Bielenie zubov. Čo používate?
caute vsetci🙂
chcem sa opytat ci nepoznate nieco ucinne na bielenie zubov na doma.umyvam si pravidelne aj s pastami na bielenie ale nema to az taky efekt.Vela reklami su aj na nete..neskusili ste niektora nieco odtial?alebo mate nejake finty???dik
tak po paste bielej perle, som si objednala Swissdent nanowhitening, potom rada napisem skusenost, citala som na nu same pozitivne ohlasy...🙂 patri medzi tie kvalitne. kedze pijem stale cviklovu stavu a litre bylinkovych cajov denne, potrebujem preventivne kvalitnu pastu 🙂)
bola som u svojho magora zubara a ten ma presvedcil, aby som nebielila, len pieskovala-zaplatila som mu 20EUR a nevybielilo nic! 😒
no a biela perla spravila zazrak. stala ma len nieco vyse 10 eur, inac sa tazko da zohnat, ja len v jednej lekarni som ju nasla+vobec mi to bielenie neposkodilo sklovinu, ako sa ma snazil presvedcit ten moj mamonarsky zubar, prave naopak. ja som si to davala dokonca na celu noc 😀 a zuby biele jak sneh 😀
Pasterelia: Tieto reklamné komentáre marketingových pracovníkov Bielej perly už poznáme z iných diskusných fór, čiže zbytočne si si dávala námahu to kopírovať aj sem 🙂... Bielu perlu už vyskúšal skoro každý, každý vie čo za šmejd to je...lacné = neúčinné... 😉
coze?!?! to si robis dufam srandu 😀 no fakt som sa zasmiala teraz. nekopirujem nic, neviem co ti pripada skopirovane. Biela Perla mne pomohla ako jedina, a inac lacne neznamena vzdy neucinne, neviem na ktorej planete to zijes. skus si pozriet aj moje ine prispevky, ked mam na nieco nazor, tak ho vyjadrim, len preto som sem prispela. nechces to skusit, tak neskus, je to tvoja vec, mna to nezaujima. ja kazdemu Bielu Perlu vrelo odporucam a nie som marketingovy pracovnik....inac, podla teba kazdy kto nieco chvali je marketingovy pracovnik pre tu firmu? tak ta sklamem, ja nie som!!!!!!
Ked si niekto myslí, že za 3 eurá si vybieli zuby, tak... 😀 😀 😀 Navyse lacná Biela perla škodí zubom tak ako ziadny iny pripravok v obchodoch...treba si na nu davat pozor, je tu o tom aj dost komentarov v roznych diskusiach.
@ivanatim
je to diskusia a kazdy si moze vyjadrit svoj nazor!!!! inac, ked som podla teba marketingovy pracovnik, tak potom asi ty si nespokojny - byvaly zamestnanec, nie? skusila si niekedy bielu perlu?!?! ak nie, tak laskavo sa zdrz nazoru a vyjadruj sa len k tomu, comu sa rozumies. inac, pozeram, ze si si skutocne zasadla na tu bielu perlu-zaujimalo by ma preco asi. pomaly na kazdu diskusiu o bieleni hodnotis bielu perlu, no je mi ta luto 😢 skutocne si baby vyhladajte -ivanatim modrykoni- na googli, tam vam hned ukaze na nu vysledky. tak povedz nam, preco si si na tento produkt tak zasadla?!? inac, ked nam vsetkym pomohol a hodnotime to kladne, co ty furt dookola opakujes tie svoje lacne nekvalitne? jaaaaj, take nervy mi davno nikto nespravil jak ty 😠
@dadulla
myslim, ze mozes kludne vyskusat aj gel s nasadou, neublizi ti. mne prave pomohol a mala som to na celu noc, kazdy den, po dobu asi dvoch tyzdnov. krasne zuby mam teraz 🙂
a ten swissdent ako ti pomaha?
Sudim podla toho s akym nasadenim vsade ospevujes tu Bielu perlu, ktoru kazdy vsade len kritizuje. 🙂 Nerozumiem preco pises, ze vsetkym pomohla, ked to tak vobec nie je...precitaj si nejake diskusie na internete... vsade sama kritika. Hocikoho sa aj opytas kto to mal, kazdy ti povie, ze blbosť... lacná kravina... Je to proste lacné a aj preto to nefunguje, za malo penazi, malo muziky, je to proste tak a nic s tym nespravis...nie som byvala zamestnankyna Bielej perly, som jej byvala uzivatelka a to len jednorazova - nastastie. Nemam rada Bielu perlu, pretoze mi na nejaky cas znicila zuby, musela som dlhsie cakat kym sa to dalo do poriadku a bielit s normalnymi pripravkami som mohla zacat az omnoho neskôr vdaka tejto sračke... nikdy viac take lacne nizkonakladove somarinky...radsej kvalitu, aj ked drahsiu, ale kvalitu, nech je aj spokojnost a nie len vyhodene peniaze.
