Autoškola - možné chyby v jazde

7. mar 2024

Ahojte babenky. Chcela by som sa opýtať tých, ktoré ste robili skúšky na vodičák teraz niekedy alebo v nedávnej minulosti s akými situáciami ste sa stretli. Myslím na chyby alebo prípadné možné chyby v jazde - napr. na tom a tom mieste (ceste a ulici), pre ktoré ste neurobili skúšku alebo ktorá časť jazdy (situácia) bola náročná. Ďakujem.

sabina230
7. mar 2024

Ja som jazdila zrovna v takej časti mesta ktorá bola na kopci a všade tam bola prednosť sprava, na to si treba dávať veľký pozor. Skúšky som spravila na prvý krát ale aj tak som mala z toho dosť stres 😀 lebo tie prednosti sprava sú vždy na takých miestach kde by ťa nenapadlo že to tam môže byt.

autor
7. mar 2024

@sabina230 kde si bola? Na Furči?

cukricek4
7. mar 2024

ja som sa bala odbocovania v krizovatke dolava, kedy je potrebne vojst do krizovatky, dat prednost komu treba a potom sa pohnut dalej. teraz mi to pride uplne primitivne, ze ako som mohlamat z toho obavy. clovek sa casom rozjazdi.

autor
7. mar 2024

@cukricek4 prosím Ťa, ktoré miesta to boli?

sabina230
7. mar 2024

Ja bývam v Trenčíne….. a tam som jazdila Trenčín-Juh, je to do kopca a na každom kroku prednosť sprava, úzke cesty a šialené zákruty.

autor
7. mar 2024

ok, ja bývam v Košiciach

si_sa_6
7. mar 2024

Za mňa dvojprúdové kruhové objazdy - ešte doteraz mám z toho galimatiáš av podstate ani nerozumiem načo sú, keďže z toho vnútorného pruhu sa horšie dostaneš tak využiješ ten vonkajší 😀

yelena159
7. mar 2024

Ja som nemala žiadny problém, ale to preto, lebo som vodičák robila v malom meste, plus som šla aj mimo mesta. Policajtka bola v pohode, žiadne stresujúce, nepredvídateľné situácie na ceste. Čiže pohoda. Ale napríklad kamarát, čo bol o rok skôr než ja, nespravil jazdu na prvýkrát. Až na tretí. V tom istom meste.