Balík na poštu
Ahojte,predavajuci mi posielal udajne prvou triedou balik vo stvrtok rano na postu...a v piatok som myslela ze uz ho budem mat..no po pozreti podacieho cisla mi v piatok ukazovali dorucenie o 4dni..dneska ukazuje dorucenie o2dni..cize pride az v utorok?tym padom predavajuci klame a neposlal ho prvou triedou?
Posielam uz 6r baliky.Baliky sa 1.tr neposielaju.Ak vam dala cislo pod.harku tak nikdy tam nepisu ci poslu o 2 dni ci 4.Ukaze je to v preprave alebo je oznamena alebo dorucena
@janulik270 v aplikácii normálne ukazuje podľa pod.čísla kedy to bude doručené
Ak poslal vo štvrtok tak isto by vám na druhý deň neprišiel však to by malo byt D+1 deň čiže vám to príde v pondelok pravdepodobne
Mne minule balik mesiac cestoval z Po do Ba stale bol preprave.Volala som.na 10 posty nikde nic len korona.Su v karantene.
A nepisalo mi ze balik bude doruceny do 4dni iba v preprave.
Spravne baliky msju byt do 4dni dorucene len za 6r uz sa mi stalo ze islo mesiac 😃
Stale ak posielam elektronicky sledujem kde je balik a mne ukazuje len ze je v preprave,alebo oznanena popripade dorucena.
Este sa mi nestalo ze ukazovalo kedy bude dorucena.
@queenofdisaster_7 ja co sledujem si baliky ukazuje datum a cas podania,datum a cas v preprave a uz ked je balik v tom.okrese na poste pise datum a cas prebratia
@macko1007 nabuduce s takou malou vahou treba poslat listovu zasielku doporucene a 1.tr .Listy idu skor ako baliky
Co sa tyka balika prvykrat vidim ze tam.ukazuje cas dopucenia.V Preprave moze byt aj v pondelok no nemusi a moze byt doruceny .Nespoliehaj sa na ten cas 2dni.Lebo z postou mam za 6r zle skusenosti.Ak by dala dotycna na balik t.c informovali by ta sms.Sleduj zajtra zasielku a uvidis ci bude zmena
Prosím vás, keď posielam balík na poštu, "môže" mi za to adresát aj zaplatiť, alebo to by som musela posielat na dobierku? Ďakujem
@patka06 ulozene na poste by system.pisal.Oni baliky nosia na 1 miesto tam triedia a potom davaju do kojtajneroch.pred mesiacom som riesila balik ktory cestoval mesiac tak mi vysvetlil riaditel posty co robia 😃🙈
Moj balik z Po mal ist do Ba
A isiel z Po fo KE kde triedili tak potom ho dali do kojtajnera co ma posta tak sa v strede zastavil a isiel do Ba cestoval mesiac 😃🙈
@janulik270 cestu balíkov chápem, riešila som viackrát
myslela som to tak, že autorke môže balík na jej poštu v ideálnom prípade prísť už zajtra a to zistí keď si pozrie v appke ráno ako zmenil stav balíka
@menox dobierka ze zaplati na poste sumu ked prebere balik
Alebo posle vopred peniaze na ucet a posles balik
Dobierka posta stoji viac ako platba vopred na ucet
no posielal to ako krabicu vraj sa to listom nedalo..tak to poslal takto... jaaj mohla som uz radsej doplatit a mohol to poslat expres kurierom keby som bola vedela :( nevadi ,dakujem za vase odpovede
@nelca84 ja som na vianoce krabice posielala a v nich oplatky a isli ako listova zasielka do 60cm v pohode moze sa poslat
Pre listovú zásielku platí: max.: súčet dĺžky, šírky a hrúbky je max. 90 cm, pričom najväčší rozmer nesmie presiahnuť 60 cm
@janulik270
@macko1007
@patka06 ja to ovladam posielam uz 6r list.zasielky,baliky alebo baliky skladne/ neskladne ;)

@macko1007 balík na poštu sa nedáva 1.triedou, len listy. Mne ukazuje veľa krát v appke doručenie napr v utorok a je to tam už v pondelok, ale stalo sa mi aj naopak, že prišiel neskôr