Bednička s ovocím a zeleninou z Lidla
Ahojte.
Videli ste už niekedy v Lidli bedničky s ovocím a zeleninou ktoré stoja pár drobných? Cca 1€.
Pozerala som už viac videí (hlavne v ČR) kde si to ľudia kúpili a ukazovali čo všetko tam je, ale teda u nás som to ešte nevidela. Je to ovocie a zelenina ktorá nie je už podľa “tabuliek” obchodu a namiesto vyhodenia to predajú za smiešne peniaze.
Podarilo sa vám to uz niekedy kúpiť? Ak áno kde, aké mesto?
@maribell Prosím ťa, ktorý Lidl v Trenčíne? 🙂
@thoughtfulweirdo ten vzadu pri Merkury 👍
V Žiline je pri plavárni, v utorok pred obedom nemali nic vylozene ale minuly tyzden tam boli myslim 2 bednicky.Už dávnejšie to propagovali na FB,ľudia tam písali ze by sa to hodilo aj do viacerých miest. Za mna skvelý nápad.
@maribell pravda…. priznám sa že mi to nenapadlo🙂
Takéto debničky sú aj v Lidli v NR (Klokočina) a tiež v CA. Osobná skúsenosť z CA - sú za pokladňou (takže najskôr zaplatíte 1 EUR pri pokladni za "mačku vo vreci" a následne si vezmete zo stojana debničku). Mali by tam byť cca 3 kg ovocia a zeleniny, avšak v tej, čo som videla ja, nebolo spolu ani 1 kg zemiakov a 2 mrkvy. Mám pocit, že niekto využil chvíľu, keď to tam nestrážil pán z SBS a rýchlo si z nej preložil do tej, čo si bral so sebou...
@aduskatt na Hospodárskej v pondelok mali
@janinka007 zajtra pojdem k nám na Družbu, uvidíme či bude
@janinka007 v ktorom Lidli prosím? Pri kricku?
@xjakubikovak aj na Družbe majú, robia ich priebežne počas dňa ako stíhajú
@aduskatt vďaka 🙂
@xjakubikovak za málo, ale teraz idem odtiaľ z nákupu a nemajú
@aduskatt ja som tam teda dosť často a ešte som to tam nezaregistrovala ale aspoň budem vedieť že sa mám nabudúce poriadne popozerať 🙂
@martinkaaa83 nie vždy je polozhnitý, niekedy stačí, že sa im roztrhne sieťka s dvojkilovým balením a už to nemôžu predať klasicky
Dnes som k nákupu pribalila bedničku za 1 eur aj ja. Priznám sa, že trochu s obavami v akom stave bude tovar. Dievčatá, za 1 eur som dostala viac ako 3 kg, ani 1 ks nebol nahnity, mrkva a petržlen tvrdý, zelenej paprike chýbala stopka a 1 zemiak bol na kúsku trošku mäkký, inak úplná pohoda a kedykolvek bednicku uvidím, bez obáv si ju kúpim. Obsah tej mojej som odfotila

@malinoismum @bebiss @jabadabadu je to kvôli vynaliezavým slovákom, ktorí by si určite veselo do bedničky prihadzovali, pokiaľ by s ňou chodili už po predajni 🙈