Ahojte. Mate niektora skusenost s bielymi čapmi na mandliach? Tzv tonzilitida. Pred par dnami ma zacalo skriabat v hrdle a nasledne potom som si nasla na oboch mandliach hnisave loziska. Necitim sa nejak choro az na dnesnu teplotu 37,5 a to ze sa kazde rano budim zachripnuta a vykasliavam zelene hlieny. Pred vcerom som mala slaby kasel ale dala som si salviovy caj a kasel ustupil. Zatial sa liecim prirodnou cestou t.j. salviovy caj plus echinacea vo forme tabliet. Ako dlho trva kym to zmizne? Alebo su lepsie antibiotika? Mandle by mi vyberat nemali lebo tie mi vyberali este v detstve a doktor vravel ze nosne mandle narastu ale krcne uz nie. Co pomohlo vam a po akom case vam to zmizlo?budem vdacna za kazdu radu. Dakujem.
@katharines o wobenzyme som pocula ale nepouziva sa na nieco ine?
@majus454 je na rozne spektrum ochoreni a okrem ineho pomaha organizmu v regeneracii.
@katharines aha no zaujal ma aj ten prispevok o tej Vincentke ze by mala pomoct tak teraz je tazke vybrat si spomedzi tolkych prispevkov. Aj ked prirodna liecba je skor ako prve co sa da poriesit spomedzi inych moznosti
@majus454 vincentka sa s wobenzymom nevylucuju
Pridavam dalši pokus na bolave hrdlo,a možno to pomôže aj na čapy, šalviovy čaj , nechat vychladnut, ,pridat za lyžicu octu,a lyžicu medu, a kloktat.
Prosím Vás a tie čapy zmiznú aj sami od seba? Pred týždňom som si všimla že mám jeden na pravej mandli. Nebolí to len je to velmi otravné. Snažila som sa vybrať si to prstom aj vatovou tyčinkou, ale mám hrozný dáviaci reflex a proste si nedokážem dať prst ani nič iné tak hlboko do úst, napína ma, už som sa aj povracala pri tom. Skúšam kloktanie slanou vodou, druhý deň kloktám aj kyselinou citrónovou rozmiešanou vo vode, ale zatial to nemá žiadny efekt. Neviete prosím ako sa toho zbaviť nejakým iným spôsobom?
@bubulacikkk Prosim zlepšilo sa vám to s tými mandľovými kameňmi? Mávate to stále ale vám niečo pomohlo ? Ďakujem
@ivanaa346 d.den mam to stale,😞
@zibi ano vybera sa to ale ja som skusala ale napina ma z toho plus to mam na takom blbom mieste az niekde vzadu este aj z vatovou tycinkou je problem sa tam dostat