icon

Bábo na brušku plače

roni2209
9. feb 2018

Ahojte chcela by som sa spytat maleho davam na brusko a neskutocne place kedy to asi prejde alebo nejake napady

pininka
9. feb 2018

Len trpezlivost, a stale davat,aj ked na par minut.

rozalianda
Autor odpoveď zmazal
roni2209
autor
9. feb 2018

Ma 5 tyzdnou a este nedviha hlavicku musi trenovat len on je len zabity do plienky a place place az sa bojim ze sa bude zajakavat

sashenocka007
9. feb 2018

a rucicky mu davas pred neho?

ellieellie
9. feb 2018

Ako ho dávaš na bruško? Aj s plienkou? Takéto malé bábo má byť na brušku vyzlečené úplne donaha, samozrejme v teplej miestnosti, na pevnej podložke a skús ho motivovať hračkou.

luba41
9. feb 2018

ak sa mu nepáči, nedávaj ho...a v tomto veku hlavičku určite "nemá dvíhať"..ked bude mať 4 mesiace a nebude dvíhať, potom trenuj..

roni2209
autor
9. feb 2018

No on je na sedacke ale obleceny a pod nim je plienka a ruky ma on vpredu

anitta98
9. feb 2018

Trpezlivosť. Nemusí sa mu to zo začiatku páčiť, no tréningom príde na to, že táto poloha nie je až taká hrozná 🙂

lucinocka
9. feb 2018

@roni2209 ja som svoju davala na brusko len po kupani v kueplni holu...inak by revala jak diva

ellieellie
9. feb 2018

Raz denne je málo. Dávaj ho aspoň 5-6x, vždy pri prebaľovaní, hlavne aby bol bez plienky. Aspoň na chvíľočku. Treba ho zvykať na túto polohu, aby ste potom nemali problém.

paskolinka
9. feb 2018

my sme davali zo zaciatku len po kupani na prebalovacom pulte, len na chvilku - ani nie par minut, skor na sekundy by som to ratala 😉. podla mna nema zmysel nechavat ho dlho, ked place. po troske skusaj stale a zvykne si.

roni2209
autor
9. feb 2018

Dakujem Vam pekne

mata44
9. feb 2018

ja som tiez davala skoro od zaciatku a furt chuda revala, ale potom zo dna na den zdvihla hlavu a pozerala pred seba 🙂 takze iba trpezlivost. A naozaj ako ti tu pisali, iba na chvilocku, nema vyznam, ked velmi place... to si odsledujes, kedy sa este iba hneva a kedy uz place velmi. Ja som davala iba raz denne, doobeda, ked este nebola velmi unavena a pred jedlom.