icon

Bakalárska práca - dokončenie

nelka1122
13. mar 2018

Píše niekto bakalársku prácu ? Už som zúfalá a mám malé bábätko takže mám veľmi málo casu

nelka1122
autor
16. mar 2018

@ajush5 nemusíš vôbec ma to neurazilo 🙂 a inak ozaj obdivujem všetky ženy čo zvládajú ťažké školy popri malých deťoch

nelka1122
autor
16. mar 2018

Tvoje chápanie prezrádza že nemáš žiadnu logiku. Prečítaj si ešte raz čo som písala a potom čo si ty napísala.a keď sa ti nechce ser na to. @ghostsgirl

ghostsgirl
16. mar 2018

@ghostsgirl pisala som, ze aj ta resers je na povazenie. Prelozit (nie vypracovat) abstrakt je tiez podla mna ziadost o pomoc, ty ale cely cas pises o dokonceni Bc. prace.Abstrakt spominas, len teraz aby si sa tu obhajovala.

sashenocka007
16. mar 2018

Ahoj, ja som tak pisala bakalárku pri prvom a zvládla som to, teraz som na tom obdobne pri diplomke lenze deti sú už 2 + sa starám o starú mamu ktorej stav sa dosť zhorsil a nestíham uz som s toho na nervy. O mesiac a pol je odovzdávanie a uz som zmierenia ze to nedám. 2 roky školy zbytočne...

nelka1122
autor
16. mar 2018

@ghostsgirl áno máš pravdu

ghostsgirl
16. mar 2018

@nelka1122 Vyuzijem druhu moznost, nakolko by som to uz asi druhy krat nezvladla :D

nelka1122
autor
16. mar 2018

@sashenocka007 vidíte a presne o tomto hovorím.no racej by som si to dala napísať niekomu. Zober si že dva roky stratené .keby študuješ externé minimálne 2000 e stratených. To si mohla dať racej deťom. Čiže už len voči deťom a rodine sebecké . Tu ukazujem nato že sú rôzne situácie nepoukazujem všetko konkrétne na teba.teba tiež obdivujem ale zvážila by som možnosti ešte stále máš čas

fokuska
16. mar 2018

@nelka1122 Chapem co tym chces povedat, ok rozok uz nikdy viac neukradnes, lebo uz budes navzdy syta a uz ti tu sytost nikto nevezme - prehnane, aletak je to s titulom, ak sa ziska nepoctivo, tak ok viackrat to neurobis, lebo uz to ani nepotrebujes viackrat robit.
Nemusime sa tu natahovat, ja som len chcela povedat to, ze aj malicka kradez je kradez, aj maly podvod je podvod a ze je to nemoralne, to je vsetko.

caelley
16. mar 2018

Ked som zacinala studovat na vyske, bola som premotivovana, chodila na kazdu prednasku a ucila sa na Acka. Potom prislo dieta, napisala som balalarku sama, pri malom dietati, bola kvalitna, dostala som za nu Acko, obhajila do bodky lebo som pisala o niecom, s cim som mala vela skusenosti z praxe... vobec na ten Bc titul nie som hrda, asi by som sa citila rovnako keby ju napisal niekto iny za mna, je mi to jedno, Bc je uz kazdy, ludia su schopni si to dat este aj na schranku, ze su Bc. XY... teraz koncim inziniera a mam rovnake pocity, pisem diplomovku a popri dietati a plnom uvazku je pre mna nejaka skola celkom nepodstatna, chcem ju len dokoncit lebo som jej uz obetovala dost casu. Nikdy by som si nedala vypracovat BP alebo DP niekomu inemu, je mi to proti srsti, ale chapem, ak to niekomu proti srsti nie je a hlavne ked sa nejedna o odbor, v ktorom planujes pracovat a mas uz aj tak priority uplne inde ako v skole. Obhajit to aj tak budes musiet sama, na statnice sa tiez musis naucit sama, cize to nie je titul “zadarmo”. Drzim palce.