@ivanatim
ja vsade ospevujem?!?!? prispela som len do tejto diskusie (ohladom tohto produktu) a viac by som sa neozvala, keby si mi nedala taku odpoved, ze marketingovy pracovnik!!! inac, ty prispievas do kazdej diskusie o bieleni a ohovaras tento vyrobok po JEDNOM pouziti?!?!
a ta ziadam, prestan stale opakovat lacne, preto nefunguje. to znamena, ze keby to bolo drahe, tak by to fungovalo?!?!
moja, po jednom pouziti ti urcite zuby neznicila, a vsetko ostatne, co si napisala, KLAMES!!
ked nechces, nepouzivaj bielu perlu, ale laskavo ani neodpovedaj na moje prispevky. ja si mozem kdekolvek vyjadrit svoj nazor. ked je nieco podla mna dobre, napisem to. takze podla teba pre kolko firiem pracujem ako marketingovy pracovnik, ked si pozries aj moje dalsie prispevky? tak asi min. pre 20 😀
@pasteleria no tak zuby su po vyse tyzdni a pol fakt biele, umyvam si zuby 3-4 krat denne, to som si vzdy aj obycajnou pastou, ta pasta biela perla s porovnanim to bolo nic, vybielilo to trosku, ale teraz od kedy pouzivam swissdent nanowhitening, vidim, ze su fakt ovela belsie, vidim to aj podla ocnych zubov, ako sa krasne vybieluju, ta pasta je ozaj perfektna, nerobim reklamu, som bezna uzivatelka 🙂 treba si tie 2-3 min. cistit zubky, nevyplachujem si po nej usta. a este chcem dodat, zuby posobia naozaj zdravo, su take ciste, lesklejsie, tento pocit som mala po pieskovani a celkovom cisteni u dentalnej hygienicky.
@dadulla
super, diky za info. hned som to kukla na magister.sk je to za 14 eur. ty si to kupila v lekarni?
@pasteleria bohuzial, u nas ju nemali, objednala som si ju zo stranky abcparfemy.sk za 11,50 + cca 3,50 posta...
Tu sú babské rady na vybielenie zubov 😀
http://veu.sk/index.php/aktuality/367-vybielte-...
@pasteleria Nikde som nenapisala, ze som ju pouzila raz, ze som si s nou umyla zuby RAZ. Ale kupila som si ju raz a pouzivala len vtedy, opakovane som si ju nekupila a nikomu by som to ani neodporucala. Cize pouzivala som ju niekolko dni, tak som to myslela. Odporucat by som ju urcite neodporucala ludom, ktori chcu skutocne biele zuby, tie som zatial dosiahla len pomocou pasikov alebo peny, ale pomocou bielej perly to nevyslo, navyse ako som uz pisala, znicilo mi to nacas zuby... Bolo to hnusne, slintali mi z toho cele usta a napinalo ma z toho. A ano, je to lacné, zopakujem to kludne este raz. Myslis, ze preco stoji bielenie u zubara 400 eur? Ak chces efekt, zaplatit proste musis, ale zas samozrejme nemusis platit az 400 eur, kedze na trhu su aj ine pripravky na bielenie, ktore stoja okolo 40, 50, 60 eur. Biela perla stoji okolo tych 10 eur, cene zodpoveda aj kvalita... 😉
@ivanatim sranda je ze jedla soda s apouziva v zubnej paste ako bielacii ucinok a je pouzita ako reklamny vlakac....
