Bielenie zubov. Čo používate?
caute vsetci🙂
chcem sa opytat ci nepoznate nieco ucinne na bielenie zubov na doma.umyvam si pravidelne aj s pastami na bielenie ale nema to az taky efekt.Vela reklami su aj na nete..neskusili ste niektora nieco odtial?alebo mate nejake finty???dik
@wikisara tak si teda radsej pockam a nebudem to riskovat. Nestoji mi to zato, chcem v prvom rade aby moje dietatko bolo zdrave a potom si zacnem riesit svoje zuby. Vsak zase az take hrozne nie su, to je len taky moj pocit ze viem ze ich mam zazltnute a chcem ich mat krajsie. Jasne, to tak vacsinou aj ja robievam ze striedam zub. pasty. Kupila som si teraz tu intensive, tak tu testujem a zatial fajn, som rada ze ma fajn chut, taku do sladka, teda aspon mi to tak pride a to mi vyhovuje ze az tak nestipe🙂
@sweetyna presne, treba teraz v prvom rade myslieť na bábätko a keď si doteraz prežila zo žltými zubmi tak ešte pár mesiacov vydržíš🙂 Hej, tá je fajn. Mne prídu všetky tri chuťovo v pohode a nie štipľavé, čo presne ako aj tebe tak i mne vyhovuje🙂 Testuj aj naďalej a prajem veľa zdravíčka tebe a potom aj malej/malému😉
ahojte ake mate recenzie ktore domace bielenie sa u vas osvedčilo ?
@zuzula777
@wikisara
ahojte babule🙂 Snad neotravujem. Citala som si trosku diskusiu a taktiez by som chcela mat belsie a krajsie zuby. Videla som, ze ste vyskusali alebo teda skusate tu 10-dnovu kuru. Uz som cosi o nej citala, ale chcela by som vediet aj vase osobne skusenosti. Pomohol vam tento produkt vybielit zuby? Dakujem uz vopred za odpoved🙂
@zuzula777 aha, lebo som si citala tuto diskusiu a ked si uz v januari pisala, ze ho pouzivas a videla som, ze to je len 10 dnova kura tak som myslela, ze ju uz mas davno za sebou. To teda asi ani nebudes mat nejako vysledok, ked to nepouzivas pravidelne a tak ako sa ma. No ale ved uvidis
@kahh mňa vôbec neotravuješ, to sa báť nemusíš 😉 Rada ti opíšem moju osobnú skúsenosť s kúrou, predpokladám, že myslíš white look systém, že? Lebo iba ten som skúšala. Snažila som sa ho podctivo si dávať na zuby aj keď boli dni, kedy sa mi vôbec nechcelo ale vždy som sa premohla a na tých 20 minút som si ten aplikátor naniesla na zuby. Všimla som si nejaké zmeny aj keď nie až tak viditeľné ale boli tam a hlavne kamaráti a rodina mi hovorili, že je vidno že som si bielila zuby. Tak to ma potešilo, že je to vidno🙂 Máš moc zafarbené (zažltnuté) zuby?
Baby skusali ste pastu ap24?
@zuzkaxx4 co to za pasta?
@wikisara ano, ten som myslela. Ved o tom som videla, ze ste si tu pisali a videla som ho v DM-ke, chcela som si ho aj kupit ale potom som si to premyslela, ze radsej sa este informujem ci dokaze takyto system vybielit zuby a vsetko ohladom toho. A aplikacia je aka? Nie je to moc komplikovane? Moc nie, ale trosku ano. Predsa len z kavy, cokolady, caju a tak. Ale nie je to az take hrozne, len by som ich chcela belsie
@kahh hej, hej dobre si videla. O tom sme si tu písali. Aplikácia? Tej sa nemusíš báť. Je dosť jednoduchá. Tam v balení máš také aplikátory, ktoré si vyformuješ podľa tvojho chrupu a potom dva krát do dňa si do neho dáš gél a uložíš na zuby na 20 minút. Ak by si nevedela presne ako, tak na internete je aj fajn video alebo potom podľa návodu. Keď som to zvládla ja, tak ty by si mala tiež🙂🙂
@wikisara to nie je nikde napisane, mozno si sikovnejsia ako ja🙂🙂 Ale tak snad sa to podari. Dnes alebo zajtra behnem do obchodu a zakupim si tento produkt. Ty si ho kde kupovala ci cez internet si si ho objednavala? Ozik a je aj dobre na tu dobu prestat pit kavu alebo nieco take? Aby vysledok bol viditelnejsi?
