icon

Biela farba na aute

swwan
1. apr 2018

Ahojte,plánujeme kúpiť nové auto a naša dilema je farba auta. Chceli by sme biele,všetky doplnky budú chromove,no neviem ako sa biela farba "chová" po rokoch. Viem,že technológie sú na inej úrovni ako pred 30 timi rokmi,no keď si predstavím tie biele hrdzave embéčky😅....Predajca nás samozrejme ubezpečí,že nehrdzavie,no radšej by som vedela názory a skúsenosti od tich,ktorí biele auto majú.

Strana
z2
dorottka
1. apr 2018

Mam biele a super, tiez som sa bala spiny, ale vobec to nie je taka hroza, naopak predtym som mala grafit a to vyzeralo permanentne zadrbane. Pre mna osobne je biela najkrajsia farba-nefarba, samozrejme zalezi aj od typu auta atd., kazdemu svedci nieco ine 🙂 mne sa skor na beznych autach nepacia take farby à la hrackarske auticka - cervena, modra, zlta atd. Ale to je totalne subjektivny nazor, tebe sa auticko musi pacit 🙂

henikav
1. apr 2018

nie je biela ako biela? Chcete obycajnu bielu, alebo nejaku bielu perlu? Biela perletova je drahsia ako ostatne metalyzove farby; ale je krasna. Hrdzu by som neriesila, dnes sa uz nejazdi 20-30 rokov na jednom aute a ak by aj, ako zhrdzavie biela, tak aj vsetky ostatne. Ked je snehova plackanica, strasne sa spini, inokedy je zas menej vidiet spinu. Ale moje som nechala osetrit waxoylom, spina sa tak nechytala

zdena12345
2. apr 2018

mame biele 10r. nic hrozne sa nestalo. doma stavava pod pristresko. inak cez den- v praci je vonku. predtym ale 3-4 r chodil manzel na tyzdnovky a stalo celu dobu vonku. tak 2-3x do roka sa riadne umyje s voskom. Inak obcas oplachnut. manzel ho uz tusim 2x tak lepsie vylestil s nejakym kotucom na vrtacke. Je fakt, ze prach je skor vidiet ako na farebnom. Ja osobne kebyze vyberam farbu, tak nejaku d o seda, do hneda.

zuzanalumnitzerova
2. apr 2018

Biela je krásna podľa mňa, čo sa týka údržby, špinu vidno menej ako na tmavých autách..

damoska
15. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

biela farba auta je najlepšia. Som konzerva a pre mna predstava novej krasnej bielej octavie je priam dokonalé. Láska na prvý pohľad https://www.aaaauto.sk/sk/skoda-octavia/car.html?id=217640964#make=109&model=261&promo=gm neskutočná krasa.

gab_riella
24. okt 2018
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ta biela Kia vyzera krasne. Neviete niekde, či sa v AAA da kupit aj elektromobil?

beky1813
24. okt 2018

@gab_riella 😂😂😂😂😂😂 zase to trapne vytahovanie AAA, kolko tem ides dnes spamovat?

12romi34
25. okt 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

biele a červené auta su najkrajšie. Aspon pre mňa 🙂

zabka788
6. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@12romi34 suhlasim, biele a červene. Len pravda je, že ked vyjdem na ulicu, všade vidím prevažne stieborne auta a hlavne same škodovky

marsmykkok
6. nov 2018

@zabka788 to áno, ale strieborné nie sú dobré ani z hľadiska bezpečnosti-je ich najmenej vidieť na ceste a pár 10 rokov dozadu ked prišla tá strieborná metalíza sa mi to páčilo ale už je to okukané a nepáči sa mi vôbec-striebornú by som nechcela-u mňa je na chvoste rebríčka farieb aút

gab_riella
31. dec 2018
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

biele a červene auta su najkrajšie. Preto ich je uplne najviac. Čierne už velmi upadaju a som rada. AJ ked sme kupovali nove auto, tak červenych a bielych aut tam bolo najviac

Strana
z2