icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

miliz
12. jún 2012

@pajinka23 To im trvalo kym prisli nato,uz len dufat ze daco sa zmeni🙂))

latvia
12. jún 2012

preco by sa to malo zrusit? ved ked si to kazda deaktivuje, nebude to nikto pouzivat, alebo mala cast uzivatelov, ale rusit sa to predsa nemusi...je to moznost vyberu...tak ako ked pridete do obchodu a maju tam lacne aj drahe potraviny, je len na vas ci si kupite lacno alebo draho 😕 preco by sa malo vsetko zrusit lebo sa to niekomu nepaci? to nie je povinne pre vsetkych, nie je to zmena ktoru musi mat kazdy uzivatel 😅

dany85
12. jún 2012

@latvia pretože k tým ne PLUS-kovým sa nemám šancu preklikať ak nesedím za PC celý deň....tu nemám na výber, tu jednoducho MUSÍM každodenne dokola prezerať to isté

latvia
12. jún 2012

@dany85 mas sancu, pokial tusis co chces kupit.zas take kriticke to nie je. aj teraz je kopec stran PLUS, minimalne 30, a preklikas sa nimi? vyselektuj si co chces kupit a rovno klikni na koniec a pojdes odzadu 😉

dany85
12. jún 2012

@latvia no neviem ako mám selektovať keď napr. aktuálne zháňam tričká - veľkosť sedí aj 36 aj 38, rozdelené sú ešte aj na S a M a keď som sa pokúšala včera tak nepluskové inzeráty som našla na nejakej 90 -tej strane ...choré 😠 a to som si stanovila že má byť ženské a určila cenovú hranicu... takže AKÚ mám šancu????

latvia
12. jún 2012

@dany85 skusila som obe tvoje kriteria, zadanim slova tricko 36,38 mi vyhodilo inzeraty na 19 stranach, ciuze som si mohla kukat od konca v pohode neppluskove inzeraty bez problemov, a potom som dala tricko S,M a vyhodilo sice 203 stran ale pluskovych iba prvych 21, cize nie 90 ako pises ty 😅 ja v tom fakt problem nevidim, kde je vola, tam je aj riesenie

dany85
12. jún 2012

@latvia aha... no len sa troška pozabúda na to, že v tričkách predávajúce píšu aj výrazy "top, tričeno, tričulo, tričulko, tunika" a mnohé iné... celé PLUS je proste o ničom, nemám šancu pozrieť si inzeráty tak ako som bola zvyknutá a spokojná a už vôbec nehovorím o tom, že tu už absolútne NIČ nepredám pokiaľ neskloním hlavu, nepodriadim sa a nezačnem vám pchať peniažky do vrecka... 🙄

latvia
12. jún 2012

@dany85 no ako myslis..

dany85
12. jún 2012

@latvia no prosím, argumenty došli.... ja naozaj nechápem prečo sa urobila takáto nelogická zmena keď sa to minimálne 80% maminám nepáči... veď peniaze vám išli z PRO shopov, nie? MK bol super stránka, bohužiaľ to tu stráca absolútne zmysel a úroveň, ako som kedysi prešla z MMB na MK tak sa teraz pekne krásne vrátim na MMB 😔 tam aspoň existuje možnosť vybrať si čo a ako chcem vidieť, tu musím ísť tupo za tým čo nariadi vrchnosť...och... 🙄

latvia
12. jún 2012

@dany85 nedosli mi argumenty, proste ty nechces vidiet moje, ja tie tvoje, to je vsetko 🙂 mam odlisny pohlad na vec ako ty, nazor ti neberiem, len som povedala uz vsetko co som chcela a ak ta to nepresvedcilo ze to nie je take katastrofalne, tak ti to proste neberiem.peniaze ja nevidim ziadne, to adresuj konatelom stranky 😉 a myslim ze nemusis ist tupo za tym co nariadi vrchnost, ide len o to, aky smer cesty si zvolis ty. niekomu to vyhovuje, niekomu nie, proste stale tu budu odlisne nazory, to je v poriadku. kazdy sa presunie tam kde mu je lepsie, ja na tom nic zle nevidim. tiez neostavam niekde, kde nechcem

