Bielenie zubov. Čo používate?
caute vsetci🙂
chcem sa opytat ci nepoznate nieco ucinne na bielenie zubov na doma.umyvam si pravidelne aj s pastami na bielenie ale nema to az taky efekt.Vela reklami su aj na nete..neskusili ste niektora nieco odtial?alebo mate nejake finty???dik
Ahojte, ja som skusila bieliaci system White Look. Kupila som ho v DM Drogerie na Slovensku a vysledok bol super. Vybielilo mi to zuby o 4 odtiene (bola k tomu aj stupnica na porovnanie vysledkov). Navyse som nemala vobec po bieleni citlive zuby, takze mozem iba odporucat. STal okolo 19 EUR. Bola k tomu aj zubna pasta, ktoru teraz pouzivam po bieleni a som s nou velmi spokojna.
Mate niekto skusenosti s pastami crest? Hladam nieco bieliace vhodne na ctlive zuby...
@zienkadomacaa (neaktívny člen na portale modrykonik.sk s TROMA prispevkami vo svojej kratkej historii z konta zalozeneho tesne po uverejneni tohto prispevku)
:D :D :D No jasne 🙂 Toto je TYPICKÁ "recenzia" (REKLAMA) predajcu. Na prvý pohlad je to uplne jasne a trápne 🙂
Ten produkt je uplny nizkonaladovy brak. Vyrobna cena niekde na urovni 1-2 dolarov a efekt nulový. Ukaz mi nejaku SKUTOCNU recenziu SKUTOCNEHO zakaznika (na portali heureka.sk), ktory si ten produkt NAOZAJ kupil a naozaj pouzival. Nikde nic take nenajdes 🙂 Je to lacný brak - outsourcovana nizkonakladova vyroba jednej slovenskej firmy... Nieco, co stoji 19 eur a je vyrobene nejakou malou novou slovenskou firmičkou, ti zuby urcite nevybieli. To by tu potom vsetci behali s bielymi zubami, nie je to žiaľ tak 🙂
Aku tradiciu ma ta znacka? Ziadnu. Ake vysledky a recenzie ma? Nikde ziadne. Ma kvalitne zlozenie? Nemá, nie je tam nic co by zuby vedelo vybielit. Len dat nieco lacno vyrobit, potom dohodnut spolupracu s DM-kom, ponuknut im nizku velkoobchodnu cenu, kedze si to firma moze dovolit, kedze vyrobila nizkonakladovy neucinny brak, tak to nestaci. To Vam hned ludia prekuknú. Par ludi to kupi, lebo je to LACNÉ, ale dalsim o tom nepovedia, lebo s tym nebudu spokojni. Taky produkt nema velku buducnost, ale ked ste sa uz na to dali, tak Vam drzim palce. 🙂 Len si nepiste taketo trapne reklamy do anonymnych diskusii, lebo je to smiešne a úbohé...
V zlozeni toho produktu sa navyse nenachadza ziadna latka, ktora by dokazala zuby vybielit. Su tam chemikalie atd, ale nic take, co by zuby vedelo naozaj vybielit, zoxidovat farbiva pod sklovinou v zubovine, nic take tam proste nie je 🙂
@rainee Ahoj, ja ti poradím. Tu najdes kopec ludi, ktori s tymi pastami maju naozajstnu skusenost, kedze to su skutocni (heurekou sk) overeni zakaznici eShopu: http://obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky-com/r...
