Balíček asi nemá platný korona certifikát
Balíček, ktorý bol odoslaný z Liberca dňa 15.12.2020 asi nemá platný Korona certifikát, keď sa za štyri pracovné dni nepohol z prijímacieho depa ani o meter, a pohybuje sa v kruhoch. Takúto históriu sledovania zásielky vidím skutočne prvý krát. Stretli ste sa už s niečím podobným? Veď posúďte sami. Posielam priamy odkaz, a zobrazte si podrobnú históriu zásielky, a môžete ju sledovať so mnou čo na to poviete. Malo to byť doručené do vianoc, ale teraz op tom silne pochybujem. Inak dnes som písala aj na ich podporu v čom je problém. Tu je odkaz:
https://www.geis-group.cz/cs/sledovani-zasilky?...
Mne to takto uviazlo aj na tyzden, ca balik cestoval iba z ineho okresu. Teraz toho majuvaj kuriery vela, kedze sa neda moc nakupit normalne ( darceky), tak vsetci riesial online. Čim skor clovek nakupi, tym menej je v strese. My uz mame vsetko aj zabalene 🙂
Posielala som v utorok balík Slovenskou poštou z BB do BA. A stále mi hlási, že je v preprave. Tak dúfam, že v pondelok sa dostane na miesto určenia! Zaujímavé, že v ten istý deň mi bol poslaný balík z UK, skoro od škótskych hraníc, a ten už je v BA.
mne posielali zo Sk do Spain pred 2 tyzdñami, tiez som sledovala kazdy deñ a od utorka ani obraz ani zvuk, proste stal niekde na centralnej poste v Madride, tam mi povedali, ze oni nevedia, kedy pride, ale najskor v pondelok ci utorok, tak som vcera vecer pisala reklamaciu na Slovensku postu a cuduj sa svete-dnes rano (sobota) nam balik dorucili
Pred Vianocami sa to stáva každý rok 🤷♀️do toho sú tu karantény aj tí pracovníci sú len ľudia, čo musia byť v karanténe a ochorejú.. Ja neviem čo si čakala.. Každý rok to tak je.. Treba si poriešiť darčeky včas... Keď nieje ten najväčší nápor... Takých ako si ty je hádam najviac... Objednám si 9 dní pred Vianocami a všetci kmitajte až do odpadnutia...a potom netreba zabudnúť vykričať zamestnancom danej prepravnej spoločnosti ako ti pokazili Vianoce
@poopsie To je síce pravda čo vravíš, ale na jednej strane sú obchodné spoločnosti, ktoré garantujú doručenie do vianoc, a na strane druhej kuriérske spoločnosti, ktoré zoberú príplatok za expresné garantované doručenie, to je do 48 hodín z Čiech, a 24 hodín na Slovensku, a napriek tomu balík nedoručia. O to tu ide. Keď zamestnanci, kuriéri nestíhajú, tak zruším expresné služby s garantovaným doručením. Ale to je pre nich najmä pred vianocami riadny balík peňazí navyše.
Sú veci, ktoré víe obchodník za garantovať a sú veci, ktoré za garantovať nevie. Sú obchodníci, ktorí vedia využiť fakt, že mnohé veci sa aktuálne kúpiť nedajú a človek pokiaľ ma tu možnosť to rieši online.... Akurát som sa včera čudovala, že slovenská pošta kuriér doručil zásielku v sobotu dopoludnia. To sa mi stalo 1x v živote, že mi boli balíky doručené cez víkend. A známa sa tiež čudovala, že čosi objednala a už čaká viac ako týždeň. Dôležité je si to vykomunikovat s dorucovatelom a to, ako je to zmluvne zastrešené, či obchodníkovi z nedorucenia do Vianoc plynu nejaké sankcie. Pokiaľ nie, tak ho to netrápi. Svojho času som dala status na fb na istú spoločnosť a na druhy deň mi prišiel od nich mail ako to budú urgentne riešiť.... A doriešili aj keď sa do vtedy absolútne neunuvali..... Teraz to kuriéri vôbec nemajú jednoduché, je možno otázkou i to, koľko balíčkov takto blúdi v tom množstve a koľko sa " nedopatrením stratí".
@anna5000 ja som si objednavala teplomery 24.10. A balicek mi dorazil 18.12.

@anna5000 skús in priamo zavolať na infolinku možno ti povedia