icon

Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!

natana
26. júl 2006

No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa

eros
7. aug 2008

no nic idem do hajan papapapapapaa

ena
7. aug 2008

cappy- my sme sa tusim rozpravali minule na ihrisku o kolobezke 🙂 .. a nas Filip medzitym skakal do mlaky 🙂
My sme teraz u nasich na vychode, tak som zvedava, ako pokracuje rekonstrukcia ihriska pred domom, uz tam nieco pribudlo, ci stale vsetko po starom ?🙂

A este k tej biofarme, to v pohode najdete, za stupavou je tabula ze BIOFARMA PRIRODA tusim a potom sa zaboci a je uzka cesticka lesom a na konci je ta farma.. v mojom albume je par foto z biofarmy (s datumom 21.6.08)
a eros halusky nechutili a nam ano 🙂

verulka
8. aug 2008

baby, biofarma je fakt super 😵 podla kna tam varili super, i ked ja halusky nejem 😉 no ja som sa vyradila na korbacikoch 😅
ena, na kt. ihrisko chodis?
erosku, bola som, ale az kusok neskor, lebo mmco mi spalo 😀

ena
8. aug 2008

verulka mne sa zdali korbaciky dost slane, ale halusky my chutili a to velmi na halusky nie som.
a ihrisko , myslela som pri nas pri dome. Vedla nasej bytovky a oproti cappy, ked som ju dobre identifikovala podla albumu 🙂 Ale inak chodime vselikade okrem toho pri dome... aj na dostizku, na ihrisko za albertom, do Ucka, uz sme aj na lachovej a aj nedaleko MIVI na ihrisku boli ..🙂
ale teraz na ihrisko nemusime, mame tu dvor, bazenik, aj minipieskovisko.. 🙂

capyy
8. aug 2008

ahoj ena. na ihrisku nic nove. akurat je tam navozeny strk a preliezky stale ziadne ☹ asi budu az v zime ked sa nebudu vyuzivat 😅
a nebol maly chory ked bol taky mokry 😅

eros
8. aug 2008

verul vsak aj som sla z domu okolo 16h kym sme tam dosli peso mohlo byt aj pol 5 aj viac a isli sme aj na koniec kde je ten hotel ci chodis inam?????

ena
8. aug 2008

cappy- no, aspon som si pozrela ako to bude vyzerat na tom plagatiku na vchodovch dverach ..

a filip v pohode, nic mu nebolo.. sranda, ze on je soplavy vtedy, kedy by ma ani nenapadlo, ze moze ochoriet.. a ked po dazdi obeha vsetky mlaky, tak nic. 😉

capyy
9. aug 2008

ena vsak uvidime ako nam to pred domom dopadne. a hlavne kedy 😅 😅 😅

verulka
9. aug 2008

ja chodim ku tomu novemu ihrisku, hend pri tej byvalej Zs- kusok od technopolu...je tam bufet so zmrzkou, langosmi a vineou( teda aj pivo a kofcu maju...)
eni, jasneee, vsak snad sa niekedy stretneme 😉

eros
10. aug 2008

verul asi viem kde.nevadi nabuduce ked s abudem nudit tak pojdem este raz omrknut 😉

arabeska
10. aug 2008

caute,ako sa mate?vas zase flakam 😅 ale poctivo vas citam 😀
co je s eji?a s astorkou?

ena
10. aug 2008

verul neviem, ktore myslis, pri akej byvalej ZS?

capyy
10. aug 2008

verul myslis to pri drazdiaku 😀

capyy
10. aug 2008

co ste vsetky dnes na dovolenke? 😀 😀 😀

capyy
10. aug 2008

zasa si pisem sama zo sebou?

capyy
10. aug 2008

my sme dnes boli pozriet redull race. bolo super az na tych ludi. vikinko mal zazitok a tomino to skoro cele prespinkal 🙂 co ste porabali vy baby?

capyy
10. aug 2008

idem haji. dobru nocku

capyy
11. aug 2008

dobre ranko. zasa nikde nikto? ☹

eros
11. aug 2008

capyy ja som tu 😀 😀

jej si si vcera sama pisala?? 😀

arabeska
11. aug 2008

eroskovi a jej nunke vsetko naaaj k meninam 😵

capy 😀 aj my sme tam boli 🙂

astora
11. aug 2008

eros aj ja sa pridavam babike aj tebe vsetko naj 🙂 🙂 🙂

verulka
11. aug 2008

vsetko naj zuzkam 😵
myslim tu ZS pri Drazdiaku, pred nopu je to ihrisko s tou spustacou lanovkou..len teraz to uz neni ZS ale nieco ine..
proste najblizsie k autu 😀

eros
11. aug 2008

Dakujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀

verul myslis tam kde je tusim teraz konzervatorium ci co to bolo.vsak tam ako je ten kanal.a ihrisko je oplotene 😀 😀

eji
11. aug 2008

nunke prajeme vsetucko najlepsie k meninkam.....no, aj tej starej cape 😉

eros
11. aug 2008

eji koza dakuje a malej odovzdam uz je hore 😀 😀

eros
11. aug 2008

haloooooooooo lololo petrzalka zije tu niekdo???? 😀

eji
11. aug 2008

ja jo...do neskorych nocnych hodin, ako obvykle...boooze, a potom ze mam kruhy pod ocami...., ale nemam na maleho, ten ma moncel ako svet 😀

eros
11. aug 2008

eji co si mu urobila?

capyy
11. aug 2008

ahojte zuzkam vsetko naj.......

eros
12. aug 2008

Bre ranecko

capy kujemeeeeeee 😀 😀