Bacuľky poradťe, čo nosiť v lete
Baby čo máte pár kilečiek, možno aj viac ako pár, navyše, čo nosíte keď je vonku takéto peklo?? Ako nosíte šaty aby vám neodrelo šunky na stehnách?? Ja si vždy nakúpim šaty, mám ich raz a mám dosť na celé leto...
Tak, bacule, ja tu končím, vypínam upozornenia, takže môžte mi naložiť, koľko chcete. Zožrali ste tu štíhle. Nehambite sa tu použiť najvulgárnejšie slovo "PI . A". Jedu je vo vás primerane vašej váhe. Týka sa to väčšiny z vás. Vy máte komplexy, nie my. My sme boli vo vašom veku krásne baby, čo vy nie ste. Lebo áno, teraz vládne kult tela. A vy so svojimi postavami nie ste práve in. Ťažko to nesiete a pri každej príležitosti sa oháňate diagnózou. Tu ste sa vyšantili, pohladili si svoje ego nadávkami štíhlym.
Nezabúdajte, aj vy budete mať 50, aj 60. Ak sa kvôli vašej váhe takého veku dožijete. Aj vy budete vyslužilé, ale nie paničky, ale šifonéry. Lebo áno, štíhle sú paničky a môžu aj napriek veku konkurovať mladým obéznym skriniam. A pozrite sa na vaše matky, väčšina z nich je rovnaká ako vy. Vaše matky sú vašim zrkadlom, takže sa máte na čo tešiť. Budete ich kópie. A v 50-ke budete kvôli váhe vyzerať o 15 rokov viac. Vtedy tu budú naše krásne štíhle vnučky, ktoré dúfam, že vám naložia tak, ako vy teraz nakladáte nám. Obžerstvu zdar 🙂
@oli18 a tento vykrik je o com? ked jedna ta stihla, dokonala panicka vymazala vsetky urazlive komentare tak sa to tu pise ako kto koho uraza..
vies, mne je strasna zahada, preco sa vzdy taketo diskusie strhnu na boj medzi chudymi a pribratymi, na oboch strranach su evidentne casto nejake komplexy.. ano vela tucnych zien ma komplex, ale teda niektore chude zeny nezaostavaju, ked si potrebuju dokazovat svoju dokonalost urazanim moletiek..
taketo prekaracky su ubohe, hodne fakt mentalneho kripla..
a vies, ja som sice s pneumatikou okolo pasu, nemam ani nadvahu, takze mozes sa teraz tvarit ako sa ides hadat so skrinou ako pises, nebudes mat pravdu.. mozno som chudsia ako ty, ale nemam potrebu riesit kohokolvek vahu, ci uz ide o 120kg, alebo o 40..
@oli18 Na zaklade coho si prisla na to, ze vsekty osoby,ktore sem prispeli su bacule? Ja nosim c. 36 a mam cez 40. Len sa nemozem uz pozerat na totalne lyncovanie, co tu ty a @lanvinka predvadzate. Takze co tu vypisujes o nasom obzestve je uplne mimo. Tvoje nazory mi vzdy pripadali maximalne chore, ale teraz si zabila. uplne kydat tu ne zeny, krore sem prispeli a v zivote si ich nevidela? Hrabe ti asi z toho tepla. Tvoje vnucky ci pravnucky sa za taku agresivnu babku mozu akurat hanbit.
@oli18 toto bol velmi ubohy komentar. Keby sem opat raz nenastupili samozvane vyzivove poradkyne.na otazku co nosit v lete ked mam par kg navyse dostat odpoved, schudni, je trochu od veci. A aby si tu hladkala 50 rocna teta ego je tiez smutne.fakt by ma zaujimalo ci by si to dovolila povedat cloveku do oci alebo je hrdinka iba od pocitaca.
@oli18 boze, ty si jedna zena, co jej nedopina ... mozog potrebuje na fungovanie aj cukor, tak si lupni aspon trocha brezoveho (ja mam radsej kokosovy 😛)
@lanvinka k tvojim ponukam na rande od 20nikov - vies, co je to MILF? 😛 hrdinka, co tu nabryzga vsetkym od 50 do 150 kilo a oznaci ich za obezne rad radom, lebo sa nestotoznia s jej nazorom.
tak. a idem sa nazrat ... dnes pecene pstruhy a daka zelenina a zemiaky na pare. juj, ci sa bude na rit nabalovat!
@podkovickaa Preto ti ženy píšu, lebo si písala ty tu, hoci nevieš poradiť.
@alissawhite V eshope slovenka silvershop maju bavlnene spodne nohavicky s dlhou nohavickou.
@podkovickaa ja nemam nejaku nadvahu a este ked som bola pubertacka 50kg tak som mala problem so stehna osuchanymi 😉 takze nie len baculky tym trpia
@smitjan neparaju sa tie odstrihnute silonky?
