Blchy u psa
Mam taky problém že môj psík ma blchy ...Nevie mi niekto poradit niečo z čím sa tých blch zbavím? Psíka mam dnu ,Kupem ho pravidelne ,len to niekde musel chytit od inych zvierat...Ďakujem pekne za rady
Ako radia, choď si niečo kúpiť na veterinu. Môj nosí obojok foresto, proti kliešťom a blchám
na blchy je dobra tableta Bravecto, zabera aj na klieste a poskytuje 3 mes ochranu proti vonkajsim parazitom. Kupis u veterinara a davkuje sa podla vahy retriever cca 50e. ALe je ucinna a zabera.
@zuzana9415 toto nie je pravidlo. Niektore plemena su nevhodne na chovanie vonku.
@tannja takéto sem nepíš lebo lebo zmažu odpoveď 🤣
omg to z blchami si ho este nevyprala vonku?Pozor aby si si nezamoríla dom.Ako naozaj pes najlepsie mat vonku,nie valat sa s nim v posteli.
@aceris macky aby chytali mysi vonku,nie v dome -logika psy aby strazili -logika,boli domistikovsne aby pomahali ludom,nie aby sa s nimi ludia valali v posteliach.To uz neskor zacalo ludom troska harasit.Jasne pes ,macka vonku-tam je ich prirodzene prostredie v izbe 4x3m si isto uzivaju hah.
@elmivelmi Nie je pravda. Pes cloveka miluje a potrebuje jeho spolocnost. Clovek opacne, citi sa so psikom lepsie, bezpecnejsie, odstranuje uzkosti s depresie. Mam psa v byte, nejde ani do postele ani na gauc, ale ludsky kontakt - tulenie, hladkanie, prihovaranie - na tom je priam zavisly. A ano, byvam v byte, ale nabeha sa viac ako hocijaky iny psik pri bude na dvore. Vidiet na nom, ze je stastny a spokojny a aj cela nasa rodina z neho. Choroby na nas neprenasa, alergicka je len dcera na palinu/ambroziu - vonkajsie buriny a tu alergiu dostala skor, nez sme psa mali.
@zuzana9415 vsak ty maj psika von a nestaraj sa, kde maju psika druhi
@aceris no prave ze mal volnost,co teraz v ytch bytovkach nema.A potom si ludia preslachtili na gaucove prachovky,co nieje ani pes ani macka ale ieco medzi🙂 a hlavne stale to je chore a stale s tym musia behat po zvelolekaroch,ti konecne maju biznis ,lebo niekto tam za osa je ochotny ozaj nechat majlant.Inak viem ze to je mimo temy ale tie orqchovky su aj dost skarede nepodarky,napriklad taky yorksit je skaredy a jemu podobne psy,hlavne ak su aj patricne v byte vypasene.