Bakalárska práca - dokončenie
Píše niekto bakalársku prácu ? Už som zúfalá a mám malé bábätko takže mám veľmi málo casu
Vysokoškolsky vzdelaní ľudia boli inteligentní a vážení ľudia, bola to elita, ktorá sa aj tak spravala, nenútene múdro... Ste tu ako tetky na trhu, a že vysoká škola , hanbíte sa, IQ sa naozaj nemeria vysokoškolským titulom
@nelka1122 Určite neľutuj, bábo je ten najkrajší dar, dlho som na neho čakala a ak všetko vyjde ako má, prvé porodím v 34. rokoch. Povedala som si, že si chvíle "skrátim" tým, čo ma baví a pôjdem študovať. Myšlienky som dala inam a ani neviem ako, v skúškovom som bola v tom 😉 Tiež by som letný semester v druháku rada zvládla na ďalší rok s malým mimčom (s tým, že sa na to budem pripravovať svojim tempom postupne už teraz v tehu) a cez bakalárku by už malo mať rok, tak dúfam, že to pôjde 😉 Nevzdávaj to určite, dokončíš 👏
@ressankajanka jasné že nelutujem že mám bábätko 🙂 dobre si urobila .niekedy je na škodu moc sa snažiť .
@nelka1122 Nerada by som o vytúžené mimčo prišla pre stresy, mám ťažkú výšku, študujem v Olomouci kombinovane VOŠ+VŠ, čiže aj ukončujem dvoma prácami a dvoma titulmi už v tretiaku. Ale dieťaťko je dieťaťko, to dáva Boh, školu musím odstaviť na druhú koľaj, ale neviem si predstaviť robiť nič iné ako to, čo študujem, nejako tak viem, že to nevzdám 🙂 Veci sa veľakrát plánovať nedajú a nerob si nič z tých komentárov, niekomu to ide v živote ľahšie a niektorí zabojujeme, o to viac si to budeme vážiť ❤
@ressankajanka veru žiadny stres to je základ. Musíš byť ozaj šikovná to čo robíš ty by som nezvládla ani keby som slobodná netehotna 🙂 ani polovica zo žien čo tu píšu.a nerobím si nič .beriem to ako spestrenie dňa keď nemôžem cez deň robiť nič iné keďže ležím a kojim aj počas dcerinho spánku inak sa hneď zobudi
@nelka1122 No ja som si aj povedala, že sa sem nezaregistrujem, keď čítam tie komentáre, niektoré ženy by mali odstrihnúť od wi-fi 😀 Až som zistila, že som sa sem vlastne zaregistrovala pred rokmi, tak prečo to nevyužiť 😉 Ďakujem, si zlatíčko ❤ Rovnako verím, že to zvládneš, nejako tak viem, čo prežívaš. Nie je v takejto situácii ľahké voliť priority 😉 Na psychológii nás učili, že dieťa cíti naše pocity už v brušku, vtedy mu začínajú vznikať prvé bloky, pocit odmietnutia a podobne, preto som radšej volila kľudné tehu. Riešenia vždy sú a som rada, že máš skvelého manžela, ktorý ti pomôže ❤👏
Akoze to citam od zaciatku,neviem,ci som nieco prehliadla,ale autorka asi chcela poradit v situacii,v akej je. Ja som priamo nepostrehla,ze si chce dat napisat pracu niekym inym a hned toto cudo z toho. Viete,kolko mojich blizkych chcelo odo mna pomoc s VS zaverec. pracami len preto,ze som na materskej a mam vraj kopec casu sprtat sa v ich studij. odboroch? Lebo oni popri praci to nestihali dotahovat. Pritom ich praca naplna,su v nej velmi dobri,len este potrebovali dalsi ,,papier,,. Lebo sa vyzaduje. Pricom za niekolko rokov praxe ho nepotrebovali.
@nelka1122 a opat to racej😂😃
@maciatkolulu vidíš aspoň sa potvrdilo čo som napísala .že to tak píšem vždy a napoky. A opäť zakomplexovana žena na úrovni škôlky sa ozvala
@maciatkolulu a keby si bola ozaj pozorná vnimnea si že mi slová opravuje automaticky,čiže ďalšie potvrdenie že to tak píšem napoky .napr ani napoky není spisovne slovo .ale to určite vieš
@nelka1122 racej ti upravi automaticky🤣😂🤣😂
Netreba sa opustat, zvladnes to. Mne sa maly narodil pocas skuskoveho v 2haku... a teraz pisem pri nom bakalarku. A bud rada kym je male babatko :D teraz ma maly 16m a tohocasu na skolu je este menej ako v zaciatkoch ked kopec casu prespal.
@nelka1122 a opat jedna buduca vs vzdelana zena by nemala pisat stale chybne.... a pises to teda tak stale,ci sa ti to automaticky "opravuje"🤣
@maciatkolulu a k tebe už sa musím vyjadriť len tak že si totálne sprostá a nechápava lebo to sa fakt inak nedá
@maciatkolulu a aj by som sa asi stavila že mircalla či aký to je nick je tvoj nick podľa rozmýšľania a pisania
@maciatkolulu tak vraj sme rovnaky nick, som sa pobavila.
@nelka1122 prosim😂???? Akoze dievca,ty mas az veeeeela volneho casu..... inak by si nesedela na konovi a neriesila"blbosti"..... a minimalne sa doucovala zaklady slovenciny,tej spisovnej....a dopisovala pracu,to by robili tie s vyssim IQ
@maciatkolulu trápny pokus.ja gramatiku viem dobre neboj sa.az na čiarky .ale aj tak musím nesúhlasiť.iq nemá s gramatikou nič spolocne
Povodne som si autorku zastavala. Beriem spat....
@rybka16 máš pravdu. Toto: "Bakalárku mám dávno napísanú.a včase keď som to sem napísala som potrebovala už iba abstrakt a preložiť ho.ale keď som začala čítať tie komentáre tak som vás nechala aby ste si urobili dobre a cítili sa spokojne sami zo seba."
Jej slová len ukazujú, aká je dotyčná primitívna tupá chudera, ktorá nedokáže napísať ani abstrakt k "vlastnej" práci. A toto bude mať možno titul bc, hoci človek by pochyboval, že to vlastne spravilo vôbec maturitu ☹
Ale ona ten titul vlastne ani nepotrebuje, ako povedala... strašné drísty
ja neviem naco sa tu este rozculujete a vobec pisete, ked to nema vyznam

@blairgossip taká možnosť že dieťa není plánované ťa asi nenapadla.alebo by si išla na potrat racej nech si nekomplikuje s život?