Autoškola v 40tke
Ze ja som sa dala v 40ke nahovorit na autoskolu.teoria za mnou,autocvicisko tiez,kuzele kastrofa nevedela som ich prejst a dnes prva jazda v najvacsej premavke.strasny chaos som mala a to som chodila len po hlavnej.spojka plyn brzda preradovanie a este aj zrkadla a smerovky.no katastrofa.sice ma caka este dost jazd ale mam taky dojem ze si budem musiet este aspon 10 jazd priplatit aby som spravila skusky.
@lucia2610, ale prosím ta. Ja som si robila vodičak v 17 a na prvej jazde som si skoro zrazila frajera. Neviem, či bol zelensi on, ja či inštruktor, čo v poslednom okamihu skočil na brzdu. A po nejakej piatej hodine ma nútil cuvat osmičky, lebo som sa nevedela orientovať, kde je vpravo a kde vľavo a dozadu už vôbec nie. Skoro som sa na vodičak vykaslala, neznášala som instruktora aj seba. A potom sa to poddalo a dodnes mám najazdených vyše milióna kilometrov. Das to aj ty.
Baby neviete ako to je ked sme v skupine 14ti a budeme sa cakat kym vsetci urobia jazdy a potom nas prihlasi na skusky?alebo postupne po neakych skupinkach?lebo ja mam uz 6 jazd a jeden chalan len tri.
@lucia2610 u nás sme sli vsetci naraz na skúšky. Dal sa termín a vtedy mali vsetci po jazdách uz. Veľa šťastia 😊
@sasanka605 dakujem tak toho stastia fakt budem potrebovat 😀
Tak baby nespravila som skusky.test a kuzele super ale jazda katastrofa.Policajt ma hned zobral na dialnicu.Najprv tam bola 60ka super isla som ale neskor 80ka a ja isla 70kou.Hned ma dal odbocit na parkovisko a povedal ze nemozem spomalovat prevadzku.strasny stres som mala noha mi skackala na spojke
@vroni Ked je znacka 80 tak sa musi ist 80.minimalna rychlost na dialnici je 80ka.Ja sa bojim ist rychlo.proste mi povedal ze spomalujem premavku.my tu v BB mame dvoch skusobnych policajtov ale obaja su postrach.Predomnou baba ci mala jazdu tak ju vlacil po vsetkych zakutiach.isla velmi pekne ale ked uz som ju mala striedat a mala zaparkovat v ulicke tak vosla do zakazu.Nikto z nasho kurzu nespravil
@lucia2610, toto si tomu policajtovi dúfam nepovedala, lebo to je na vyhadzov 😲😲😲. 80 na značke nie je žiadna minimálna ale MAXIMÁLNA rýchlosť, čo je teda sakramentsky rozdiel. Na spomalovanie premávky musíš ist bezdôvodne o cca 30% pomalšie ako maximálna rýchlosť. Na diaľnici, kde platí 130 je to cca ta 90, pri 80 je to cca 55, aby si obmedzovala premávku. A platí to len pre bezdôvodne pomalú jazdu, keď zavadzias iným autám. Nie na plnej ceste, kde sa rýchlejšie ist nedá.
@vroni no ale na dialnici je minimalna rychlost 80 pokual znackou nie je uvedene inak.maximalna je 90 v obci a 130 mimo obce.Tam bola znacka 80 maximalna rychlost.Nas ucili takze ked je znacka 80 tak aj musime ist 80 lebo v podstate je to aj minimalna rychlost.Proste ma vyhodil za pomalu jazdu na dialnici.Nemala som ist 70kou ale 80kou tak mi to aj povedal
@lucia2610, ako prosím?????? Prosím ta, povedz, že si robíš srandu!!!!
Žiadna, ŽIADNA!!!!! značka minimálna rýchlosť NEEXISTUJE!!!!!
Na diaľnici je minimálna 90, ak nie je inou značkou obmedzená rýchlosť. Nie 80.
V obci je MAXIMÁLNE!!!! 50, mimo obce 90. Žiadnych 90 a 130. 90 je MAXIMÁLNE mimo obce, 130 na diaľnici. Takéto bludy vás v žiadnej autoškole učiť nemohli, ved je to úplne nezmysel.
@lucia2610, áno, máš pravdu, minimálna rýchlosť na diaľnici je 80, všetko ostatné je tak, ako píšem. A platí to len na diaľnici, kde nie je značkou obmedzená rýchlosť, čiže ak tam bola 80, neplatí minimálna rýchlosť. Takže ak je v bystrici ešte stále ta 80, ktorá tam bola v lete (bolo tam stavenisko, netuším, či ešte je), tak by bola 70 úplne v poriadku. Ak už je diaľnica otvorená a neobmedzená, platí tam pravidlo pre diaľnice a teda 80. Nič to nemení na fakte, že minimálnu rýchlosť v tomto prípade určuje predpis a nie značka.
@vroni ja som sa trochu zle vyjadrila ano predpis nie znacka.pokial nie je znackou uvedene inak som myslela ze tam na zaciatku co som vchadzala na dialnicu je znacka 60ka tam neplati minimalna 80ka jasne ale dalej je znacka maximalna 80ka tam uz plati aj minimalna.takze som mala ist 80kou nic menej a nic viac tak mi povedal policajt

@mandzula presne automat aj ja mam