dany85
12. jún 2012

@latvia uznaj že mám pravdu v tom že nie všetko môžem filtrovať, OK rifle vyfiltrujem v pohode, tepláky tak isto, kabát tiež ale tričko??? veď stačí pozrieť pár stránok a sama uvidíš že tam je nespočetne vela názvov okrem "tričko" 😒 ide mi len a len o to, že kedysi mala každá predávajúca rovnakú šancu, proste som si klikla na tričká,topy,tielka a rad radom pekne všetko prešla. Teraz mám filtrovať na 20x, tak či tak mi na prvých stranách stále vybehnú PLUS-ká a kopu vecičiek z tých, čo by som videla pôvodne neuvidím vôbec...škoda reči, prachy sú prachy 🤐

latvia
12. jún 2012

@dany85 ano, uznavam, ide vsak o to, ze ani predtym nemala sancu kazda predavajuca, nehovor mi ze by si prelistovala vsetkych 203 stran s trickami 😝 a ak povies ze ano, tak teraz by si ten problem tiez nemala mat. nikdy to nebude fer, ci uz bude plus alebo nebude.

tkmama
12. jún 2012

Tiež som bola proti Plus, ale potom som si uvedomila, že ak niekto predáva predražené handry na umývanie dlážky, tak mu ani desať plusiek nepomôže... Ale je pravda, že filtre by mali zmysel, ak by sa názvy zadávali presne, teda napr. "tričko" a nie ďalších x synoným, ktoré filter "neprefiltruje".

meduliena
13. jún 2012

@dany85 Tiež si myslím to isté 🙂 , že sa to tu riadne začína kaziť. 😠 Pripadá mi to tu ako za komunizmu, keď sa všetko nariaďovalo a cenzurovalo a ešte aj aké slovo môžeš napísať a aké nie. 😝 Ide hlavne o slovo "nové", ktoré je tu zakázané. Keď však je niečo nové, tak je to nové a nemusí to byť predsa obchod, ale len skutočný stav veci. 😢

dany85
13. jún 2012

@latvia prelistovala som rad radom to, čo bolo aktualizované v daný deň, určite to nebolo 200 strán...škoda reči, kto nechce, nepochopí

latvia
13. jún 2012

@dany85 s poslednou vetou musim suhlasit

dany85
13. jún 2012

@latvia 😀 nič logické, žiaden normálny argument ktorý by stál zato a uľahčil to úžasné preklikávanie sa neustále rovnakými inzerátmi si nedala...

meduliena
13. jún 2012

@dany85 To bol len môj názor, nie riešenie.

dany85
13. jún 2012

@meduliena och, aj slovo nové je tu poniektorým v pohode tolerované, nehovoriac o fotkách stiahnutých z netu či veciach podobných.. 😔 niektoré predávajúce sú zrejme výnimky ... a za toto by som mala platiť, aby mne stopli okamžite všetko čo sa im len trošičku nezdá a niektoré dámy si veselo predávajú hocičo a ako chcú 🙄 MK vôbec ani zďaleka nieje to, čo býval

miliz
13. jún 2012

@meduliena namiesto nove si tam daj100% stav a mas to🙂)))

meduliena
13. jún 2012

@miliz Vďaka, tiež asi nenosené. 🙂 🙂 🙂

latvia
13. jún 2012

@dany85 ale ja nemam dovod ti nieco ulahcovat, ja nevravim ze je to teraz lahsie. nieco sa zmenilo, mozno nie v tvoj prospech, ale v prospech inych ludi. niekomu plusko vyhovuje, niekomu nie, je to proste o tom kto ako zmysla, niekomu nevadi preklikavat sa 300 stranami, niketo proste vyselektuje presne co chce a ma to ochvillku, niekto sa prehrabava cely den a itak nic nenajde podla svojho vkusu. nie su ziadne argumenty preco by plus nemalo ostat, su len nespokojne mamicky ktore sa boja o svoj obchod a su spokojne mamicky ktore sa takemuto prilepseniu potesili. kde je spravodlivost? nikde, ziadna neexistuje, stale bude niektora strana nespokojna, tak proste zivot bezi, nevyhovies vsetkym