Inac ak nemate stehna extremne silne, staci dat detsky puder, aby ste sa nelepili, nepotili a uz sa stehna nebudu suchat. Aj kratke leginky pod saty su dobry napad Inac aj chude baby sa potia aj im sa moze vysuchat, ak maju jemnu pokozku, zalezi od stavby tela, nie kazda ma nohy do O daleko od seba
Ja tomu hovorim, ze prave stehno lubi lave a nevedia bez seba vydrzat😂✌🏻
Btw aj ked som mala 50kg tiez sa mi lubili tie stehna🙂)) bohuzial... vzdy som to riesila leginami po kolena ,neznesem suknu ani saty v lete. Nie pre skarede nohy ale citim sa v tom divne
@oli18 Moc tepla tento týždeň, že áno? Takže takto ja som krásna zena s normalnou postavou-nosim 38, nohavice niektoré 40 (kvoli bedrovým klbom-to asi nedám dole,ci...) to je obezita?! Tiež mi nikto neverí môj vek a myslia si, že mám menej ale ja sa zan nehanbím. Ale ani tu nepotrebujem vypisovať aka som perfektná, vsetci mi závidia postavu,plet,....a 20tky ma pozývajú na rande.... Trošku sa niekde teta zasekla.
A suhlas s
@jana_eyre
@iguaza
@ukulela
@mircalla
To sa tu nedá čítať... Netolerancia, urážky,...
Mne sa stehná šúchali vždy (postava hruška).. Dokonca aj v období kedy som roky cvičila každý deň (raz do mesiaca som si dávala voľno) - a to veľmi často kvalitné HIIT tréningy, zároveň som jedla poctivo každé 3-4 hodiny - žiadne hlúposti, ale pekne každé jedlo premyslené v závislosti na skladbe bielkovín/sacharidov/tuku, atď atď.. jednoducho prísny režim, tehličky na bruchu a hádajte čo? šúchajúce sa stehná 😀 ...
neskôr som pár kíl pribrala.. nie preto, že by som zlenivela (prestala cvičiť) alebo začala žrať ako prasiatko.. v živote nastala situácia kedy som naopak začala menej jesť, jesť nepravidelne, a z toho som začala priberať.. ale to je jedno.. pointa - v súčasnom stave mám pár kíl navyše (nie je to nadváha, ale už sa sama necítim dobre).. a viete čo?.. pred pár dňami som videla jednu mladú ženu. bola krásna, mladá, život pred sebou,... a skákala s barlami na jednej nohe -> druhú nemala. a to je presne to.. napriek tomu, že ma tie moje nohy niekedy pekne hnevajú (ako ľahko priberajú), mám ich rada a vážim si, že mám OBE...
nechcem tým povedať to aby sme začali jesť piate cez deviate a prestať sa hýbať. jedzme zdravo, hýbme sa - kvôli zdraviu (lepšia postava už je len bonus k tomu). ale rovnako sa majme rady ak máme nejaké to kilečko navyše, a zároveň tolerujme tie kilá navyše aj u druhých - bez urážok a posmeškov... lebo sú dôležitejšie veci.....
@oli18 Tak ja som trosku z tvojho posledného prispevku zmatena.Minuleho roku sme sa stretli v jednej teme o Macronovej zene a tam si pisala ze jej ta stihlost je na skodu ze kvoli nej je taka brutalne vraskava a zosuverena a vyzera na svoj vek vyrazne starsie.A bavili sme sa o tom ktore zeny po 60 vyzeraju dobre tak sme spominali Elisku Balzerovu,Marii Rotrovu,Kamilu Magalovu a mozem ta uistit ze vsetky tieto spominane damy su normalne M-kove velkosti ziadne XS ,tak teraz nechapem ako si otocila..Myslela som ze mas dobry zdravy vkus...
,
@mircalla aka si krasna, postavicka velmi pekna 🙂
@cottonwomen
@ostorha Tuto podla @oli18 som mega obezna a nedozijem do 50
@mircalla Si stihla,mladistvo vyzerajuca zena,mna oli dost prekvapila ,ja co som ju registrovala tak ma niektore nazory starsej generacie,ale toto co dala posledny koment nemam slov... pritom par stran dozadu pise ZE JE VELA A CASTO akurát ma po svojej matke dobre geny keby bola obezna aj tak by s tym nic NEROBILA LEBO NEMA VOLU.Tak o com to u nej potom je? Ked sa nicim v zivote nepricinila aby stihla bola,lebo nic si neupiera,volu nema...?Ja som bola 32 velkost do 20-tky,potom 34-36 do tridsiatky ale tym ze som pre to nic nerobila tak som cusala ako vos pod chrastou ,ked sa zeny stazovali na vahu a viem ze makali aj dodrziavali disciplinu ovela viac ako ja, bolo mi to luto ,neviem si predstavit ze by som ich zdrbavala v style menej zer viac cvic. ked som bola 32-34 velkost tak mi ludia hovorili ze som chuda az prilis a NEBOLI TO LEN TUCNE ZENY boli to stihle spoluziacky,muzi ,zeny a nehnevala som sa na nich lebo to bola pravda...A ze by zeny s velkostou 38-40 po 40-tke boli povazovane za obezne,? to kde sme .Ja viem ze denne sa ludom vymyvaju mozgy v reklamách,casopisoch a bilboardoch extremne chudými zenami ale to su este decka metabolizmus ide na plne obratky ,plus si pomahaju anorektikami co su oficialne lieky ,ale su na baze amfetamínov co je derivat pervitinu,alebo taky Clenbuterol ,kazda z nas by bola za takých podmienok podvyzivena vyzla,zial na ukor vazneho poskodenia zdravia a nehovoriac o tom ze zdravym heterosexualnym muzom sa krivky pacia aj mne ako zene sa take typy zien pacia.