icon

Bacuľky poradťe, čo nosiť v lete

alissawhite
3. aug 2018

Baby čo máte pár kilečiek, možno aj viac ako pár, navyše, čo nosíte keď je vonku takéto peklo?? Ako nosíte šaty aby vám neodrelo šunky na stehnách?? Ja si vždy nakúpim šaty, mám ich raz a mám dosť na celé leto...

saslavka73
4. aug 2018

@jana_eyre No vidíš. Si kúp dobré gate s vysokým pásom. Inak podľa mňa nie je tragédia tučná no trochu pribratejšia matka 2 - 3 detí. Tá môže schudnúť stále, môže sa pekne obleiať je veľa moletiek, neznášam toto slovo a sú to veľmi pekné baby, ktoré sa hýbu. Tragické je keď je tučná mladá bezdetná baba a ešte tragickejšie keď mama vyzerá lepšie ako dcéra.

saslavka73
4. aug 2018

@kikina84 Mne to príde tiež cez, že nebudem žrať chleba, mám ho veľmi rada, kvôli ostatným ľudom, ktorý si myslia, že by som nemala žrať chleba. Či oni sa správajú podľa mňa?

jana_eyre
4. aug 2018

@saslavka73 gate mam, aj stahujuce nohavicky 😁neviem veru, ci to je tragicke, vobec to neriesim, nech je kazdy aky chce.. ale je pravda, ze mne je jedine luto velmi obeznych deti, asi aj preto som na svoje decka taka aby sme stale niekde behali a hybali sa a davam pozor na to co jedia .

vandica
4. aug 2018

Mne viac ako deodorant ako niektore baby pisu pomaha Detsky puder Aviril 🙂

prevenar
4. aug 2018

@alissawhite ..schudni ..a mas to . 2muchy jednou ranou 🙂

alissawhite
autor
4. aug 2018

Nadpis tejto témy znel BACUĽKY poradťe čo nosíte v lete..to bacuľky tam bolo cielene pretože som nežiadala o rady 40 kilové zakompexované, večne hladné paničky ktoré majú patent na všetko a nikto ich o radu nežiada ale radi si chodia rypnúť...Ani radu ako schudnúť som od nikoho nežiadala..ale to čo sa tu deje už je moc..baby veď hádam sa tu nejdeme obhajovať za to ako vyzeráme.. mám dva topy tejto diskusie: prvý bol ten s tým koncentrákom tak nad tým až rozum zastáva, a druhý je že tuční ľudia obťažujú ostatných lebo zaberajú miesto v autobusoch, smrdia, majú tučné deti a ostatní to platia z daní..😀😀😀😀 hanbím sa že sme rovnaký živočíšny druh

podkovickaa
4. aug 2018

@queenofdisaster
Mozes byt chuda ,ked mas tie stehna ovisnute,tak sa ti obtieraju.Treba menej sediet na kovi a makat.Vypady,drepy..

podkovickaa
4. aug 2018

@kofolka242
Dakujem aj tebe prajem vsetko stastie sveta.Momentalne prezivam jedno z najkrajsich obdobi a kludne z toho stastia aj rozdam.Nemam sice XL,ale lasky mam na rozdavanie 😘❤

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
ukulela
4. aug 2018

@lanvinka ale co ja, podla teba/vas obezna, co si musi kupovat velkost M? aha, sorry, teraz som si kupila teplaky L na moju tehotnu rit. som to ale vyzrata troska ... (pre blbych - irony off)
aj XL ludia mozu byt stastni, rovnako ako XS. a aj s XS mozes mat paradnu celulitidu. krista, zeny, baba si tu vypytala radu od seberovnych a vy ste to tu zaspamovali svojimi pixovinami.

mircalla
4. aug 2018

@lanvinka Neutocia na teba len baculky, nefandi si. Je jedna vec byt stihla a spokojna sama so sebou, pokial si normalna. Druha vec je byt netoleratna, do seba zahladena, svojim vzhladom posadnuta a neprijemna zenska. Ser na to. Ak ta vsetci tak obtazuju a vsetko ti vadi, ako pises, tak si skor neuroticka ako spokojna a vyrovnana.

