icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

dada774
21. jún 2012

@latvia no asi sa rozhádali kôli bazáru plus , nie? Chapenzi.

latvia
21. jún 2012

@dada774 ja chapenzi, ja len chcem povedat, ze clovek ked sa chce povadit, najde sa furt nejaka situacia kde sa to da zrealizovat. to, ako clovek reaguje, nie je dielom urcitej situacie, dana situacia len odhalila jeho osobnost 😉

ivanat
25. jún 2012

Úplne s tým súhlasím, malo by sa to zrušiť. Nerozumiem načo to vlasne urobili, vlasne rozumiem, aby dostali peniaze....Ale veď je založená časť - proshopy - zato si inzerujúci platia, doterz nebolo spoplatnené nič a bolo dobre, teraz dali proshopy a naraz majú málo..... Dosť ma to rozčúlilo.... a každú chvíľu behá reklama, ta tiež nie je zadarno, tak dobre, nech dajú ešte dve - tri reklami to mi je úplne jedno ale načo spoplatňovali bazár????? Čo mám z toho keď zaplatím 4,-€ za mesiac a predám vec za 1 alebo 2,-€??? to tie veci môžem rovno nahádzať do koša.... Zaujímavé, keď uverejním inzerát že nenosená vec, pritom som si ju kúpila a nenosím, lebo mi nesedí, tak mi ju admin hneď stopne že to je bazár a to že užívatelia nie sú spokojný s jeho bazárom plus to ho nezaujíma. Dobre nech urobí samostatnú časť tých čo si chcú platiť - bazár plus - ale nech ho odčlení od ostatných, keď si zaplatí 50ľudí tak tý ostatný sa môžu odhlásiť.... .... Tak toľko ☹

ivanat
25. jún 2012

Alebo navrhujem, nech tí čo si zaplatia sa zobrazujú na vrchu v ten ktorý deň pridali inzerát. a potom nech nasledujú ostatní čo nemajú bazár plus, myslím si že je to korektné voči všetkým. Na prvých miestach budú platiaci a potom ostatní. Čo Vy nato?

pajinka23
autor
25. jún 2012

@ivanat ja si +nedam nikdy🙂podla mna to je blbost,teras predavam veci ako inokedy a nemam pritom +ko,ale nech si platia zato ak chcu poniktore maminky to + tak nahnevalo,ze od +skovych ani nekupuju,mne je to fuk ak sa mi nieco paci kupim,ci uz od +kovej alebo nie🙂ale je to zbytocnost,pricom to ze si zaplatia ten poplatok za tyzden im nic nezarucuje.-)teda mozno aj platia bazar+ a ani im to nepomoze v predaji...vela zien co mali +uz to aj zrusili,a nadavali nato ze nic nepredali...ale inym asi prospel...je to na nich no zial mna dost odradza pozerat kazdy den tie iste inzeraty,niektore uz ozaj poznam naspamet😀vzdy som si pozrela najnovsie pridane vsetky velkosti,lebo sitie je rozne a moze sadnut aj ina velkost aku nosim☹teras si mozem maximalne filtrovat ale to je mi zbytocne,kedze neuvidim vsetky nove☹

pajinka23
autor
28. jún 2012

no zial idem to teda skusit,lebo sa mi zda,ze v poslednom case to ide velmi slabo a ani nikto nove moje inzeraty nepozera?a to mam niektore dva tyzdne nahodene a po 1pozreti?no idem si to dat na tyzden a uvidim ci to ma ozaj perspektivu!

majakuca
30. jún 2012

Koľko stojí aktivačná a koľko deaktivačná SMS? Zatiaľ som to nikde nedočítala.

pajinka23
autor
30. jún 2012

@majakuca no to neviem ani ja,ale zistim na vypise😀

tyssa
1. júl 2012

ahojte, baby mam na vas otazku-mozno mi konecne niekto poradi-nahram inzerat-v mojom bazari ho ukaze, ale v bazari v kategorii v ktorej som ho nahravala nie, resp. tie inzeraty mam iba v mojom bazari- z 12 inzeratov mi na bazari ostatni vidia len 1, vsetko som nahravala rovnako, tak neviem preco jeden vidno a osatne nie, pisala som aj adminovi viac x, nic , posledne uz aj trosku drzo (odpovede boli stale - este vam to trva,..?), ze naco mam davat inzeraty, ked si ich pozeram len ja, ak sa niekto nepreklika cez ten, ktory vidno aj na moje dalsie,.. trva to uz 3 tyzden, pricom veci, na zaciatku bolo vidno 4 inzeraty a 3 veci som hned predala
prosim poradte, ak ste sa s niecim podobnym stretli,.. dakujem

labelo
1. júl 2012

@tyssa
aj ja som si dala 2 inzeraty,ktore som videla iba v casti moj bazar,ale v casi bazar obuv som ich nenanšla,ale odpovedali mi na ne,tak ich ais bolo vidno,ale neviem ako ich ostatní videli a ja nie....

