icon

Biele tričko sa zafarbilo do ružova

pribinak
14. mar 2021

Baby, pri praní som nechtiac zafarbili mužovi firemne biele tričko. Pruser ako hrom. Z bieleho je ružovo/ červene.
Čo s tým?

Bojím sa to dať do sava.

Ďakujem za rady

Strana
z2
marzuz89
14. mar 2021

@pribinak nech si normálne zajtra nafasuje na firme nové, a je vybavené 😉

asia83
14. mar 2021

@pribinak Savo, Savo, Savo. No ružovejšie už nebude, ak, tak iba lepšie.

pribinak
autor
14. mar 2021

@asia83 bojím sa tam dať savo.

pribinak
autor
14. mar 2021

@marzuz89 keby to bolo take jednoduché tak to tu pol dňa neriešim a nebeham po všetkých drogeriach ☹️☹️

yanni
14. mar 2021

@pribinak To uz nebude biele. MOzes zabudnut. A co je to za tricko? Ja by som na to kaslala. SKusila normalne odfarbovacom na textil, ak by to hned nepomohlo, kaslala na to. Ja som scvrkla pulover za 120 € na velkost pre babiky (grrrrr zamotal sa mi nejak do kopy pradal na 60 stupnov). No co, zabijem sa? Stava sa aj v lepsich rodinach😂

pribinak
autor
14. mar 2021

@yanni jaj baby, keby to bolo take Jednoduché. Ale bojím sa že máš pravdu. To už biele nebude 😩😩😩

asia83
14. mar 2021

@pribinak Nebojte sa, močte to v Save. Čo horšie sa môže stať? Takto to nosiť nebude, no keď to namočíte do Sava, nosiť to ešte bude môcť. Ja som tiež tak zafarbila tričko, Savo to vytiahlo.

terez26
14. mar 2021

Minule som pred tyzdnom zrobila to iste..savo na bielenie pradla ma zachranilo

pribinak
autor
14. mar 2021

@terez26 skúsim

luckuz
Autor odpoveď zmazal
luckuz
14. mar 2021

Kúpte prípravok na omylom zafarbené prádlo

3petka
14. mar 2021

@pribinak neviem ale savo ho nehodí do žltá? Mám taký pocit. A na 60-90 skús s tým praskom..

senta_sofia
14. mar 2021

@pribinak prezilo to savo?

herriett
14. mar 2021

Niekde na nete som videla nahadzat do vody pokrajany citron. Nechali to posobit a tricko nadobudlo opat peknu bielu farbu.

pribinak
autor
14. mar 2021

@senta_sofia nedala som to do sava

pribinak
autor
14. mar 2021

@herriett to má takú istú účinnosť ako kyselina citrónová, nepomohlo

pribinak
autor
14. mar 2021

@luckuz kúpila som toto

luckuz
14. mar 2021

Ja som mala tento a odfarbilo na ružovo zafarbené pyžamko s obrazkami, tie ostali pekné. Zmizla len tá ruzová, takze bolo akp nové

luckuz
14. mar 2021

Ináč tie utierky sú fajn, ale neodfarbia už zafarbene. Len ak periete spolu rôzne farby

pribinak
autor
14. mar 2021

@luckuz skúsim pohľadať

senta_sofia
14. mar 2021

@pribinak ja namacam flakate do tohto, dam dve odmerky a vodu a necham cez noc, vyperiem, dokedy musis dat to tricko do poriadku? Asi to bude nieco zmesove s umelinou, ked sa to tak zazralo 😐

https://www.mojadm.sk/denkmit-oxi-power-prasok-...

pribinak
autor
14. mar 2021

@senta_sofia je to bavlna s niečim. No do zajtra to potrebujem mat. Ale evidentne to nestihnem 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

senta_sofia
14. mar 2021

@pribinak ako posledny pokus by som zvolila zubnu pastu, ale idealne bielu, rozrobit vo vode, namocit

essenceee
29. jún 2021

skus znovu vyprat, kludne s bielym pradlom. Mne sa kedysi stavalo, že som mala na bielom tričku žlte flaky od antiperspirantu, potu. A tiež som nevedela čo s tym, lebo velmi sa potim :(

Strana
z2