Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
erosku, presne tam 😉
aha, co mame 😵 kocik 0b, tak skusame takto https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
verul mi v kociku spavame ale ked sme hore tak tam vydrzime asi 15 min. takze nosim zo sebou klokanku aby som ho nemusela nosit stale na rukach 😝
ake mam ja statsie ze je vnom aspon chvilocku aj spi na balkone vnom mylsim v kociku asi mam dobre dieta zato energie ma viac nez ja 😀 😀
eji drahy robi dobre,ze ho tak uci 😀 😀
aj ked viem ze ked bude uz sediet tak sa mu tam bude pacit. presne tak ako vikinovi
ahojte
co poviete adkovi na buduci rok kupit pekne tricenko do skoly http://www.bess.sk/?p=productsMore&iProduct=581... 😀 😀
capyy hadam aj ano a ked nie mozes nosit aj dlhsie v satke
Verulka,videla som ta v telke 😀 .Obcas citam vase prispevky,lebo tiez byvam v Petrzalke,ale som len pristahovalec. 🙂 Kde to bolo natacane?
dobre ranecko. tak uz aj my sme hore.
my mame poradnu na boducu stredu tak som zvedava ako rastieme. tipujem ze mame okolo 6 a cosi vsak uvidime
a budu nas aj ockovat do obydvoch noziciek tak som zvedava ako to zvladneme. idem dneska akurat do lekarne objednat vakciny
Caute,bola na regionalke,diskutovalo sa to ohladom-OVKO vyzivy.Cappy,my sme uz prekrocili 6kg a uz ho aj 1x zaockovali proti pneumokokom +Hexa vakcina,bolo placu vela,ale hlavne ze nemal ziadnu reakciu.My byvame na Mamateyke,blizko Salezianov.A vy?
jaaaj baby, vsak ja som sa nevidela a ani som netusila 😀 ale ked hiha napisala, tak som si psomenula, ze som robila nejaku anketu v sade JK niekedy zaciatkom prazdnin..inak ja som taky blby objekt- vzdy ma zastavia a ja odpoviem 😀
hiha, ty mas majovciatko vsak? preco nejdes aj do majovciatok 😀 cappy my sme mali pred tyzdnom 6780g 😀 a to nosiiiim 😎
verulka,boli ste tam zlati,ty si tusim hovorila,ze vyzivu robite domacu 🙂 Ostatne mamky velmi to OVKO chvalili 😵 Fu,vy ste uz poriadne velky,my mame dnes presne 3mesiace 😀 Zajdem aj do majoviek,zatial tu len tak brazdim 🙂
cappy, nejaka blba skusenost, ze si zmazala fot?
iank riadna burka v petrzalke, ani spat nemozem 😒
cappy: ja som doteraz vzdy kupovala vakciny v lekarni pri kulturaku a vzdy ich mali hned k dispozicii bez objednavania, tak som ich az tesne pred poradnou isla kupit, nech nemusim drzat v chladnicke doma..
Verulka a na vychode dnes bolo riadne teplo.. ale mozno zajtra dojde to "super" pocasie z BA. Inak, dobre foto, ako si si nalozila velke deti do satky 🙂 a ze ta neprevazili 🙂
no to vidim, same fotky maminky + babatko 🙂
ja cakam babatko koncom oktobra, byvam v Petrzalke pri Drazdiaku 😎

aaaale, ama taky pracovny pultik a odtial si zobral taky srobik, kde je vnutri diera, kukal cez to a anarazil do dveri s tym, takze okolo oka ma moncel 😖
a milovany tato ho ucil, ze ma povedat, ze mama mu dala na oko 😒