pouzila si niekedy cistu zubnu pastu na baze sody , alebo na baze ilu uzasne cistacie ucinky , prekrasny usmev a bez chemie.. budes sa cudovat nemam znicene rokmi zuby, nemam kazy, ale mam uplne ciste zuby ktore si takto cistim roky rokuce, kazdorocne zubarka konstatuje ze nepotrebujem ani detartage...hm hladjem kde je chyba, zidane zuby nemam ani vytrhane ani kazove... 😉
jednoducho aj chemia sa obracia na starocia overeny recept.. 😉
@erikasadek a to je co co si pouzivala vies mi poradit kde by som to zohnala ja mam uz roky taky problem este pred tehu som si dala spravit 4 predne zubky mam ich porcelanove no ked som zostala tehu tak ostatne zuby mi zo zltly a teraz ked sa usmejem 4 mam biele a ostatne zlte vyzera to strasne hambim sa za to ale co mam robit
@renata5 nebudem mudra ale nato ti pomoze len a len profesionalne bielenie... 😉
ak chces domacu pasti 1 lyzica sody bicarbony a 10 kvapiek alebo viac stavy s citrona...... zamiesata pouzit ak mas problemy s dasnami mozes pridat aj extract s jadierok grafruitu.... 😉 vymiesat nie dlho skladovat.. 😉
@erikasadek Nehnevaj sa, ale toto je velmi hlúpe od teba. Ano, viem, ze jedla soda sa pouziva aj v zubnych pastach, napriklad americka pasta Crest Baking Soda, ale POZOR: tam je to upravene pomixovane, spracovane atd...tak, aby to nebola taka substancia ako je klasicka soda, ktoru mas v kuchyni!!! Alebo sa ti zda, ze su v tej paste tie iste kamienky sody, ako soda, ktoru mas v kuchyni? ... Ja som kritizovala ten clanok, pretoze tam sa normalne pise, tak ako pises aj ty, ze si mas sodou, ktoru mas v kuchyni (urcenu na iny ucel ako cistenie zubov!) umyvat zuby a to je velmi zly napad. Opytaj sa ktorehokolvek zubara alebo dentalneho hygienika, co ti na to povie. 😉
A dalsi velmi hlupy napad je primiesat do tej sody este aj citrusove šťavy (citron alebo grep, to je jedno). Citrusove stavy rozožierajú zubnu sklovinu! Dalsia vec, na ktoru sa prosim opytaj zubarky alebo dentalneho hygienika, nech si zbytocne takto nenicis postupne zuby...
Tieto domace recepty, to je hrôza. Hlavne ze vsetci tí, ktorí tieto recepty praktizuju, lebo nemaju peniaze na kvalitne pripravky, kritizuju peroxid, ze ako nici zuby a pritom si ich sami nicia omnoho omnoho viac...
@ivanatim budes prekvapena ako som hlupa alebo aky je hlupy zubar, teda par ktory mi poradili tuto variantu; aj u dietata ktore malo zlte zuby<;;;;
mas pravdu mam uplne rozozratu sklovinu, a znocene dasna mam 37 rokov a dokopy 4 kazy za cely zivot sklovinu ma uplne v poriadku, nechybaju mi zuby nemam znicene dasna, a robim to uz dlhe roky...
mas pravdu.... 🙂 🙂 🙂
il je uzasna vec na cistenie ci zubov alebo celkovo, zuby su dokonale ciste a svieze , ziadna zubna pasta mi nedava takuto sviezosta cistost zubov.. nie nadarmo je pouzivana vo vsetkych bio pastach.....
ja by sa skor bala veci ktore su v chemickych zubnych pastach, co vsetko obsahuju a psosobuju.. nie su bez rizika;;;
@erikasadek Nema zmysel tu asi s niektorymi ludmi sa hadat ako vidim. 🙂 Tak ti tu aspon dam link na nazor zubarky, ok? Precitaj si:
http://diva.aktuality.sk/poradna-otazka/25693/j...
alebo napriklad ti skopirujem text z clanku, kde hovori ZUBARKA (nie mlade žabky, ktore este ani skolu nedokoncili, ale uz sa hraju na novinarky na internete alebo laici v internetovych diskusiach):
http://primar.sme.sk/c/5763247/biele-zuby-chemi...
ten skopirovany text:
"Možno ste sa už stretli s domácimi receptúrami, podľa ktorých si môžete zuby vybieliť napríklad potieraním citrónovou dužinou či prekrojenou jahodou, alebo drhnutím sódou bikarbónou. Stomatologička však rozhodne varuje pred používaním takýchto metód.
Upozorňuje, že práve z tohto vznikajú citlivé a poškodené alebo na povrchu mechanicky obrúsené zuby. „Citrón obsahuje ovocnú kyselinu, ktorá leptá sklovinu, odvápňuje a na takto poškodenú sklovinu je sóda bikarbóna hrubým abrazívom, ktoré mechanicky ničí povrch skloviny. Týmto si veľa ľudí mechanicky poškodzuje krček,“ hovorí lekárka."
Neviem co viac este treba, kde niet rady, tam niet pomoci...
@ivanatim mas pravdu nie je mi pomoci.......
vies mam na vec svoj nazor a stav mojich zubov v mojom veku tiez o niecom hovori.. aj il je skodlivy ze??? 😉 il je neskutocne cistiaci , ucinok a nie je vobec skodlivy..
pozri ja nemam nic s forumov a podobne ja som takto zacala riesit cistenie zubov ked ani internet neexistoval.. 😀 😀 😀
pisem osobnu dlhodobu skusenost nic viac.....
