icon

Bakalárska práca - dokončenie

nelka1122
13. mar 2018

Píše niekto bakalársku prácu ? Už som zúfalá a mám malé bábätko takže mám veľmi málo casu

nelka1122
autor
16. mar 2018

@blairgossip taká možnosť že dieťa není plánované ťa asi nenapadla.alebo by si išla na potrat racej nech si nekomplikuje s život?

djubka
16. mar 2018

Vysokoškolsky vzdelaní ľudia boli inteligentní a vážení ľudia, bola to elita, ktorá sa aj tak spravala, nenútene múdro... Ste tu ako tetky na trhu, a že vysoká škola , hanbíte sa, IQ sa naozaj nemeria vysokoškolským titulom

ressankajanka
16. mar 2018

@nelka1122 Určite neľutuj, bábo je ten najkrajší dar, dlho som na neho čakala a ak všetko vyjde ako má, prvé porodím v 34. rokoch. Povedala som si, že si chvíle "skrátim" tým, čo ma baví a pôjdem študovať. Myšlienky som dala inam a ani neviem ako, v skúškovom som bola v tom 😉 Tiež by som letný semester v druháku rada zvládla na ďalší rok s malým mimčom (s tým, že sa na to budem pripravovať svojim tempom postupne už teraz v tehu) a cez bakalárku by už malo mať rok, tak dúfam, že to pôjde 😉 Nevzdávaj to určite, dokončíš 👏

nelka1122
autor
16. mar 2018

@ressankajanka jasné že nelutujem že mám bábätko 🙂 dobre si urobila .niekedy je na škodu moc sa snažiť .

ressankajanka
Autor odpoveď zmazal
ressankajanka
16. mar 2018

@nelka1122 Nerada by som o vytúžené mimčo prišla pre stresy, mám ťažkú výšku, študujem v Olomouci kombinovane VOŠ+VŠ, čiže aj ukončujem dvoma prácami a dvoma titulmi už v tretiaku. Ale dieťaťko je dieťaťko, to dáva Boh, školu musím odstaviť na druhú koľaj, ale neviem si predstaviť robiť nič iné ako to, čo študujem, nejako tak viem, že to nevzdám 🙂 Veci sa veľakrát plánovať nedajú a nerob si nič z tých komentárov, niekomu to ide v živote ľahšie a niektorí zabojujeme, o to viac si to budeme vážiť ❤

nelka1122
autor
16. mar 2018

@ressankajanka veru žiadny stres to je základ. Musíš byť ozaj šikovná to čo robíš ty by som nezvládla ani keby som slobodná netehotna 🙂 ani polovica zo žien čo tu píšu.a nerobím si nič .beriem to ako spestrenie dňa keď nemôžem cez deň robiť nič iné keďže ležím a kojim aj počas dcerinho spánku inak sa hneď zobudi

ressankajanka
16. mar 2018

@nelka1122 No ja som si aj povedala, že sa sem nezaregistrujem, keď čítam tie komentáre, niektoré ženy by mali odstrihnúť od wi-fi 😀 Až som zistila, že som sa sem vlastne zaregistrovala pred rokmi, tak prečo to nevyužiť 😉 Ďakujem, si zlatíčko ❤ Rovnako verím, že to zvládneš, nejako tak viem, čo prežívaš. Nie je v takejto situácii ľahké voliť priority 😉 Na psychológii nás učili, že dieťa cíti naše pocity už v brušku, vtedy mu začínajú vznikať prvé bloky, pocit odmietnutia a podobne, preto som radšej volila kľudné tehu. Riešenia vždy sú a som rada, že máš skvelého manžela, ktorý ti pomôže ❤👏

mironka
16. mar 2018

Akoze to citam od zaciatku,neviem,ci som nieco prehliadla,ale autorka asi chcela poradit v situacii,v akej je. Ja som priamo nepostrehla,ze si chce dat napisat pracu niekym inym a hned toto cudo z toho. Viete,kolko mojich blizkych chcelo odo mna pomoc s VS zaverec. pracami len preto,ze som na materskej a mam vraj kopec casu sprtat sa v ich studij. odboroch? Lebo oni popri praci to nestihali dotahovat. Pritom ich praca naplna,su v nej velmi dobri,len este potrebovali dalsi ,,papier,,. Lebo sa vyzaduje. Pricom za niekolko rokov praxe ho nepotrebovali.

