Bielenie zubov. Čo používate?
caute vsetci🙂
chcem sa opytat ci nepoznate nieco ucinne na bielenie zubov na doma.umyvam si pravidelne aj s pastami na bielenie ale nema to az taky efekt.Vela reklami su aj na nete..neskusili ste niektora nieco odtial?alebo mate nejake finty???dik
kvojtanikova - mam tiez jeden umely zuba normalne to nalepim cele. ide o to ze prave ten jeden ti nevybieli, ale ani neposkodi. Inak tie pasiky z bieliace-pasiky.sk su asi z rumunska, pretoze za taku cenu ich nezozeniete ani priamo z usa , lebo bud sa vyrabaju v usa- tie co mam ja alebo v rumunsku ci indonezii no proste niekde uplne inde, preto neviem ci by som im doverovala
ahote baby, mate niektora skusenost s tymto?? 😀
http://www.britewhite-smile.com/sk/
Ja používam Yotuel, je to bieliaca sada, čo mi predal stomatológ. Je to fakt super.... som mala žlté zuby a teraz mám krásne biele. Doktor mi spravil otlačky a z nich aplikátory presne na moje zuby. Obsahuje to tuším 16% peroxid. Bielim doma, 40 min. denne, (resp. bielila, lebo už nemusím) cca 10 dní bola k tomu aj bieliaca pasta, na udržanie....
ahojte, neboli ste niekto na tomto? ak ano uvitam vsetky infosky, diky.
http://www.beautyclinic.sk/bielenie-zubov?PHPSE...
ahojte, mam k dispozicii kupón na bielenie zubov do Beautyclinic v Bratislave (viac info na www.beautyclinic.sk). Je platný do 10.12.2011 a stojí 55e (hodnota ošetrenia je štandardne cca 350e). Ja ho bohužial nemôžem využiť tak posúvam ďalej ☹ V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez IP.
Ozivujem diskusiu.
Rada by som pocula nazor tych, co si zuby bielia pravidelne.
V utorok idem k zubarovi a stale som sa nerozhodla ci bielit alebo nie. Moj zubar mi to neodporuca, hlavne kvoli tomu, ze budem musiet bielit potom pravidelne a vraj cim dlhsie, tym horsie to znasa sklovina. Citam tu vsak, ze bielenie sklovinu nenici... tak uz fakt neviem...
Chcem si dat vymenit aj vsetky vyplne, takze sa musim rozhodnut dopredu, inak to uz potom nebude mozne.
Viem, ze ked nedam, tak budem mozno lutovat (lebo by sa vybielit zislo), len sa neviem rozhodnut...
@drzubok ahoj, mohol by si mi prosim poradit? Pred bielenim som pouzivala zubnu pastu Elmex tak ako mi to odporucil dr. kvoli kazivosti zubov, po bieleni som zacala cca 2-3x tyzdenne pouzivat na striedacku s Elmex pastu Setimu na urdrziavanie belosti. Vcera mi vsak dr. vysvetloval, ze by som po bieleni nemala pouzivat Elmex ale nejaku whitening pastu s mensim obsahom fluoridu (ak som si to dobre zapamatala), pretoze tak sa mi zubky budu skor vraciat do povodnej farby, ze si mam kupit na striedacku so Setima nejaku whitening pastu s mensim obsahom fluoru. Vravel ze je jedno aku, uplne obyc., napr. Vademecum (ze ta ma najmenej). No ked som v obchodom pozerala na pasty tak Vademecum obsahuje 1450ppm fluoridu a napr. Elmex alebo Colgate whitening 1400ppm fluoridu. Snad som to vobec dobre pochopila 😅 a ani tam nie je velky rozdiel 😖 objednana som opat az o cca 2 tyzdne, tak by som potrebovala radu, kym to s nim budem moct konzultovat. Este by som chcela dodat, ze dr. nepreferuje ziadnu konkretnu znacku.
Ma na to vplyv fluoridu? Aku pastu by si mi odporucil? dik
@hajanka efekt ako dlho bielenie vydrží ani nestojí na paste ale nad režimom teda ako dlho vie clovek odolat pigm. potravinám - najprobl.su - káva, červ. víno, čaje.-- efekt bielenia je tak na polrok - rok- potom je ho nutné opakovat.- resp. kombinovat s domácim nočným bielením. a este ku paste - nemyslim že by pasta nejak z dlhobobého hladiska ovplyvnovala výsledný efekt bielenia - teda jeho dlžku. tesne po bielení používame GC Tooth Mousse
resp. GC Mi Paste Plus ale ani to prirodzene nie je zázrak 🙂
@drzubok dakujem 🙂
ano samozrejme viem, ze sa treba vyhybat tymto veciam, aj to dodrziavam, od kedy som zacala bielit (februar) som nevypila glg caju, s kavou som uplne sekla, nepijem vino (nikdy som nepila ani nefajcim, nebrala som ATB), nepijem farebne vody, malinovky ani dzusy, pijem len mineralky, zuby umyvam po kazdom jedle (ak nie som zrovna vonku), cistim poctivo aj medzizubune aj pri krckoch, fakt si na tom davam zalezat 😅 dr. mi odporucil na udrziavnie tu Setimu, kt. pouzivam ako som pisala a za 3 mesiace sa mi ocne zubky aj dvojky trosku vratili, vcera som ich bola dat na kresle dobielit, viem ze to nestoji na paste, ale mozno aspon trosicku by to ucinok mohlo mat ? (teda ze z tej povrchovej vrstvy odstrani zafarbenie od jedla? aby sa nedostalo hlbsie do skloviny?) on mi spominal nieco o tom fluore, len som to napokon asi nie velmi dobre pochopila 😅 ale dakujem ti pekne za odpoved a nazor.
