icon

Biela sobota - prikázaný sviatok

16. apr 2022

Je to prikazany sviatok? Mozem upratovat?

Strana
z3
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
pribinak
16. apr 2022

To vážne??

loginexistuje
16. apr 2022

Nie je prikazany sviatok a mozes upratovat

autor
16. apr 2022

@loginexistuje Dakujem 😇

vamajka
16. apr 2022

A ty sa preboha cim alebo kym riadis? Ja som napr. vcera prezliekala periny a som tu

karelova
16. apr 2022

Môžeš prísť kľudne upratať aj mne, ďakujem 😇

ladybug138
16. apr 2022

@vamajka a ty preboha kde beries tu drzost takto reagovat?Zakladatelka je asi veriaca, tak sa pyta, na velky piatok sa napriklad nema velmi nic robit, podobne ako v nedelu...

viestta
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
vamajka
16. apr 2022

@ladybug138 presne ked je veriaca vie co a ako. Co take drze som jej povedala? Co je zle na prezliekani perin?😉 Vy to doma nerobite? Ci aj ty si jedna z fanaticiek?

melanta
16. apr 2022

@ladybug138 reakcia od vamajka nebola drzá. To otázka autorky je hlúpa. Ak je veriaca, tak sa nepotrebuje pýtať na koníkovi a vie, aký je dnes sviatok a čo sa patrí. A ak nie je veriaca, tak potom môže upratovať aj na svätého Dindi predsa.

gubcikova
16. apr 2022

Jemine a ja som včera bola cvičiť a upratovala celý byt 🙈

vandica
16. apr 2022

@vamajka aj ja 😂 a mama, že či som si to nemohla zmyslieť iný deň 😂 prať som ich dala radšej až dnes 😂

saxana000
16. apr 2022

@ladybug138 na velky piatok sa len so zemou nerobi ostatne sa moze

zuzanaete
16. apr 2022

@hazelgracegus Nie kazdy veriaci vie vsetko. Bezne su na MK otazky, ktore su pre ostatnych trivialne. MK je novodoby slovensky google.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
danyelia
16. apr 2022

Ahoj, no ja upratujem vtedy, ak je neporiadok, takže aj dnes, ak deti niečo vylejú či vysypú na zem, nenechám to tam predsa, aj napriek sviatku...

060106
16. apr 2022

My od vcera prerabame v kuchyni podlahu a tu sme

ladybug138
16. apr 2022

@vamajka Nie, ja nie som fanatik, ale veriaca.
Nie vsetci veriaci vedia vsetky informacie, nevidim nic zle na tom, ze sa zakladatelka spytala, jedine to, ze sa tu objavilo zas tisic mudrlantskych odpovedi, na ktore nikto neni zvedavy. Ale tak to uz je udel MK.

zuzanaete
16. apr 2022

@danyelia Myslim, ze tu nikto neriesi bezne upratovanie. Je jasne, ze ked sa nieco vyleje, vysype, tak sa to hned riesi. Nad tym sa nebude nikto pozastavovat. Krestania sa v niektore sviatky vyhybaju velkemu upratovaniu alebo teda takemu, co sa moze kludne urobit ak neskor.

danyelia
16. apr 2022

@zuzanaete Jasné chápem, ja teda veriaca nie som, tak upratujem v podstate každý deň, ale veď každý nech robí tak, ako uzná za vhodné...

jaga18
16. apr 2022

Ajajaaj ja som včera podrobila v záhrade 🙈 aj navarila aj upratala 🤷‍♀️ a dnes pokračujem...

ailiba
16. apr 2022

Pokial viem, biela sobota nie je sviatok. Ved, aj obchody su otvorene.

vamajka
16. apr 2022

@ladybug138 Aka otazka take odpovede

zdenka11081983
16. apr 2022

@jaga18 a ja ešte aj dva rezne zedla...

vamajka
16. apr 2022

@zdenka11081983 Ja som tiez robila bravcove s anasom mnam.

jaroe
16. apr 2022

@melanta lenže ono sú veriaci a veriaci. Niektori veria, ani nevedia prečo a načo....

vamajka
16. apr 2022

@jaroe V rodine mame veriacich len aby ludia videli, ze su v kostole no falos hnusna a doma psychicky zenu tyra, preto mam k tomu taky odpor

muminka27
16. apr 2022

@vamajka moja rec, len si dat obkek, saty, ist sa do kostola ukazat a potom doma sa otca boja vlastne deti a zena mysi drzat hubu a krok, to veru nie.. aj by som pracku pustila, len nie je co prat 🤷‍♀️

marca12
16. apr 2022

Vcera sa nemalo buchat ani robit tazke prace,dnes sa praveze moze.
@muminka27 preco sa v kazdej diskusii osocuju krestania? Nie kazdy krestan je zlym clovekom,takisto ako nie kazdy ateista je dobrym clovekom. Nie kazdy sa chodi ukazovat do kostola

Strana
z3