nelka1122
autor
16. mar 2018

@fokuska ano je to nemorálne aj ja ťa chápem. Ja som zas len chcela povedať že každý aj tak klame a už len to je nemoralne

nelka1122
autor
16. mar 2018

@caelley konečne niekto kto chápe realitu.dakujem tiež držím palce

fokuska
16. mar 2018

@caelley Vacsinou je v praci na prvej strane cestne vyhlasenie, ze pracu vypracoval autor sam s pouzitim uvedenej literatury. Tiez pri promocii sa slubuje nieco v zmysle ze budem cestne uplatnovat nadobudnute poznatky a ze budem konat tak ako sa patri na absolventa tejto unvierzity... to, ze sa student nauci na statnice ok, ale podpise cestne vyhlasenie v ktorom klame a zlozi promocny slub, v ktorom klame...
Kedysi bolo prestiz absolvovat univerzitu, spajala sa s tym prave aj cestnost a moralka...

fokuska
16. mar 2018

@nelka1122 A prave to je smutne, ze sa to uz berie ako nieco co robi kazdy, tak preco nie aj ja. A ze spolocnost to povazuje za nieco bezne a normalne... preto vyzeraju nemocnice tak ako vyzeraju, skolstvo, cele fungovanie statu.
Ludia nadavaju na politikov a ti pritom robia len presne to iste co "obycajni" ludia len to robia vo velkom.

caelley
16. mar 2018

@fokuska Ked instalujes akykolvek softver, odklikavas ze si si precitala podmienky a suhlasis s nimi. 😉

nelka1122
autor
16. mar 2018

@fokuska napr .na politikov nadávam aj ja.ale v zmysle že keby tam bol hocikto aj ty aj ja ,každý by si prilepšil. ALE treba mať hranice a nebyť pazravy aby mali všetci nie len ja. Nebudem sa tu pretvarovat a klamať samu seba že ja by som v živote nekradla v politike

ghostsgirl
16. mar 2018

@fokuska Toto blbcom nevysvetlis bohuzial, lebo to co robia oni je predsa uplne ine...ach jaj preto cela spolocnost vyzera ako vyzera

nelka1122
autor
16. mar 2018

@ghostsgirl spoločnosť tak vyzerá preto že ľudia robia to čo ty. Ja nie ja nikdy .a doma alebo sama v hlave to už je niečo iné . Oveľa horšie ako byť uprimny

mircalla
16. mar 2018

@nelka1122 Vsak to, ze by si kradla v politike presne odpoveda tomu, co tu cely cas pises. Ono to totiz nie je o tom, ze ten, co povie, ze by nekradol neni uprimny, ale jednoducho by naozaj nekradol
Nastastie je takych ludi este dost

fialka2612
16. mar 2018

@nelka1122 Citujem ťa " ano je to nemorálne aj ja ťa chápem. Ja som zas len chcela povedať že každý aj tak klame a už len to je nemoralne".
Tvrdiť, že "každý klame/podvádza a každý kradne" prezrádza o autorke výroku, že ona klame a kradne a schováva sa za iných, čím sa snaží ospravedlňovať svoje morálno dno.
Predstav si, že nie každý klame a nie každý kradne, ale to je vec morálky a to ty so svojim nastavením zrejme nikdy nepochopíš.

fokuska
16. mar 2018

@caelley Ano, ale ja si ich aj precitam ;)
@nelka1122 ved toto, ze by to robil kazdy... teda skoro kazdy, ja by som na take nieco nemala zaludok :( ja stale verim v to ze existuju aj skutocne poctivi dobri ludia... kazdy den sa presviedcam ake je to naivne a smutne
A to ze si to ludia este obhaja, ze ja chcem dobre pre sebe, sebe ulejem a necham este aj ostatnym nech si trosku uleju.. a na politikov nadavas ale na ich mieste by si robila takmer to iste... :(

