icon

Arogantný Macejka Novamed

julka29
7. jún 2022

Idem sa podeliť o skúsenosť s doktorom Macejkom. Za to, že od nich momentálne odchadza veľa ľudí a aj ja tak som prišla s lístkom o žiadosť o vyradenie z evidencie od druhého doktora. Začal že som mala prísť do konca júna a ze chce nový lístok. Ze určite mám auto ze si to mam vybaviť. Keďže som povedala ze auto nemám tak do mňa ze tak si objednajte taxík. A pozerám ci robím iba na taxík aby som behala po celom meste lebo on chce nový lístok. Pri tom mam doma dvojmesačné dieťa. Tak na mňa vyletel ze s nim sa takto rozprávať nebudem a keď som si pýtala ten lístok naspat tak ho roztrhal. Prístup teda riadne pod úroveň. A jeden krát mi sestrička dávala PN posledný deň v mesiaci a nedala mi ani prechodku ze na to mam ja myslieť nie ona. Takže tomuto úžasnemu doktorovi sa len vyhýbať.

zelenakobyla123
7. jún 2022

@julka29 ešte by ste mohli napísať v akom meste je, my vám myšlienky nečítame😀

basska_b
7. jún 2022

Banska Bystrica gynekolog... postou si to mala vybavit. Mala si mu povedat, ze toto je dovod, preco od neho ludia odchadzaju. Jasne, ze ku kazdemu odchadzajucemu sa spravaju jak k odpadu, odchadzaju mu peniaze, kazdomesacne kapitacne platby

maciatkoe
7. jún 2022

Ja k tomu len tolko, ze je to aj moj gynekolog. A ked som tam bola na kontrole po porode, ako prve sa pytal ci kojim. Povedala som, ze nekojim, ze babatko je na sunare. A teda skoro mi vynadal, ze ako si nieco take dovolim nekojit dieta, a ako si dieta oberam o vitaminy, a ze potom sa matky divia, ked chodia s detmi po doktoroch lebo su chore, kedze neboli kojene. Nepytal sa ani na dovod nekojenia, len viedol 5 minutovy monolog s vycitkami. Viac som tam nebola. Tiez budem menit gynekologa.

luccija
7. jún 2022

@julka29 naco chodis osobne?listok sa posle doporucene to je jedno v akom termine a mohla si sa tomuto vyhnut.