Balík doručený DPD mešká: Čo robiť?
Ahojte, prosím Vás je tu niekto komu dorucovala DPD balík v poslednej dobe? Prišiel vám v pohode? Ja som robila objednávku z DM 11.12 s tým ze DPD ho prevzalo 13.12 čiže pred týždňom. Dodnes balík nemám a za ten svet sa k nim neviem nijak dovolať keďže na jedinom tel. Čísle ktoré majú na nete zverejnené mi vždy odpovie automat ze spojenie s technikom podpory momentálne nie je možné. Mail som im písala na dpd@dpd.sk taktiež zatiaľ neodpovedali (mail písaný dneska rano). Viete poradiť čo ešte môžem spraviť? Ďakujem. (Áno viem ze toho majú teraz veľa.)
Len komunikácia mailom. Raz mi spravili že mi rozdelili balíky z dm a toho jedného som sa nemohla dopátrať. Prišiel po týždni a pol neustáleho tocenia sa na depe , teda aspoň podľa sledovania . Od vtedy už platím dmku len na dobierku, pre istotu
Mne tak nedošiel z eshopu ,ale cez poštu stratil sa 🤷
Za mňa je DPD najhoršia kurierska spoločnosť.

Ja som s DPD nikdy problém nemala. Ale určite treba objednávať skôr, ak chceš balík načas. Lebo počas decembra toho majú kuriéri ozaj veľa. Inak číslo balíka/objednávky si vieš zadať aj cez stránku dpd alebo cez apku.