dany85
13. jún 2012

@latvia áno, vyhovuje tým, ktoré nežijú z materskej, robia na MK biznis vo veľkom a 0.90 € týdenne je pre nich ťažká pohoda - tým sa absolútne ale absolútne stráca zmysel a pointa celého MK v tom, ako bol propagovaný. Už to nieje bazárik pre maminky a deti, už tu začalo ísť o tvrdý biznis a že to tak nieje ma nikto nepresvedčí. Totálne sa stratila rovnosť, nieje šanca aby si tu obyčajná mamina čo žije z pár € trošku prilepšila tým,že predá použitú vecičku a za peniažky kúpi to, čo potrebuje. Na to aby jej inzeráty boli normálne prístupné v pohode tak ako predtým vám musí pchať do vrecka peniaze, ktoré zrejme podľa vás majú všetci. A tie čo nemajú, bohužiaľ...

hirjak
13. jún 2012

@pajinka23 ak prejdete na druhu stranu bazáru bude vyzerať linka ktorá je hore, kde zadávate adresu stránky takto: https://www.modrykonik.sk/bazar/?page=2 no musíte tam kliknúť aby sa ukázalo všetko. Potom stačí to číso na konci prepíať na číslo strany na ktorú chcete hneď prejsť

latvia
13. jún 2012

@dany85 tvoj pohlad, ja ho nezmenim, ani sa o to nesnazim.MK nie je charita, tiez musi z niecoho zit, tak ako tie mamicky co maju len matersku.MK prevadzkuje firma, a ci sa to niekomu paci, alebo nie, kazda firma chce z niecoho zit. ziadna firma este nebola zalozena na to, aby rozdavala zadarmo. myslim ze zdrava symbioza je namieste. nieco dostanes, nieco das...pricom nemusis dat nic, ak nechces, tu ta do toho nikto nenuti..mne je len smutno, ze tu isty team ludi pracuje denno denne na tom, aby sa tato stranka niekam uberala, a cim viac zmien sa deje, tym mamicky frflu. tak ako ked sa rozbehla akcia mesiac s.... kopec frflania a reci kam sa tato stranka ubera, ale to, ze tu zadarmo mozu mamicky vyhrat potreby pre seba a svoje deti ZADARMO, to uz nikto nevidi....ze stale je nejaka naha o nieco, sutaze, rozne vylepsenia...to mamicky beru ako samozrejmost....ale nahodou pride nieco, co uz nepasuje do ich zivota, a strhne sa vlna kritiky a hlavne osocovania konatelov, ze chcu ryzovat na ubohych matkach...z takych reci mi je smutno, to je vsetko

meduliena
13. jún 2012

To prepisovanie stránok, už bolo raz písané niekde na začiatku. To len na zopakovanie. Napríklad: Tričko s dlhým rukávom :

https://www.modrykonik.sk/bazar/tricka-topy-tie...

a potom prepísať stranu z 2 na 11 (napríklad) tam dnes začínajú najnovšie pridané nepluskové -

https://www.modrykonik.sk/bazar/tricka-topy-tie...

🙂

meduliena
13. jún 2012

Opravujem, lebo nenapísalo celé:

creation&page=2&SLEEVE=LONG_SLEEVE

A potom prepísať stranu z 2 na 11 (napríklad)

creation&page=11&SLEEVE=LONG_SLEEVE

meduliena
13. jún 2012

Samozrejme, kliknúť na druhú stranu a potom tam prepísať tú dvojku na (napríklad) 11.

sliver
13. jún 2012

no plusko má už toľko dievčat že sa to vobec neoplatí, aj ked je niekto pluskový a nahodí inzerát tak sa dostane na tretiu stranu.... akurát som hladala topánočky dcerke a musela som prejsť 6 strán aby som sa dostala na nepluskové... a čo potom kočky čo si platia plusko a su na piatej strane?
ináč zamyslel sa niekto nad tým koľko to je peňazí? si zoberte že ak si to aktivuje len 50 mamičiek tak je to týždenne 45 ečiek...a to podľa mna su STOVKY mamičiek...

meduliena
13. jún 2012

@sliver Áno, je to určite "práca" mobilných operátorov - asi im slabnú zisky.