hadat ani nahodou... 😀 😀
@ivanatim
neviem nakolko zhnite zuby si mala pred pouzivanim Bielej Perly, lebo moje zuby boli v poriadku, len trosku citlive a po pouzivani sa mi zda, ze aj ta citlivost sa preliecila. tiez boli trosku sfarbene, ale inac dodrziavam ustnu hygienu, takze ten produkt mi vyhovoval. Takze ti odporucam zuby umyvat, nielen vymyslat pasiky-a neda mi sa ta neopytat: ty si tym pasikom marketingovy pracovnik? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@erikasadek
ivanka sa ma chut hadat, tak to si nevsimaj. jednoducho nikto nema pravdu len ona a zapaja sa do uplne kazdej diskusie o bieleni zubov, aby teda vsetkym vysvetlila, aki su hlupi
@ivanatim
moja: jeden zubar povie to, druhy zas nieco ine. volakedy bolo mlieko najlepsou potravou, dnes to uz je jed. keby som mala pocuvat vsetkych tych expertov, tak ani nejem 🙄
@pasteleria si uplne biedna. Uz ti neostali argumenty, tak len bezhlavo tu podporujes uzivatelku s nickom erikasadek, pritom je jasne kto tu dava jasne argumenty. Dala som tu dva linky na odborne nazory zubarov na urovni, nie nejakych podradnych dedinskych zubarov... Ani to nestaci, skoda slov fakt na niektorych ludi. Btw nie som marketingovy pracovnik, ale mam na to, aby som si kupila aj nieco kvalitnejsie. Ak by si ty ten kvalitnejsi, aj ked drahsi, ale kvalitnejsi vyrobok vyskusala, urcite by si sa tu so mnou teraz nehadala. 🙂 ale to uz je tvoj problem, pokracuj s trapnou Bielou perlou. Btw2 zuby si umyvam pravidelne, tvoja hláška "zhnite zuby" je úbohá. 😀 Navstevujem dentalnu hygienu dvakrat do roka, takze neboj, zuby mam v poriadku (nastastie ich uz nenicim pouzivanim lacnej bielej perly)...v tematike bielenia a starostlivosti o zuby sa uz nastastie velmi dobre vyznám, preto sa aj zapajam do viacerych diskusii, mam vyskusanych kopec produktov, davam tu moje osobne skusenosti, aj odborne rady, ktore uz mam literaturou a informaciami z internetu nastudovane za tie roky (nie z lacnych diskusii laikov, ako je táto diskusia)... 😵
@erikasadek Dosli ti argumenty = o íle som nic nepovedala, ani slovo... Preco spomínaš nejaky íl? Asi ti teda dosli argumenty, radsej si este raz precitaj tie clanky, dala som tu linky, su to zubari odbornici. Aj medzi zubarmi su rozdiely. Existuju dedinski zubari, ktori ani netusia ake produkty na bielenie existuju, existuju nevzdelavajuci sa zubari, ktori ti poradia hocijaku blbost ako to vraj urobil napriklad aj tvoj zubar atd...
Inak chcela by som kontakt na toho tvojho zubara. Bola by si ochotna mi nanho poslat kontakt? Chcem to preverit ako moze takyto zubar vobec ordinovat, zubar, ktory nevie, ze kamienkami sody sa brúsi sklovina a ze šťava z citróna sklovinu kyselinami rozoziera. To je co za zubara preboha???? 😀 😀 😀 😀 😀 K takemu by som teda nesla... Ja nie som zubarka a tieto veci viem... a on to nevie? Tak to je co za zodpovednost toto? Nech sa trochu vzdelava, stacilo by mu pokojne len tie dva clanky precitat, na ktore som tu hodila link, mozo by mu vtedy zaplo a zacal by sa vzdelavat aj v tejto oblasti a neradil by potok svojim pacientom detinské babské recepty na domace bielenie, ktore cital niekde na mnau.sk napisane nejakou sopľaňou zo strednej školy, ktora brigaduje a pise clanky na e-portaly.........

zdravim 🙂 snad vam pomoze aj moja dnesna skusenost. Vcera som podstupila ustnu hygienu a odstranenie zub.kamena ultrazvukom (povinne pred bielenim)(30€). Bolest ok po par ibuprofenoch sa dalo...Dnes mi bielil zuby zubny lekar.Bielenie peroxidom 3*20minut za sebou (cena 200€) po 8 minutach musel prerusit.....Dostala som za 20 minut 8 inekcii na umrtvenie!!! Ta bolest sa neda ani opisat! Nieco ako elektricke soky od korienkov zubov do hlavy a spatne do celeho tela, krce v celom tele....Chudiatko zubar bol v soku....nikdy sa vraj s podobnou reakciou nestretol. Nabalil ma roznymi gelmi, pastami...peniaze nechcel ziadne. Bielit zuby som si dala len kvoli svadbe ktoru mam o tyzden.Velka chyba! Nikdy by som na bielenie zubov nepristupila. Som mozno jedna z tisic co mala takuto hroznu reakciu ale dajte si prosim pozor.To este neviem ake nasledky to zanecha na mojich zuboch :(