icon

Auta pre maminky vodičky s tromi deťmi?

tehotna40
21. mar 2024

Ahojte žienky, maminky vodičky
Aké máte autá, tie, čo máte min 3 detičky?
Moje tehotenstvo sa blíži ku koncu a ja som si uvedomila, že do môjho dozadu nenapchám 3 sedačky.
Napíšte aké mate, pre inšpiráciu ,musím sa poobhliadnuť po novom aute 🙂
Pekný deň

hanna76
21. mar 2024

My máme kia sorento. Menší dvaja v protismere v druhom rade a najstarší v treťom.

beatka.b
21. mar 2024

@tehotna40 peugeot rifter, je 5 aj 7miestny

tatiana1329
21. mar 2024

stačí ti nájsť hociaké auto čo je 7 miestne.. len musíš rátať s tým, že je to na úkor kufru... prípadne známa má ford galaxy a tam tiež vieš plnohodotne napchať 3 sedačky dozadu, ale dosť aj záleží aké autosedačky máš...

anjelicek26
21. mar 2024

Môj VW autobus😅Ale my sme dali Upgrade na 5 deti 😅🤣

soldi
21. mar 2024

mozes zvolit akekolvek 7 miestne MPV, alebo potom nejaky vnutorne priestranny sedan, typu octavia a pod. aj do niektorych SUV zmestis tri sedacky dozadu vedla seba, ale casto byvaju SUV velke iba zvonku a vnutri su stiesnene. zalezi aj aky mas rozpocet a dalsie poziadavky. plus zalezi aj ake mas autosedacky.

tehotna40
autor
21. mar 2024

@anjelicek26 takéto niečo mi pred chvíľou muž posielal 😀 ze aby som aj babky odviezla 😀 napchas tam aj kocik ? Ci je moc malý ten kufor ?

kika16161
21. mar 2024

Máme VW Sharan, síce 7 miestny, ale v pohode dám 3 sedačky vedľa seba. Sedačky v kufry sme zatiaľ nevyužili.

lusilla
21. mar 2024

Mame Seat Alhambru a Citroen C4 SpaceTourer. Citroen je mensi, ale da sa kupit vo verzii 7 miest, ale aj v 5 miestnom je plnohodnotnych 5 miest, Alhambra je za mna top auto ale neviem ci sa este vyraba.

anjelicek26
21. mar 2024

@tehotna40 kufor v pohode s kocikom, plus sedadla sa dajú dat blizsie ku sebe a máš ten kufor ešte väčší,ale tak to len keď pôjdeme na dovolenku. Teraz sú tie sedadla vzadu také roztahane ešte.

nuklia
21. mar 2024

My mame VW touran 7miestny. Ale uplne v pohode sa nam vojdu tri sedacky dozadu. Tie posledne mame "rezervne" pre dalsich clenov 😀

lenkavrananova
21. mar 2024

@tehotna40 ja mam wolksvagen touran 5 miestni mam 3 deti,2 starsich a jedneho este v podsedaku co sedi