Biele tričko sa zafarbilo do ružova
Baby, pri praní som nechtiac zafarbili mužovi firemne biele tričko. Pruser ako hrom. Z bieleho je ružovo/ červene.
Čo s tým?
Bojím sa to dať do sava.
Ďakujem za rady
@pribinak To uz nebude biele. MOzes zabudnut. A co je to za tricko? Ja by som na to kaslala. SKusila normalne odfarbovacom na textil, ak by to hned nepomohlo, kaslala na to. Ja som scvrkla pulover za 120 € na velkost pre babiky (grrrrr zamotal sa mi nejak do kopy pradal na 60 stupnov). No co, zabijem sa? Stava sa aj v lepsich rodinach😂
Minule som pred tyzdnom zrobila to iste..savo na bielenie pradla ma zachranilo
Kúpte prípravok na omylom zafarbené prádlo
@pribinak prezilo to savo?
Niekde na nete som videla nahadzat do vody pokrajany citron. Nechali to posobit a tricko nadobudlo opat peknu bielu farbu.
@senta_sofia nedala som to do sava
Ináč tie utierky sú fajn, ale neodfarbia už zafarbene. Len ak periete spolu rôzne farby
@pribinak ja namacam flakate do tohto, dam dve odmerky a vodu a necham cez noc, vyperiem, dokedy musis dat to tricko do poriadku? Asi to bude nieco zmesove s umelinou, ked sa to tak zazralo 😐
@senta_sofia je to bavlna s niečim. No do zajtra to potrebujem mat. Ale evidentne to nestihnem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@pribinak ako posledny pokus by som zvolila zubnu pastu, ale idealne bielu, rozrobit vo vode, namocit
skus znovu vyprat, kludne s bielym pradlom. Mne sa kedysi stavalo, že som mala na bielom tričku žlte flaky od antiperspirantu, potu. A tiež som nevedela čo s tym, lebo velmi sa potim :(

@pribinak nech si normálne zajtra nafasuje na firme nové, a je vybavené 😉