icon

Auto na začiatok šoférovania

13. sep 2021

Ahojte poradte mi prosim ake auto je vhodne na zaciatok soferovania ,,Jazdim celkom fajn akurat mam problem v kopci obcas ...A este ma zaujima ako je to s automatom dakujem

Strana
z2
1katus1
14. sep 2021

Hlavne.aby ti sadlo. Nauč sa najskôr na manuáli. Ja.som jazdila na Fiat Marea sedan potom na škoda Fabia teraz Peugeot 406 sedan. Záleží aj od toho koľko si môžeš dovoliť investovať

hellwant
14. sep 2021

@eeffka pani jazdite si ako chcete ale nevravte ludom veci ako ze zoberet im vodicaky kvoli automatu- zosmiesnujete sa. Stale viac ludi prechadza na automaty, v strese inak skor pobabrete 3 pedale ako 2.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
senan
14. sep 2021

To ci automat alebo manual je podla mna jedno, nikomu sdne to inemu zas to. Automat vobec neurcuje to, ako sofer soferuje. Treba si nejake vybrat, co sa ti paci a ist ho pozriet, sadnut si. Aby si vedela ci sa ti v nom dobre sedi a tak. Mozno na zaciatok by som si vybrala nieco mensie

hellwant
14. sep 2021

@tomyhardy co viem radia vacsinou po 50 000 km, ale od ludi som pocul ze lepsie cca medzi 20 000az 30 000. My sme kupili úplne nove, mame 4 a pol roka auto- 38 000 najazdenych, nejazdime vela, cize tiez je to ine ako ked ma clovek uz 15 rocne a nevie info kedy tam bol meneny.

u2jana
14. sep 2021

Ak chces nieco mensie, tak toyotu aygo.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
autor
14. sep 2021

@eeffka ak ma auto vo vybave kamery mozu sa pouzit

Strana
z2