ghostsgirl
16. mar 2018

@nelka1122 Takto: Ja by som si zaverecnu pracu nikdy vypracovat nedala! Lebo by bol ten titul pre mna bezvyznamny. Ja by som vedela, ze si ho nezasluzim, tym padom by pre mna nemal hodnotu. Taktiez by som nikomu pracu nenapisala, lebo by mi bolo zo seba zle. A pisem to sem, poviem to hocikomu a ano predstav si toto iste sa odohrava aj v mojej hlave ! Dokazes to pochopit?! Aha zabudla som, nie nedokazes lebo vsetkych povazujes za klamarov. No poviem ti novinku, nie vsetci neklamu, nepodvadzaju a nekradnu....Bohuzial v dnesnej dobe su taki ludia ohrozeny druh, ale zatial existuju a takych si ja cenim. Mysli si co chces. Odprezentovala si sa tu uz dostatocne.

mircalla
16. mar 2018

@nelka1122 Nie kazdy klame. Zato, ze klames ty, tak si nemysli, ze kazdy. A preste ti to povedala - nadavas na politikov, ze kradnu a na ich mieste by si robila to iste. To uz je aka logika, ved si pretorecis

Necitala som posledna strany, ale inak ten cas, co si tu stravila vypisovanim si uz mohla mat polku balakarky hotovu. Na to nemas cas, ale na toto ano - tazke to bude skor o niecom inom

nelka1122
autor
16. mar 2018

@fialka2612 tak odprisahaj sama pred sebou že si v živote nesklamala .a potom tu cituj čo si si v hlave nato odpovedala

nelka1122
autor
16. mar 2018

@ghostsgirl niečo podobné som tvrdila celý život .preto som išla na sociálnu prácu. Baví ma pomáhať ľuďom a bojovať za spravodlivosť .vždy som nato doplácala. Ale bohužiaľ realita je iná .stačí si uvedomiť že aj ty si niekedy klamala.a je jedno či pre dobro veci.ano to že je tá škola ľahká je bonus .vízia bola ale ina

nelka1122
autor
16. mar 2018

@mircalla a taký ako ty by možno najviac kradli akurát by si to nikomu nepovedala.taky sú aj politici.priznal sa niekto k tomu?áno mohla som mať polku.skoda že ju už mám celu.zas si netrafila

mircalla
16. mar 2018

@nelka1122 Ty si taka krava, ze nemas sancu pochopit, co je to ferovy clovek. Ja tu roky bojujem za podvadzanie na statnych davkach, niektorych fingovanych predlzenych rodicakoch a podobne

Je zbytocne ti nieco vysvetlovat, co nemas absolutne ziadnu sancu pochopit. jednoducho na to nemas mozgovu kapcaitu, pretoze si ina kategoria ludi bez akelkolvek moralky

Je mi z takych ludi na grc

fialka2612
16. mar 2018

@nelka1122 možno ako malé dieťa, ale to sa zlodejke a klamárke ťažko vysvetľuje. 😉
Ďalšia na sociálnej práci, pomoooc, ešte povedz, že v RK 😀 A to si ani nedokáže dokončiť bakalárku! Ani sa nedivím, že kopec firiem už takýchto ľudí nechce zamestnávať, z personálneho hovorili, že takýchto uchádzačov rovno vyraďujú.
Bojovať za spravodlivosť a podvádzať, to je ako sexovať za panenstvo 😉

nelka1122
autor
16. mar 2018

@fokuska nadávam na nich preto že to preháňajú a nemajú hranice a tvária sa nevinne. To fakt mám všetko opakovať stále dokola?

nelka1122
autor
16. mar 2018

@fialka2612 zlodejka a klamárka? Asi si neuvedomujes čo píšeš a že to môže mať následky keby chcem.ale keďže je mi tvoj názor ukradnutý ..keď si neklamala nikdy tak si môj vzor.ale neviem kto by ti to uveril

fokuska
16. mar 2018

@nelka1122 Nemusis, uz som pochopila logiku za tym - klamat, kradnut, podvadzat a pod. je v poriadku ked je to len v malom, ked to nie je velka a zivotno dolezita vec