Balík v Z-boxe

14. jan 2023

Ajojte, pytam sa len tak pre istotu, dá sa platit prevodom, keď mám balík v z-boxe? Na eshope mi to v pohode prešlo na dobierku do z-boxu. Keď som si dala na dobierku do packety tak sa mi dalo z aplikácie zaplatit neskôr keď balík dorazil aj kartou. Len som si neni istá či to funguje aj takto. Ďakujem vám vopred

maciatkoe
14. jan 2023

Neda. Ked je balik v Z-boxe uz sa da platit iba cez aplikaciu packeta. Ak nechces platit cez aplikaciu packeta, napis do packety mail, ze chces balik vybrat v packeta shope, a tam zaplatis v hotovosti.

autor
14. jan 2023

@maciatkoe myslela som to tak že keď som si teda zvolila dobierku ci mozem cez tu packeta aplikaciu zaplatit pred z boxom kartou

nataliik
14. jan 2023

Prihlásiš sa do aplikácie pred z-boxom, vyberieš zásielku v aplikácii a tam ti zadá zaplatiť ( čiže zadáš číslo karty, dátum a kod). Až po zaplatení ti otvorí schránku.
Ak myslíš zaplatiť prilozenim kartou, tak to sa nedá

zuz02
14. jan 2023

Podľa mňa nie, na z- boxe nie je žiadne zariadenie na platbu kartou. Aspoň na tých, čo vídavam u nás, nie sú. Sú tam len výdajné boxy. Ja som si musela stiahnuť apku pakety a cez ňu to zaplatiť.

hugigugin
14. jan 2023

Musis zaplatit dopredu aj par minut pred vyberom stačí. Plati sa v app a kartou. Z box nema zariadenie na platbu kartou.

autor
14. jan 2023

@nataliik nie nie tak v aplikacii..pisem asi ako dement