icon

Antinatalizmus

paneboze
21. aug 2020

Ahojte mamičky, prečo mám pocit, že po prečítaní tohoto fóra je jedinou možnou cestou antinatalizmus?

moonlight1210
21. aug 2020

No ked povies.

miadi
21. aug 2020

@paneboze no mas asi nejaky problem vid tvoj nick 😀

medeaa
21. aug 2020

@paneboze mozno preto, lebo ludia na takychto a podobnych forach sa viac potrebuju podelit o starosti a problemy? Je mnoho inych platform, kde clovek moze najst opacne naladenie a ine hodnoty. Sudit podla MK asi nie je ta spravna cesta...

dskjhfdlkdjhl
21. aug 2020

@paneboze Kazdy si moze svoju cestu zvolit, takze kludne aj takto😉Ale co si nam vlastne chcela tymto napisat? Mame Ta polutovat, alebo Ta presviedcat o opaku, alebo co?

asia83
21. aug 2020

@paneboze Vzhľadom k tomu, koľko máte rokov a kde bývate, sa vám nečudujem.

tripetta
21. aug 2020

Nie všetky ženy-matky majú miesto mozgu placentu. Čím dlhšie to tu pozorujem, zisťujem, že sú tu aj skvelí ľudia. A občas aj poriadna sranda. 😀

ndrag
21. aug 2020

@paneboze neriad sa tymto forom, tu je len spicka ladovca. V skutocnom zivote mimo internetov zije plno stastnych a vyrovnanych zien, ktore ostali stastnymi zenami aj potom, co porodili a nikdy si vlastne nepresli tou infantilne-preafektovanou fazou "tehuliek" alebo "mamiciek" ;).

zuzitko74
21. aug 2020

@paneboze Je to možné, že to bude tvoja životná cesta. Aj tak sa dá žiť.
Nezačni však, prosím ťa, čítať aj fóra o zdravej výžive. Mohli by ťa priviesť k podobnému pocitu aj o príjme potravy, lenže to by si už neprežila.

viestta
Odpoveď bola odstránená
danica2711
22. aug 2020

@paneboze ak ťa nejaké internetové fórum dokáže ovplyvniť natoľko, že určí tvoje životné smerovanie, musíš byť veľmi labilný jedinec. Ako taký by si asi ozaj radšej nemala mať deti, pretože to psychicky nezvládneš

leuchtturm
22. aug 2020

Ked to tak citis po precitani tohto fora, tak si nerob deti 😉

paneboze
autor
27. aug 2020

@tripetta ocividne maju, ked sa rozmnozuju a su ignorantske voci zivotnemu prostrediu a buducnosti planety

paneboze
autor
27. aug 2020

@danica2711 neboj sa, nevidim dovod mat zmysel zivota v niekom inom

zuzitko74
27. aug 2020

@paneboze Dúfam, že si túto svoju životnú filozofiu neoplieskala o hlavu aj svojim rodičom.

viestta
Odpoveď bola odstránená
danica2711
28. aug 2020

@paneboze tak fajn, to som spokojná, že toto nebude mať pokračovanie

paneboze
autor
14. sep 2020

@viestta LOL

paneboze
autor
14. sep 2020

@danica2711 toto bude mat pokracovanie

paneboze
autor
14. sep 2020

@asia83 aky to ma suvis s vekom a miestom?

danica2711
15. sep 2020

@paneboze myslela som tvoju genetickú informáciu, nie tvoje traktáty