Baby, nemažte diskusie
Baby, urazené zakladateľky, nemažte diskusie! Okrem toho, že sa Vám nepáči ich vývoj a niekto Vám v nich naloží, tak sú tam užitočné informácie. Posledný prípad - mladá budúca mamička s depkou, no baby tam popísali dosť dôležitých info ohľadom vybavovačiek papierov na pobyt/zp/rodičák v Čechách .. autorky som sa zastávala, ale zjavne jej tam už kritika prerástla cez hlavu, začala reagovať agresívne a šmahom ruky to potom zmazala. Na čo potom diskutujeme a snažíme sa pomôcť?
@admin - operatívne meniť pravidlá mazania? Nech to nie je také jednoduché? Fórum potom stráca zmysel ...
@ukulela to nič, aj v mojej diskusii (pre mňa veľmi citlivej) jedna musela začať rýpať. By sa mohli niektore ženy trochu uvedomiť už .. Ale zas na druhej strane mohla baba očakavať že ju nebudu ženy len lutovat aka je chuderka oklamaná.. Ja pozeram buď Kosti alebo Myšlienky vraha 😀
Nechcela som temu vymazat,nemam sa preco urazat,kazdy ma narok na svoj nazor. Len som si chcela vyliat srdce,napisat moje myslienky,pocity. Necakala som ani pochopenie. Dodam este muz sa presne kvoli tomu odstahoval,lebo to uz davno tusil. Len nemal dokaz
@saskia_98
@ukulela
A dodam este: vie ta zena o koho islo.
@le1la ono podla mna mnohe diskusie je skoda, ze zmiznu, lebo sa mozu ine zeny poucit a nasmeruje ich to - aj ked same nechcu/boja sa diskusiu vymazat.
ako som ti pisala - za mna ste za rozpad vztahu vinni dvaja - ty a manzel. urazky typu ze si detom rozbila rodinu neuznavam, nema vyznam zit v nefunkcnom vztahu. len si potrebujes upratat v zivote a odpichnut sa a ist dalej. nezatazuj sa myslienkami na exmilenca, ani na jeho zenu, je to ich a len ich zivot. na neho si si (dufam) uz utvorila nazor.
...
@saskia_98 k serialom - jo, kosti aj myslienky obcas kuknem, ale mam to iba ako pozadie - ked to ide popoludni/podvecer- ale stale mi okolo beha starsi, co je na to este prilis maly, takze niekedy musim prepnut. inac my TV doma "nedrzime", len teraz sme par mesiacov v stave, ze TV mame. takze ja zvacsa po nociach, ked decka zaspia, kukam serialy z netu. ked si na detektovky, kukni si temny pripad - prva seria bola terno 🙂
@ukulela my sme sa s muzom hadali stale kvoli milencovi,ostatne veci boli "malickosti" lenze ja hlupa,naivna,poblaznena som inak myslela. Preto pisem,za svoje chyby som zaplatila. A nazor ano,mam na neho,no aspon tolko by mohol mat v sebe ze mi bud napise alebo povie prepac,nemal som sa ti opat ozyvat,vraciam sa k rodine,v zivote sa uz nestretneme. Tolko by bolo asi minimum. Nic viac by som nepotrebovala
@le1la presne mne toto robil priatel - ne priatel .. Keď si nevedel vybrat či chce vztah alebo volnost alebo čo vlastne. Keď som sa ho pytala sam nevedel, no ja som mu nedokazala dať ultimatum lebo šak on sa raz rozhodne. Potom mi prišiel do cesty už teraz manžel a tomu chlapovi som dala na vyber buď alebo. Rozhodnuť sa nevedel, tak som rozhodla za ňho. Od vtedy už prešli 3 roky, 3 roky sa mi vyhyba (žijeme v jednej dedine). A dnes ? Dnes už sice ma priatelku, no je mi podobna ako vajce vajcu, dokonca od kedy je s nim ju donutil prefarbit vlasy na cierno a trochu pribrat v bokoch aby bola ako ja... Od kamaratov viem že keď zistil že sa idem vydavať, začal si všetko vyčitať a keď sa dozvedel že som tehotná a čakam bábo, niesol to mega ťažko. Uzavrel sa do seba a už mu padá aj vzťah s priatelkou. A pritom ja som sa s nim naťahovala 2 roky. 2 roky bolo všetko a nič ale malo to svoje čaro a ja som sa z toho aspoň poučila. 🙂 tebe prajem do života, aby ti už žiadny takýto do cesty neprišiel, pretože je to len kopa trápenia.