@kahh sorry, že odpisujem až teraz, ale bola som na takej kratšej predčasnej dovolenke a vôbec som nemala prístup na internet. Už ti asi moje odpovede nebudú na nič, že? Kúpila si ho a vyskúšala, či? Ja som ho v dmke kupovala ale majú ho aj na internete ale to sa mi nechcelo čakať na dodaciu dobu. Takto som behla do drogérií (keďže ju mám kúsok od domu) a bolo kúpené🙂 Pokiaľ to dokážeš, tak je jasné, že je dobré prestať piť kávu a čaj lebo to najviac ničí zubnú sklovinu. A tým pádom by mal byť aj výsledok lepší ale to už sama uvidíš keď to vyskúšaš
@wikisara bola si na dovolenke? To je super a kdeze si bola? Mne vobec nevadi, ze neskor odpisujes. Ked sa ti jednoducho nedalo, tak to chapem, neboj nic🙂🙂 No nasla som si ho potom na internete a objednala som si ho z jednej internetovej stranky, kedze som nevedela, ze tieto produkty predavaju aj v dm-ke. Dakujem ale aj tak za informacie🙂 Obmedzila som, predtym som pila tak tri kavy denne a teraz ked skusam ten system sa snazim len jednu a zatial to zvladam🙂
@kahh áno boli sme si už takto začiatkom mája oddýchnuť🙂 Boli sme v Taliansku v Gargane. Síce tam bolo chladnejšie ale išli sme tam preto, lebo môj drahý sa venuje jednému športu a k tomu potrebuje vietor. Ale aj napriek tomu, že bolo chladnejšie bolo super, veď ako na dovolenke🙂 Nemáš začo ďakovať🙂 Už si teda systém začala aj aplikovať? Čo hovoríš zatiaľ?
@helenkasabinka ja môžem potvrdiť, biela perla mi vždy krásne vybieli zuby a trvá pol roka kým ju použijem zase a to už niekoľko rokov a je poznať rozdiel už po týždni...jeden čas bola tuším stiahnutá z predaja a to som stresovala, že čo bude s mojimi zubami....išla som k lekárke a leaserom mi vybielila zuby za 55 E - bola akcia, a biele mi vydržali len 1 mesiac, nikdy viac......a to nepijem kavu, nefajčím, ani cervené vino nepijem, ale na bielu perlu nedám dopustiť
Nejaká dobrá zubna pasta na umelý chrup som silná fajciarka tak mám zuby trocha žlté poradí my niekto odskusane
@janina45 ahoj, neviem či to je ešte aktuálne, keďže pozerám, že komentár si sem písala už dosť dávno. Ale ak áno, rada by som ti poradila. Radila som tu babám systém, ktorý mne vybielil zuby, ktoré som mala žlté ale oni ponúkajú aj zubné pasty, ktoré obsahujú zložky, ktoré bielia zuby. Skús tú, možno ti pomôže. Ja ju používam, chuť je tiež fajn🙂
@wikisara ospavedlnujem sa ti, ze som ta trochu zanedbala a odpisujem ti az teraz ale v nedelu sme sa my vratili z dovolenky. My sme boli zase na dva tyzdne v Chorvatsku🙂 Tak to chapem a aky je to sport? Idem ti ale napisat ohladom toho systemu. Zacala som ho hned aplikovat ako som si ho zakupila. Uz mam kuru davno skoncenu a da sa povedat, ze som spokojna. Vybielilo mi to trochu zuby. Mam ich o cosi krajsie a belsie. Ale este chcem tuto kuru zopakovat o polroka a snad budu este belsie🙂
@kahh v pohode, za to sa vôbec nemusíš ospravedlňovať🙂 Áno? A kde ste priamo boli a ako bolo? Pochváľ sa😉 Ten šport sa volá kitesurfing, neviem či ti to niečo hovorí, hm? No a tie zúbky? To rada počujem takú spätnú odozvu 🙂 Aplikuj aj druhý krát, potom je výsledok ešte lepší, fakt 🙂
@wikisara prepac, tak dlho som tu nebola. Mala som pred porodom trochu komplikacie a bola som v nemocnici. Teraz konecne sme si uz s malou spravili denny ritual - tak uz to je super🙂 Prisla som sem pozriet, co tu je nove🙂 A videla som na jednej stranke, ze je uz aj novy produkt a to bieliace pero? Vies o nom?
@wikisara: ahoj. Moz3m ti o tom nieco napisat z vlastnej skusenosti. Cistil som si zuby sodou bikarbonou tak max. 1 az 2x tyzdenne a sem tam aj citronikom... vskutku mozem povedat,moje zubky boli belsie a kazdy mi ich chvalil. Ale.... po case mi zacali krvacat dasna, robili sa mi castejsie kazy a hlave uz aj po zahryznuti do tvrdsej korky chleba sa mi takpovediac mrvili zuby. Nasledovala navsteva zubara a stanovena dg... oslabena sklovina zubov, podrazdene a zapalene dasna... paradentoza... 4 z 5 zubarov to klasifikovali ako vysledok mojho experimentu so sodou a citronom... takze vobec neodporucam...
@deeena ahojky, vysledky su super.ako dlho trvalo docielit takyto rozdiel? Dakujem
@uglybetty1234 po týždni sú viditeľné zmeny už som objednala ďalšiu objednávku plánujem 15teho idem ju skusit aj sama na sebe. Ohlasi na pastu sú pozitívne sama som zvedava

@wikisara rozmýšľam nad niečím, lebo mám trošku zažltnuté a budem sa vydávať , tak nechcem aby pri tých bielych šatách svietili na žlto 🙂