nelka1122
autor
16. mar 2018

@mironka ďalší inteligentný a vnímavý človek 🙂

maciatkolulu
16. mar 2018

@nelka1122 a opat to racej😂😃

nelka1122
autor
16. mar 2018

@maciatkolulu vidíš aspoň sa potvrdilo čo som napísala .že to tak píšem vždy a napoky. A opäť zakomplexovana žena na úrovni škôlky sa ozvala

nelka1122
autor
16. mar 2018

@maciatkolulu a keby si bola ozaj pozorná vnimnea si že mi slová opravuje automaticky,čiže ďalšie potvrdenie že to tak píšem napoky .napr ani napoky není spisovne slovo .ale to určite vieš

maciatkolulu
16. mar 2018

@nelka1122 racej ti upravi automaticky🤣😂🤣😂

unctadorg
16. mar 2018

Netreba sa opustat, zvladnes to. Mne sa maly narodil pocas skuskoveho v 2haku... a teraz pisem pri nom bakalarku. A bud rada kym je male babatko :D teraz ma maly 16m a tohocasu na skolu je este menej ako v zaciatkoch ked kopec casu prespal.

maciatkolulu
16. mar 2018

@nelka1122 a opat jedna buduca vs vzdelana zena by nemala pisat stale chybne.... a pises to teda tak stale,ci sa ti to automaticky "opravuje"🤣

iguaza
16. mar 2018

@nelka1122 Neviem ako mas malo casu, ked 5 hodin vkuse sedis na nete.

nelka1122
autor
16. mar 2018

@iguaza treba čítať všetko keď sa chceš vyjadrovať nebudem dokola písať to iste

nelka1122
autor
16. mar 2018

@maciatkolulu a k tebe už sa musím vyjadriť len tak že si totálne sprostá a nechápava lebo to sa fakt inak nedá

iguaza
16. mar 2018

@nelka1122 Nie? Leno presne to robis - od 13. marca sem pises jak besna, takze to, ze nemas cas asi nebude celkom pravda. Ja teda nemam cas cele dni vysedavat na nete.

nelka1122
autor
16. mar 2018

@maciatkolulu a aj by som sa asi stavila že mircalla či aký to je nick je tvoj nick podľa rozmýšľania a pisania

iguaza
16. mar 2018

@nelka1122 Napis adminovi a zisti. Nech sa paci

nelka1122
autor
16. mar 2018

@iguaza HM tuším si sa sekla a napísala si to z nesprávneho.uz tretieho Nicku 🙂

mircalla
16. mar 2018

@maciatkolulu tak vraj sme rovnaky nick, som sa pobavila.

maciatkolulu
16. mar 2018

@nelka1122 prosim😂???? Akoze dievca,ty mas az veeeeela volneho casu..... inak by si nesedela na konovi a neriesila"blbosti"..... a minimalne sa doucovala zaklady slovenciny,tej spisovnej....a dopisovala pracu,to by robili tie s vyssim IQ

nelka1122
autor
16. mar 2018

@maciatkolulu trápny pokus.ja gramatiku viem dobre neboj sa.az na čiarky .ale aj tak musím nesúhlasiť.iq nemá s gramatikou nič spolocne

maciatkolulu
16. mar 2018

@nelka1122
@mircalla aj mna to pobavilo😂

macik34
16. mar 2018

Povodne som si autorku zastavala. Beriem spat....

fialka2612
16. mar 2018

@rybka16 máš pravdu. Toto: "Bakalárku mám dávno napísanú.a včase keď som to sem napísala som potrebovala už iba abstrakt a preložiť ho.ale keď som začala čítať tie komentáre tak som vás nechala aby ste si urobili dobre a cítili sa spokojne sami zo seba."
Jej slová len ukazujú, aká je dotyčná primitívna tupá chudera, ktorá nedokáže napísať ani abstrakt k "vlastnej" práci. A toto bude mať možno titul bc, hoci človek by pochyboval, že to vlastne spravilo vôbec maturitu ☹
Ale ona ten titul vlastne ani nepotrebuje, ako povedala... strašné drísty

euka210
16. mar 2018

ja neviem naco sa tu este rozculujete a vobec pisete, ked to nema vyznam