@saskia_98 paráda. Som rada ak sa niekomu ozaj podari najst stastie. Viem,ze ma tisice zien tu odsudzuje za to co som urobila,no napriek tomu ja zelam aj mojmu exmuzovi aj exmilencovi nech najdu stastie a nech im to vyjde. Exmuzovi s novou laskou,exmilencovi s manzelkou. No a ja? Ja sa nebudem lutovat ale ako som uz pisala za chyby sa plati a ak je toto dan za to co som urobila byt nestastnou do konca zivota,tak beriem.mam 2 deticky,zijem pre ne
@le1la prečo by si mala byt nešťastná do konca života. Veď ako sa vraví, "kaša sa nikdy neje taká horúca"... nechaj tomu čas a hlavne sa nevracaj späť. Pýtala si sa, že prečo ti nedal vedieť, že je koniec keď ťa znova blokol. Ja ti poviem, prečo... Lebo si necháva otvorene dvierka a nechce tomu urobiť koniec, boji sa, že aj by mu to nevyšlo na jednej fronte, vyjde na druhej. Dôležité je to, aby si to v sebe uzatvorila a už mu ďalšie šance nedávala. On ešte príde a bude chcieť veci, čo boli v minulosti 🙂 viem to, poznám z vlastnej skúsenosti. Toto je teraz len o TEBE a tvojom nastavení, či chceš ísť ďalej a nájsť šťastie inde, alebo sa budeš motať v minulosti. Držím palce aby si bola hlavne šťastná akokoľvek sa rozhodneš. A či Ťa niekto odsudzuje Ti môže byť úplne jedno 🙂 veď je to tvoj život, tak ho ži najlepšie ako vieš a nerieš to čo kto povie, alebo aký má na to názor.
@le1la tak ale zasa ziadne sebabicovanie - mas dve krasne deti, to je jeden zaklad rpe stastie. a nevidim dovod, preco by si si po case este nedokazala vybudovat funkcny vztah. poucena minulostou uz vies, ze problemy sa maju riesit, nie pred nimi utekat k milencovi. takze tak - daj si oddych, ale ziadne negativne myslienky, skus si najst nejaky aktualny zaujem, co ja viem, prebuduj spalnu, aby si neostavala v tej minulosti ...
@henikav presne ako hovoris niekto napise v slabej chvilke s horucou hlavou.a vypali to uplne inac ako cakala aj ked 5 zien zo 100 sa jej zastane 😁
@tinatitti zmazala si diskusiu, tak len posledna reakcia k potravinovym balickom sem:
pozri, hmotna nudza je zadefinovana. kazdy, kto ju splna, ma rovnako narok - ci je z osady, alebo ci je to dochodca alebo tvoji susedia. ze si ich ty nevidela, neznamena, ze davky nepoberaju. okrem toho - na socialne davky do osad ide marginalna ciastka tvojich/mojich dani. su ovale vacsi zruti statneho rozpoctu.
@deti95060810 tak keď pozerám na svoje 22 ročne dieťa, tak áno je to ešte dieta👍

@saskia_98 tak ona pisala, ze uz pochopila, ze ju mal za matrac (moje slova), ale potom sa odula, ze baby nakladaju len jej a nie aj jemu, resp, co ta jeho manzelka, ci JEJ nevadi, ze on mal pomer a ona s nim chce ostat ... este chvilu asi potrva, kym sa jej to ulezi v hlave, problem, je ze byvaju v jednom baraku, vidaju sa ... baby jej radili, aby ho ona blokla a nereagovala uz na nic. a potom to zmazala. idem daky serial pohladat na dnes vecer 🙂
chodi na dvojke dobry o Albertovi Einsteinovi 🙂