Inak, bielila som najskor (ktoremu predchadzalo osetrenie dasien a zubov - oprava kazov, utesnenie vyplni a pod.) domacou sadou od dr. WHITEsmile, 2x 3ml tuby 22% carbamide peroxide a dost pomaly a tazko mi to slo (z A3), tak mi potom dr. vybielil nasledne ambulatne, kde uz bol vysledok ovela lepsi (A1). No ako hovorim 3 mesiace 😅 chapem ze ten ucinok je individualny a asi zalezi aj od samotnych zubkov a pod. no fakt som asi nepochopila co tym fluorom myslel, nieco v tom zmysle, ze sa viac demineralizuje sklovina a tym je nachylnejsia k zafarbeniu...? alebo tak nejak 😅
toto co spomis GC Tooth Mousse resp. GC Mi Paste Plus to je co?
*oprava - spominas 🙂 sorry pisem rychlo a potom robim preklepy 😅
skusali ste niektora bieliacempasiky Crest 3D? funguje to? dakujem 😉
ja pouzivam bieliacu penu cougar 🙂 je to jednoduchsie ako biela perla. Je to sice drahsie, ale aspon to ucinkuje. S bielou perlou som nemala dobre skusenosti, bolo to lacne a asi aj preto to boli vyhodene peniaze. Aj som si myslela, ze ked je to lacne, tak to asi efekt mať nebude, ale bohuzial kupila som si ju, potom som lutovala, ale nevadi, uz som nasla penu, ktora sa lahko pouziva, nebolí a som s nou zatial spokojná 🙂
Ja som skúsila bieliace pásiky Cougar DeLuxe a s výsledkom som spokojná, odporúčam vyskúšať... je to bezpečné a bezbolestné, žiadne peroxidy, ale iné látky na bielenie, ktoré nie sú také agresívne ako peroxid... peroxidu by som sa bála, lebo môže poleptať ďasná, takže ja uprednostňujem pásiky Cougar...
@petrola To Supersmile nema nic spolocne s Etani. Oni to len proste ponukaju na svojej stranke, nie je to ich znacka ani nic podobne, takto ponukane na stranke, ktora ma ponukat 1 znacku, to posobi dost nedoveryhodne, ale co uz...celkovo ta Etani znacka, dovezu z Taiwanu a Ciny vyrobky z portalu alibaba.com a predavaju ich pod svojou znackou....teraz mam na mysli niektore kozmeticke vyrobky z ich stranky, napriklad to Zlate serum, ktore vobec nie je Etani, ale GT a na alibabe to stoji par eur..... 😎
Ten system Supersmile je ako bezne zubne pasty Rembrandt a podobne. Kym si s tym umyvate zuby, mate pocit (placebo efekt), ze zuby mate belsie, lebo sa na to sustredite a ten peroxid co v tom je, samozrejme ich trochu aj bieli, ale nic moc... a ked tu pastu prestanete pouzivat, okamzite prichadza navrat späť a dokonca k este tmavsim zubom... Peroxid preto ja neodporucam, ale je to kazdeho osobna vec co si zvolí, ci si budeš šúchať zuby a hlavne ďasná peroxidom, alebo niečím setrnejsim... na dasna pozor, lebo vam ich moze peroxid aj poleptat... ja pouzivam na bielenie bieliacu penu bez peroxidu a efekt je rovnaky ako som mala s tou supersmile pastou, ktoru som si objednala cez ebay.com za lacnejsie peniaze ako cez tu stranku. 🙂
ja pouzivam asi mesiac zubnu pastu bielu perlu, stoji okolo 3eur, nie ten gel s tou nasadou, to by som neriskovala. mozem z vlastnej skusenosti pastu odporucit, ja si umyvam zuby aj 5krat denne, striedam bielu perlu s inou pastou, ale vzdy rano a vecer pouzijem bielu perlu. ucinok je skutocne viditelny, rada sa pozeram na svoje zuby :D je vidno, ze zuby su biele. samozrejme je nutne absolvovat prehliadku, pred pouzitim bielicej pasty, aby ste nemali kaz a zubky boli zdrave. ked miniem bielu perlu, chcem skusit rembrandt pastu na striedacku, aby som mohla porovnat. ale za mna zatial davam velke plus paste - biela perla.
bielenie u zubara od opalescene :D vyskusane. funguje. zubarka mi urobila odliatky na doma.. a ja som si potom uz sama dokupila tie veci do toho... vysledky viditelne... ziadne rembrandt pasty, dokonca ani ine velmi drahe bielenie mi zuby nevybielilo...

pasty na bielenie zubov nemajú skoro žiadny účinok. pôsobí len mechanicky a nie chemicky. profesionálne prípravky obsahujú väčšinou peroxid a sú preto účinnejšie. Celkom dobrý prehľad dostupných produktov som našla tu: http://www.belenizubu.info/produkty-beleni-zubu/.