icon

Balíček asi nemá platný korona certifikát

anna5000
19. dec 2020

Balíček, ktorý bol odoslaný z Liberca dňa 15.12.2020 asi nemá platný Korona certifikát, keď sa za štyri pracovné dni nepohol z prijímacieho depa ani o meter, a pohybuje sa v kruhoch. Takúto históriu sledovania zásielky vidím skutočne prvý krát. Stretli ste sa už s niečím podobným? Veď posúďte sami. Posielam priamy odkaz, a zobrazte si podrobnú históriu zásielky, a môžete ju sledovať so mnou čo na to poviete. Malo to byť doručené do vianoc, ale teraz op tom silne pochybujem. Inak dnes som písala aj na ich podporu v čom je problém. Tu je odkaz:
https://www.geis-group.cz/cs/sledovani-zasilky?...

1katus1
19. dec 2020

@anna5000 skús in priamo zavolať na infolinku možno ti povedia

nelca84
19. dec 2020

@anna5000 stava sa, mozno niekde zapadol, ale naozaj mam lepsie na praci, nez sledovat pohyb tvojho balicka, ved staci, ze ty ho sledujes co my s tym?

anna5000
autor
19. dec 2020

@nelca84 sme v slobodnej zemi, nikto ťa k ničomu nenúti, aj keď tento rok sme sa ocitli mimo slobodného územia

viestta
Odpoveď bola odstránená
anna5000
autor
19. dec 2020

@1katus1 aj by som im už zavolala, len odkaz som dostala až dnes, keď som sa sťažovala obchodníkovi, že neverím, že bol balíček odoslaný, keď ešte neprišiel

evalin88
19. dec 2020

Mne to takto uviazlo aj na tyzden, ca balik cestoval iba z ineho okresu. Teraz toho majuvaj kuriery vela, kedze sa neda moc nakupit normalne ( darceky), tak vsetci riesial online. Čim skor clovek nakupi, tym menej je v strese. My uz mame vsetko aj zabalene 🙂

aniele
19. dec 2020

Posielala som v utorok balík Slovenskou poštou z BB do BA. A stále mi hlási, že je v preprave. Tak dúfam, že v pondelok sa dostane na miesto určenia! Zaujímavé, že v ten istý deň mi bol poslaný balík z UK, skoro od škótskych hraníc, a ten už je v BA.

tenerifka
19. dec 2020

mne posielali zo Sk do Spain pred 2 tyzdñami, tiez som sledovala kazdy deñ a od utorka ani obraz ani zvuk, proste stal niekde na centralnej poste v Madride, tam mi povedali, ze oni nevedia, kedy pride, ale najskor v pondelok ci utorok, tak som vcera vecer pisala reklamaciu na Slovensku postu a cuduj sa svete-dnes rano (sobota) nam balik dorucili

poopsie
19. dec 2020

Pred Vianocami sa to stáva každý rok 🤷‍♀️do toho sú tu karantény aj tí pracovníci sú len ľudia, čo musia byť v karanténe a ochorejú.. Ja neviem čo si čakala.. Každý rok to tak je.. Treba si poriešiť darčeky včas... Keď nieje ten najväčší nápor... Takých ako si ty je hádam najviac... Objednám si 9 dní pred Vianocami a všetci kmitajte až do odpadnutia...a potom netreba zabudnúť vykričať zamestnancom danej prepravnej spoločnosti ako ti pokazili Vianoce

anna5000
autor
19. dec 2020

@poopsie To je síce pravda čo vravíš, ale na jednej strane sú obchodné spoločnosti, ktoré garantujú doručenie do vianoc, a na strane druhej kuriérske spoločnosti, ktoré zoberú príplatok za expresné garantované doručenie, to je do 48 hodín z Čiech, a 24 hodín na Slovensku, a napriek tomu balík nedoručia. O to tu ide. Keď zamestnanci, kuriéri nestíhajú, tak zruším expresné služby s garantovaným doručením. Ale to je pre nich najmä pred vianocami riadny balík peňazí navyše.

jajka71
20. dec 2020

Sú veci, ktoré víe obchodník za garantovať a sú veci, ktoré za garantovať nevie. Sú obchodníci, ktorí vedia využiť fakt, že mnohé veci sa aktuálne kúpiť nedajú a človek pokiaľ ma tu možnosť to rieši online.... Akurát som sa včera čudovala, že slovenská pošta kuriér doručil zásielku v sobotu dopoludnia. To sa mi stalo 1x v živote, že mi boli balíky doručené cez víkend. A známa sa tiež čudovala, že čosi objednala a už čaká viac ako týždeň. Dôležité je si to vykomunikovat s dorucovatelom a to, ako je to zmluvne zastrešené, či obchodníkovi z nedorucenia do Vianoc plynu nejaké sankcie. Pokiaľ nie, tak ho to netrápi. Svojho času som dala status na fb na istú spoločnosť a na druhy deň mi prišiel od nich mail ako to budú urgentne riešiť.... A doriešili aj keď sa do vtedy absolútne neunuvali..... Teraz to kuriéri vôbec nemajú jednoduché, je možno otázkou i to, koľko balíčkov takto blúdi v tom množstve a koľko sa " nedopatrením stratí".

andrejka1974
20. dec 2020

@anna5000 ja som si objednavala teplomery 24.10. A balicek mi dorazil 18.12.