tyssa
1. júl 2012

dakujem labelo-tiez sa mohli k nim preklikat cez inzeraty, ktore ti na bazari vidno, mna ked nieco zaujme-tak pozrem aj dalsiu ponuku, ktoru ma mamicka na bazari, ci od nej nevezmem aj ine veci... len mne vidno len jeden zo vsetkych 😠

nikolca
1. júl 2012

@tyssa to už sa aj mne stalo a viackrat ale na druhy den sa už zobrazoval aj medzi ostatnymi inzeratmi a doteraz neviem prečo nie hned
@tyssa

tyssa
2. júl 2012

dakujem nikolka-mne ich uz 3 tyzden nevidno,... uz boli aj 2x aktualizovane aj tak ich nevidno, nahrala som aj dva nove-ani tie nevidno,... 🙄

zuzmor002
8. júl 2012

@pajinka23 Ahoj, ako sa ti osvedčil ten bazár plus?

pajinka23
autor
8. júl 2012

@zuzmor002 ahoj vies co na moje počudovanie veelmi dobre,ide to ovela lepsie🙂naozaj...ako som bola proti tak teras zistujem,ze je to ozaj na nieco dobre,a tie 4eurka co dam za mesiac sa mi vratia natom co predam+este navyse,takze dobre,uz ho mam druhy tyzden🙂

pink_lady
8. júl 2012

@katren dik za link, netusila som ze uz sa diskutuje ale otazku som dala ze nech sa nezacne hadat ako to tu casto chodiii 😀

katren
8. júl 2012

@pink_lady jj, boli ohlasy hned, ako sa to spoplatnilo 😉

pink_lady
8. júl 2012

v podstate je to retazova reakcia - postuplne si zaplait kazda aby sa akoze dostala dopredu, co sa vlastne nedostane laebo uz asi vsetci maju pLus :N

nikolca
13. júl 2012

@pajinka23 no ja som bola tiež proti tomu,no ale stalo sa to že aj štyri dni nič,tak som si aj ja aktivovala bazar plus a musim povedať že sa to oplati i ked daš 4 eura mesačne 🙂 😉

labelo
23. júl 2012

z akeho dôvodu si ja nevidím svoje inzeraty,čo mám preto urobiť?dakujem

martinka17
23. júl 2012

@labelo a máš ich aktualizované? Lebo svieti Ti iba jeden, lodičky

martinka17
23. júl 2012

@nikolca super, len ak si to postupne dáme všetky, tak sa ten efekt stratí, presne ako píše
@pink_lady

pink_lady
23. júl 2012

@martinka17 ja som si bazar plus deaktivovala cca pred tyzdnom a pol a furt mi to svieti .. 😕

martinka17
23. júl 2012

@pink_lady to píšu viacej kočeny, asi je to nedoladené. A btw, oplatilo sa?

pink_lady
23. júl 2012

@martinka17 vynimocne posledny tyzden - co mi to tam svieti - dufam ale ze mi to nestrhnu 🙄 tak som predala 3 veci ...drahsie ako tych 0,90€ ... 😀

martinka17
23. júl 2012

@pink_lady super, tak iste lepšie ako nič a oplatilo sa teda 😵

labelo
23. júl 2012

@martinka17 mam jeden inzerat ale ja ked kliknem na bazar obuv tak ho tam nevidim vidim ho len ked kliknem na moj bazar

martinka17
24. júl 2012

@labelo to sa stáva, myslím,že tam je, len v tom kvante sa stráca 😉

labelo
24. júl 2012

@martinka17
ved ked ho nahodim,tak po chvili s prihlasim a nevidim ho a to tam zase behom dna nie je tolko inzeratov pridaných

martinka17
24. júl 2012

@labelo tak to potom skús adminov osloviť 🙂 😉