan poznám dobre kde sme šoférovaní v noci sami tak sme boli ozbrojení nielen proti roberom ale aj sa radsej zastreliť ako trpieť dakde v jarku, černosi sa mŕtvych boja nikdo vám nepomôže
Neviem kto to je. Koho to zaujíma? ??? Aj na Slovensku našli na balkóne mŕtvu zenu. Ale o tom samozrejme nenapisete.
Neviem kto to je. Koho to zaujíma? ??? Aj na Slovensku našli na balkóne mŕtvu zenu. Ale o tom samozrejme nenapisete.
@anonym_23bddb
Jeden deň si majster sveta 19 decembra vyhral 33 millionov$ a za pár dní bojujes o život.

Sorry, ale musela som guglit, aby som zistila, kto to je.
Cakas tu živu diskusiu?