Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
bola by som veeeelmi zvedava, co by vedenie konika porobilo, keby vsetky maminky, ktore si nemozu dovolit platit plusko zobrali svojich "par svestek" a nasli si iny bazar, ktory nefunguje podla vzoru MMB 😖
Kto by im sem chodil?
@zuzulienka31 uz sa stalo..
a myslim, ze im by to bolo milosrdne jedno. Peniaze su peniaze..
@jankohrasko :( asi ano, ale je to smutne
Aj Vám sa zdá že odkedy je Bazár plus tak sa znížil predaj?Vôbec sa mi to nepáči 😝 😢
@macka153 Uz neviem posudit, ja som zmazala vsetky inzeraty.. Ked nieco kupujem poriadne si prejdem cely bazar az do konca.. (a tie plus inzeraty ani nepozeram 😝 )
Podla mna.. to je bazar pre mamicky, ked ma niekto 600-700 inzeratov????? To je biznis!! Nikdy som nemala viac ako 100 inzeratov :(
@jankohrasko je ešte nejaký bazár okrem MMB?dakujem
@hirjak Možno ani toto nie je riesenie,neviem je to napad ja si myslim ze necitili by sme sa tak keby sa spravil kompromiss ze najprv su inzerat aktualizovane od plusiek ,potom od obycajnych a az potom idu inzerati zas neaktualizovane od plusiek.Tak by zostal im pravo ze ked platia nech si maju aktualizovane inzerati prednami ,ozaj nam presla chut sem aj chodit a to hovori vetsina mamiciek,lebo sa citime diskriminovane
@jankohrasko nerozumiem prečo vytvárate takúto selekciu, a niečo ako ťaženie proti tým, ktorí si bazár zaplatili. Zaplatili si ho predsa lebo chcú podporiť to, aby táto stráka existovala, aby nemali reklamu a inú výhodu ako poradie nemajú. Rozmýšľali sme, že tie novinky, ktoré sa v poslednom čase objavili v bazári dáme len tým ktorí si zaplatia, no nakoniec sme od toho upustili a dali sme vám to zdarma.
@hirjak ??? ja? Nehnevajte sa, ziadam Vas, aby ste ma neurazali. Ja chodim na MK dobrych 4-5 rokov. Predtym tu bola ovela lesia atmosfera ☹ Odporucam, si precitat odkaz tu vyssie uvedeny, ktory som Vam poslala, kde som Vam napisala, ze ocenujem tie aktualizacie!
Nie som si vedoma toho ze vytvaram Vami nazvanu selekciu! A modrykonik mi v ziadnom pripade nie je ukradnuty, pretoze vzdy som tu nasla cenne rady od mamiciek, ktore mi velmi pomohli.
A od kedy ste tu Vy 24.1.2012???
A mam snad pravo na svoj nazor. Ze ak to ma byt bazar pre mamicky, tak neverim tomu, ze nejaka mamicka by tu mala sedemsto inzeratov.. Tak taka nech si to potom zaplati samozrejme, s tym suhlasim!!!
Ja osobne nemam tu na MK ziadny inzerat, ani sa o bazar uz viac nezaujimam, tak ma prosim Vas nevtahujte do Vasich egoistickych diskusii.
No inak musim priznat ze toto je moja prva zla skusenost s MK ☹
S pozdravom
@hirjak dobry den, neda mi nereagovat... myslim, ze to je cele nejako zle pochopene, alebo to ja chapem zle?
Myslim si, ze ak niekto chce predavat veci za vidinou zisku, tak nech si plati a stane sa profi predajcom. Ale drviva vacsina maminiek si tu len posuva veci za symbolicke ceny a nemozu si dovolit platit 0,90eur tyzdenne.
A ak operujete tym, ze ti, ktorí si zaplatia nemaju inu vyhodu ako poradie, tak to je trosku mimo, lebo poradie je to najdolezitejsie. Tazko sa vam podari nieco predat, ak stale budete niekde na 58strane. Ale chapem, ze aj vy potrebujete na tom zarobit....
Mrzi ma to, lebo prave tato "domaca" atmosfera robila z MK nieco vynimocne...
@jankohrasko 1. selekcia: citujem: "tie plus inzeraty ani nepozeram" ste nejako proti tým, čo si to zaplatili?
2. citujem "ocenujem tu aktualizaciu (a zadarmo)" v tomto prísevku nie je nič viac, len to že oceňujete aktualizácie zdarma ale my sa tu bavíme o bazáre plus.
To že si nie ste vedomá, že svojim postojom vytvárate selekciu (nepozeráte tých, čo majú bazar plus odporúčate v tejto diskusii kam inam by mohli mamičky inzerovať, keďže už tu máme to plus) to buď nazriete sama alebo nemám šanci vám to vysvetliť nikdy ale to už potom je len nedostatok sebareflexie.
