Bielenie zubov. Čo používate?
caute vsetci🙂
chcem sa opytat ci nepoznate nieco ucinne na bielenie zubov na doma.umyvam si pravidelne aj s pastami na bielenie ale nema to az taky efekt.Vela reklami su aj na nete..neskusili ste niektora nieco odtial?alebo mate nejake finty???dik
Baby, ja som skusala kadeco, zubar ma vsak vystrasil, ze si tymi pastami znicim sklovinu. Az som objavila nuskin AP 24, bieli prirodzene, BEZ peroxidov, navyse mi znizila zubny kamen, ten pocit cistych zubov som este pri ziadnej nemala, fakt je super. Je drahsia, ale zase ju mam uz 3.mesiac a ma cez 100 g. Vsimajte si zlozenie, lebo biele zuby nie su vsetko, ked vam odide sklovina😞
Ja používam AP24 z NuSkinu. Som spokojná a vidno rozdiel krásne 🙂 odporúčam ;)
Ja teda rozhodne odporucam zubny olej od karla hydeka cisto prirodne.A to som vyskusala naozaj vselico ale tu naozaj pri 5kvapkach fakt vidno rozdiel.Tak to mi to nevycistila ani dentalna hygienicka.
Tiez odporucam AP24 pastu, rozdiel je viditelny, ale samozrejme neocakavajte bielenie ako od zubara - typu "americky usmev". Toto je skor postupne bielenie. Ale hlavne je, ze to neskodi, povlak ziadny, mozu pouzivat deti, a vydrzi dlho, balenie cca 2,5mesiaca, takze ta cena je potom v pohode 🙂 Ja som mala dost citlive zuby a tato pasta mi velmi pomohla aj na tento problem.
Ahojte, ja teraz skúšam túto čiernu pastu Splat https://splatslovakia.sk/produkt/splat-special-..., tiež som skúšala na bielenie zubov všeličo. Táto mi príde trošku netradičná, chuťovo zaujímavá, možno trošku štípe, pretože obsahuje prírodné silice, ale inak fajn. Zatiaľ čakám, čo to spraví, zuby čistí super.
takže si s nou spokojá? Niektorí pisali, že z nej maju citlive zuby a dasne. AKo si to mala ty? Dá sa ta pasta kupit aj niekde inde?
použivam tuto čiernu bieliacu pastu a som spokojná https://www.notino.sk/white-pearl/nanocare-whit... je to čierna pasta a v sebe ma zlate trblietky. Po cca tyždni použivania som videla prve vysledky.
@modroocko111 Svoje zubky si chodim bielit do dental brothers, je to zdrave profesionalne a bez peroxidu 🙂 doma nic neskusam aby som si neposkodila sklovinu ci dasna
Ja osobne by som drasticke domáce bielenie neskusala, odporucam napriklad dentalbrothers.sk 🙂 okamzite vysledky, bez peroxidu 🙂
Bielenie zubov - http://ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.
@maja367 odkiaľ objednavate
@modroocko111 ja mam tuto pastu je dobra ani nie dráha mala som bielu perlu ale ta mi takto do re nevydržala.....
Nič, dentálna hygiena 2x rocne a sonicka kefka a pasta. Single kefka a medzizubka. Predtým curspeox som používala. Nič na bielenie extra mi netreba. A to kava, čaj je moje celodenné pitie :D
Crest pásiky Amazon slus obsahujú peroxid v EU sa nepredávajú, fungujú odskúšané 22 dňová kúra

Od včera si ňou čistom zuby. Je prírodná ja mám citlivé zuby, nemohla som používať sensitive,colgate...ale túto ...a popravde od rána mám hladké zuby bez povlaku po káve a jedle ;) čo som používala dental poobede už som cítila povlak na zuboch 🙈