Tam moze dat recenziu len ten, kto v eShope naozaj produkt kupil, kedze len jemu pride do mailu dotaznik z heureky na vyplnenie. 🙂
@rainee Su tam aj recenzie na produkty, ludia tam pisu, ze su to kvalitne produkty a ze ucinkuju. Nepisu ale vacsinou konkretne ktory produkt kupili, to je pravda. Kazdopadne si myslim, ze ak by bol niekto s nejakou pastou Crest vyslovene ze nespokojny, urcite by to tam rad napisal a pokritizoval by ju, ale nie je tam nikto taky, cize tie pasty su jednoznacne dobré. Ale aj ked su dobre, tak si treba uvedomit, ze pasty ti zuby velmi nevybielia, s tym musis pocitat aj pri pastach Crest. Taketo kvalitne pasty vedia velmi pekne vyleštiť povrch zubov a odstranit vonkajsie zafarbenia, ale to este neznamena, ze budes mat biele zuby, kedze farbiva mas pravdepodobne aj pod sklovinou v zubovine a na toto uz treba ine produkty, napriklad bieliace pasiky crest, ktore dokazu tie farbiva pod sklovinou zoxidovat. Ak mas ale citlive zuby, tak bielenie pre teba nie je vhodne, lebo budes zapasit pocas aplikacie s mensimi bolestami kvoli tej zvysenej citlivosti a moze ti to byt neprijemne. Existuju ale aj pasiky Crest na citlive zuby, su v tom eShope a potom napriklad aj neperoxidove pasiky Cougar, teraz maju akurat akciu 2 balenia za cenu 1. Ja som ich mala a nebola som nespokojna: http://www.cougar.sk/bielenie-zubov/125-2-balen...
Kedze su neperoxidove, tak nemusis vobec riesit, ci mas alebo nemas citlive zuby 🙂
@ivanatim produkt white look odporucam, pretoze s nim mam dobre skusenosti. Nesnazim sa tu nikoho ociernovat tak ako Vy. Ak Vam to ale pomoze propagovat na bielenie zubov "Vase" produkty, tak to kludne robte. Niektori ludia v tom maju potesenie 😉
@zienkadomacaa Neukazali ste mi jedinu skutocnu (nezaplatenu, nenapisanu predajcom) recenziu nejakeho OVERENEHO zakaznika na ten produkt...Ukazte nejaku a verim, ze taky lacny brak bez ucinnych latok dokaze vybielit co i len o odtien 😉 Ja som pocula zatial len same negativa na ten produkt, ale ludom to az tak nevadi, kedze je to lacne a ani od toho vela neocakavaju. :D Ja ako odbornicka, ked sa pozriem na to zlozenie, nic co by vedelo zuby vybielit aspon trochu, sa tam jednoducho nenachadza...Viem, ze to vyrobila nejaka mala slovenska firma za nizke naklady, aby sa to dalo predavat lacno a distribuovat do drogerie, ktora tiez potrebuje svoju maržu....ta mala slovenska firma sa samozrejme snazila nejako presadit, preto si zaplatila par fotiek s bloggerkami, ale to este nic neznamena, chcem vidiet nejake recenzie SKUTOCNYCH zakaznikov...nie su take? tak potom nie je o com 🙂
tu nájdete info o bielení zubov citrónom 😉
http://infozdravie.blogspot.sk/2016/02/citron-a...
@mima1 Curaprox ano, je to kvalitna laserovo zabrusena jemna zubna kefka, ale pani chcela vediet nieco na bielenie zubov. Zuby sa kefkou nebielia a uz vobec nie jemnou kefkou. Curaprox kefky su vyborne na cistenie zubov. Neskodia dasnam tak ako ine komercnejsie kefky, ktore nemaju stetinky laserovo zabrusene. Maju tiez velmi huste stetinky, co je dobre pre stahovanie povlaku zo zubov. To su ale asi ich jedine prednosti, netykaju sa nijako bielenia zubov.
Ahojte babule 😉 Aké máte skúsenosti s bielením pomocou citrónu a sódy bikarbóny? Je to účinné, lebo čítala som trošku o tom na internete a niekde je že áno a niekde že vôbec sa to neodporúča. Ak nie, tak vedeli by ste mi poradiť nejakú inú metódu, pomocou ktorej by som dosiahla aspoň o pár stupňov že by moje zuby boli belšie? Ďakujeeem 😉
@wikisara teraz je neaka nova pasta na zuby na bielenie.Bezi reklama.To si neskusala?
