Bledšie tetovanie

18. okt 2022

Zdravím,
síce už jedno tatto mam ale nepamätám ako to uz bolo kedze som si to dával roky dozadu tak sa poradim...mam pomerne čerstvé tetovanie, je v procese hojenia takže sa trochu supe, samozrejme kožu nestrhavam.
Dodržiavam pokyny tatera - umývam, kremujem.
A však zdá sa mi ze to tetovanie je po týždni od vytetovania o dosť bledsie. Je to OK? Bude už také, či sa ta farba nejak zas "ukaze"? Nemyslím nejaké výpadky farby ale celkovo ze je svetlejšie ako prvé dni po vytetovani.
Diky

lenuska9999
18. okt 2022

Trosku svetlejšie bude, ale nie veľmi. Nemáš tam chrasticky a vďaka tomu sa zdá veľmi svetlé? Potom keď zidu chrasticky a koža bude zahojena sa chodí na obtiahnutie. Napr po mesiaci, neviem už presne aký je tam interval. Väčšinou je to už v cene tetovania. Ďalej závisí aj od kvality farieb , aké tater používa

autor
18. okt 2022

@lenuska9999 ano sú tam také male chrasticky..tak mozno je to tym..ale je ondost svetlejsie...tater bol kvalitný overený..

dominika1922
18. okt 2022

Pomohla by určite fotka 🙂

zuzanna33
18. okt 2022

Je to úplne normálne záleží aj od tvojho pigmentu pokožky hlavne nie na slnko vôbec

tessa2299
19. okt 2022

Tak ja mam tetovanie na chodidle uz 3 roky, farba mi nevybledla od vytetovania vobec. Stale ho mam cierne, ako cerstve. Ale mne sa tusim vtedy spravila iba jedna mini chrasticka. Kremovala som vazelinou a stale si to davala do folie (ktoru som menila). Aby to bolo furt mastne.