Som tu o niečo dlhšie než od 24.1. len som vystupoval pod iným loginom, ktorý som pre závadu musel zmeniť.
Vy sa o bazár nezaujímate? odkedy? od včera? To, že ste pozastavila svoje inzeráty pred pár dňami, prípadne ich zmazala a teraz mi vravíte, že vy nemáte v bazári žiaden inzerát a ani sa viac o bazár nezaujímate, je pre mňa ďalším príznakom spomínanej selekcie a vášho negatívneho postoja (asi neviete, že vidím celú históriu vášho bazáru). Alebo sa úplne mýlim? Opravte ma.
@hirjak nebudem Vas komentovat, Vy vzdy mate "pravdu"
@zuzulienka31 Bude zrejme lepšie sa o tom porozprávať keď sa táto služba zabehne a budete mať reálnu skúsenosť, či vám to niečo na predajnosti ubralo alebo nie. Odhaľovať či tu niekto predáva za vidinou zisku alebo nie je veľmi komplikované. Sú tu prípady užívateliek ktoré inzerovali 30 vecí a každých pár dní to boli iné veci, len aby sa neprišlo na to že tých vecí majú zo sekáča bezpočet a podnikajú s tým. Nehovoriac o tom koľko to zaberie práce takého podnikavca pritlačiť k plateniu a kontrolovať či si nevytvoril duplu a nepredáva veselo ďalej po starom.
@hirjak Pan hirjak ja si myslim ze toto nepriatelstvo medzi plus a neplus ste nenarocky vyrobili vy admini s touto novinkou ktora jednych tlaci hore hore a druhi tu balia veci,preco oni musia mat vsetky vyhody a ked mi chceme kompromis tak sme zle,ved oni budu mat nzerati prednami ,len s takym rozdielom ze nebudeme strceny na chvost ale date aj nam sancu
@miliz ak technici povedia že je to tak možné spraviť, že sa to z databázy dá takto vyberať ako navrhujete, bez toho aby to dochaosilo systém a majitelia s tým budú súhlasiť, tak to jedného dňa takto bude. No ak máte aspoň základy práce s databázou tak prídete na to, že to jednoduché vôbec nie je pri takejto obrovskej databáze.
@hirjak ja viem ze to nie je jednoduche aj ja som robila stranky ale ja si myslim ze ozaj maju pravdu aj na jednej aj na druhej strane a s tymto by ste uspokojili maminky a nebol by tu taky boj,ved tato stranka ktoru som mala aj mam rada predovsetkym musi byt pre maminky,a viem ze vy admini ste inteligentny ludia ktory popocuvate obe strany a date si ak ma pravdu dakto aj poradit,ozaj tu je to teraz zle lebo sa vytvorili dve skupini a len bojuju a napadaj plusky neplusky a naopak,predtym tu bol pokoj a toto je jeden kompromisov ktore sa maminkam paci a budu aj oni spokojne🙂)))
A baby prosim Vas trpezlivost,je to novinka ako vsetky novinky sa vyskusaju a potom sa vychytavaju chybicky,budte trpezlive a neurazajte sa navzajom lebo vsetci sme tu len maminky🙂)))
@diadurikova POPDOBNE , strašne som to tu zbožňovala, teraz som sklamaná
@hirjak 😵 moje slová - plne sa s Vami stotožňujem 😵
... a je na smiech že tie ktoré kričia že už tu nebudú a nemajú chuť na túto stránku chodiť, tak sem prispievajú svojim negativistickým postojom bez prestávky už od včera...možno ani spať kvôli tomu nemohli 😀 😝
Držím Vám palce, aby ste mali dostatok energie a oduševnenia pokračovať v ďalšej práci za ktorú sa Vám dostávam tak pramálo vďaky 😖
ja myslim, ze treba dat tomu sancu..je to novinka,,,este treba vychytat muchy a snad to bude ok..a vsetci si zvykneme..pre mna je to stale stranka, na ktoru rada chodim..a myslim, ze nadavkami, hadkami a vyhrazkami nic nezmôzeme, skôr by bodol napad, ako to vylepsit, ako tomu pomôct, aby to bolo lepsie..aspon od tych, co tomu rozumeju..ja uz som prvotny *sok * 😀 prekonala a beriem, ze aj tato stranku musi z niecoho zit..ze aj tato stranka ma svoje pravidla..a kedze je tu vzdy toho viac preco som tu rada, tak neriesim..kazde cudo 3 dni trva..a ked aj 4 tak to dako spolu prekoname. no 😀

@ambra7 tak potom neviem,co viac ma plus....aj teraz to tak bolo,kto aktualizoval mal inzeraty vpredu.