berginkan
4. aug 2018

@martul jasom normalne sokovana

ukulela
4. aug 2018

@alissawhite pls, zvaz hadam vymazanie temy, dake rady tu padli, viem, ze by pomohli aj dalsim s podobnym problemom, no tie dve vztahovacne ... one ... tu z toho urobili nenormalny ring. zaujimalo by ma, kde je nejaka moderatorka temy ....

podkovickaa
4. aug 2018

@lanvinka Skor vysportovana ako od narodenia stihla.Ja som zvyknuta,ze ludia zavidia aj nos medzi ocami.Nie to este dobre vyzerat,alebo nedajboze nieco mat.Hold.Uspech sa neodpusta...
A mimochodom.Jem 5 x denne,takze nehladujem,ale napr do prace beham kazducky den 12 km tam a 12 km naspat.Okrem ineho.Ja neviem aka si mama,babka,susedka,kamoska...hlavne bud skvely clovek.Peace😜

evittam
4. aug 2018

@mircalla Perfektne si to vystihla. A este si dovolim dodať,ze vsade sa potrebuje pochválit a utvrdiť v tom ako ju vsetci chvália ako super vyzerá.😁😉

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre
4. aug 2018

@lanvinka vsak si zita?

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
mircalla
4. aug 2018

@lanvinka Si ma maximalne pobavila, pretoze mne su muzi dost ukradnuti. Skus sa brat menej vazne, aj tvoje tehlicky na bruchu. Muzi maju radsej mladsie a pekne zenske bez tehliciek s prijemnou povahou ako protivnu vyschnutu zenu po 50 co sa nonstop potrebuje chvalit, tomu ver.

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
mircalla
4. aug 2018

@lanvinka Pozri, klud si chod na rande aj s 15-rocnym. Ladil by k tvomu IQ a najma EQ. To co predvadzas sa fakt neda citat. Posledny prispevok (najma cast o zavisti - bezne zavidim anonymnym nickom bez fotky, to je fakt), sa neda ani komentovat. Myslim, ze ti tu viac ludi napisalo,ze rozum ostal niekto zaseknuty v 80 rokoch minuleho storocia. Cim to asi bude...chapem - vsetko zavistlive baculky

zuzanka.zuzu
4. aug 2018

@oli18 "Ani tá 50-ročná nikoho neurazila, tak sa kroťte. Mohla by vám mnohým byť matkou. Takže trocha úcty by to chcelo, ak viete, čo to je." Olinka, ale úctu si treba zaslúžiť, tá neprichádza s vekom alebo iba preto "lebo sa to patrí" 😉 mohla by nám byť matkou, ale vďaka, že nie je, lebo moja ma vychovala lepšie než táto tu kedy pochopí život a môže mať aj 60r s 25r milencom...

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
mircalla
4. aug 2018

@lavinka Zvlastne je, ze v tejto diskusii vsetci uzemnuju teba, pokial si si to este nevsimla. Oprav ma, ak sa mylim. Keby som mala dieta aj neviem s kym - minimalne nesudim ludi podla vyzoru, tak povrchna nie som

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre
4. aug 2018

@lanvinka no aka si mila, ze sinpo sebe vsetko starostlivo vymazala 🤣🤣 to takmer akoby ani neexistovalo, vsak?

mircalla
4. aug 2018

@jana_eyre Vsetko nie. len tie, co jej vyhovuju vymazat....vsak charakter

najinka
4. aug 2018

@mircalla
@jana_eyre tak to je gol..pani asi konecne doslo, co za nezmysly tu popisala..

mircalla
4. aug 2018

@najinka Neobavam sa, ze jej nieco doslo

najinka
4. aug 2018

@mircalla tak sice tiez pravda..