icon

Balík doručený DPD mešká: Čo robiť?

20. dec 2024

Ahojte, prosím Vás je tu niekto komu dorucovala DPD balík v poslednej dobe? Prišiel vám v pohode? Ja som robila objednávku z DM 11.12 s tým ze DPD ho prevzalo 13.12 čiže pred týždňom. Dodnes balík nemám a za ten svet sa k nim neviem nijak dovolať keďže na jedinom tel. Čísle ktoré majú na nete zverejnené mi vždy odpovie automat ze spojenie s technikom podpory momentálne nie je možné. Mail som im písala na dpd@dpd.sk taktiež zatiaľ neodpovedali (mail písaný dneska rano). Viete poradiť čo ešte môžem spraviť? Ďakujem. (Áno viem ze toho majú teraz veľa.)

Strana
z2
martinadomianova
21. dec 2024

Ja som s DPD nikdy problém nemala. Ale určite treba objednávať skôr, ak chceš balík načas. Lebo počas decembra toho majú kuriéri ozaj veľa. Inak číslo balíka/objednávky si vieš zadať aj cez stránku dpd alebo cez apku.

wiwewa1995
22. dec 2024

Len komunikácia mailom. Raz mi spravili že mi rozdelili balíky z dm a toho jedného som sa nemohla dopátrať. Prišiel po týždni a pol neustáleho tocenia sa na depe , teda aspoň podľa sledovania . Od vtedy už platím dmku len na dobierku, pre istotu

nataliaba
22. dec 2024

Mne tak nedošiel z eshopu ,ale cez poštu stratil sa 🤷

letfenixa
22. dec 2024

Za mňa je DPD najhoršia kurierska spoločnosť.

Strana
z2