@mamartinka nie, nie to som zatiaľ ešte neskúšala a ani som dokonca tú reklamu nevidela takže moc ani neviem ktorú pastu myslíš. Mohla by si mi to keď tak napísať do IP že čo myslíš? ďakujem
@wikisara Teraz neviem presne ale tusim toto je ono.Aj tu bola na konovi reklama ale uz to neviem najst. http://bielenie-zubov.heureka.sk/sensodyne-true...
@mamartinka ďakujem za typ, pozriem sa aj po tejto paste. Inak ale bola som cez víkend s kamarátkou vonku na kávičke a som sa tak zapozerala a sa mi zdalo že mala o dosť krajšie zuby a hlavne biele tak som sa jej hneď pýtala že akú pastu používa, že chcem aj ja také pekné zuby a spomenula mi nejaký white-look system, ten ste niektorá skúšala? Že to sa len 10 dní používa čo mi príde aj dosť krátko tak zisťujem či to je fajn, alebo nie. Rozmýšľam že by som možno aj to skúsila
@wikisara co to je a drahe?Este som to nepocula.
@mamartinka ona mi to vysvetľovala že balenie obsahuje dve formy ktoré si vyformovala na svoje zuby, potom gél a pastu a že ten gél si nanášala do tých foriem dva krát za deň a mala ich na zuboch cca 20 min. a takto počas celých 10tich dní si to aplikovala. Čo som pozerala cenu na internete, tak mi príde že to nie je moc, stojí to cca 19€. Preto nad tým uvažujem aj ja, že by som to vyskúšala
@wikisara dakujem.
@mamartinka nie je začo 😉 Aj si to pozerala, rozmýšľaš že to vyskúšaš? Ja som bola včera v dmke kupovať drogériu a som to tam zbadala tak som si rovno jedno balenie skúsila kúpiť a od víkendu si to začnem aplikovať. Som nato veľmi zvedavá aké budú výsledky
@wikisara ahoj, prosim ta a nevies mi povedat ci tento produkt sa moze pouzivat aj pri tehotenstve? chcela by som vyskusat nieco, co by mi pomohlo aby som mala krajsie a hlavne belsie zuby ale momentalne sa bojim kedze som v 21. tyzdni ci ist do toho alebo radsej pockat... Dakujem za odpoved 😉
@sweetyna Ahoj🙂 bohužiaľ tento produkt nie je určený pre tehotné a dojčiace ženy, takže byť tebou to skôr neriskujem a počkám. Keď tak potom vyskúšaj, ale to už bude asi neskoro o pár rokov že? Napadla ma ale druhá varianta a to vyskúšať nejakú pastu s bieliacimi účinkami, či to si už skúšala?
@wikisara fuu tak to si ma moc nepotesila, myslela som si ze konecne aspon nejaky produkt ktory budu moct pouzivat aj tehulky. No nevadi, nebudem riskovat. Ani po porode, ked este budem kojit to nemozem zacat aplikovat na zuby, ze? Hej, nad tym som premyslala aj ja. Tak asi to len tak spravim ze skusim aspon taku pastu si nejaku kupit. Ty pouzivas teraz nejaku?
@sweetyna ani pri dojčení by sa ešte nemal používať. Ak teda chceš, tak by si mala až úplne potom keď prestaneš dojčiť. Radšej to neriskuj. Áno, stále už asi polroka používam tie ich pasty, teraz momentálne mám doma intensive. Striedam ich, raz tu, keď tu miniem tak zase enzyme si kúpim a tak. Ako ma napadne🙂
Práve dnes som v DM zbadala white look a kúpila som si ho. Hmmm, asi som si mala najprv prečítať nejaké recenzie. Ale už ho mám doma, čo s ním....Dnes alebo zajtra začnem skúšať. Tak snáď aspoň málinko zafunguje. Ale teraz neviem neviem....Mám z toho všelijaké pocity. Nehovorím,ze bol drahy,ale tiež nestal 5 korun😅 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