Blížim sa k 30-ke a cítim, že je všetko stratené
Najprv som myslela ze mam na vsetko este cas ale uz sa blizim k tridsiatke a mam za sebou velmi vela nevydarenych kratkodobych vztahov a ten cas ide tak rychlo a som taka vycerpana a po tolkych vztahoch uz sa mi nechce ani riesit nieco s niekym asi som stara dievka a zacinam byt zatrpknuta, je to strasne, naozaj naozaj som si takuto buducnost nepredstavovala, je mi hrozne, nemam muza, nemam deti, nemam ziadne kamaratky, zijem s rodicmi, som ubolena a nemam silu
Preco nieco nezmenis teda? Preco este byvas u rodicov? Podnajom/hypo mozes zacat riesit. Nepaci sa ti praca mozes zmenit. Nevysli ti vztahy, to neznamena ze ziaden uz mat nemozes.
Byvala som rok po vysokej s rodicmi, aby som usetrila peniaze podla nazoru mojej mamy, lenze cez tyzden som vsravala o piatej na bus a potom vlak do prace a vracala sa kazdy den najskor o siestej, ak meskal vlak tak o siedmej, co bolo velmi casto. Vydrzala som to ani nie cely rok a nasla si podnajom. Nepacila sa mi praca, zmenima som ju. Cestovala som sama na dovolenky, lebo si to viem uzit aj sama, chodila som aj sama do kina/divadla a nikto zo mna neodkusol, aj som pravidelne cvicievala dokonca vonku medzi ludmi.
Citila som, ze chcem niekoho spoznat a byt s niekym, tak som sa dala na zoznamku a myslis, ze to bolo oblacikove? Vela krat ma kopli do zadku lebo nie som zrovna Monica Belucci, no pot jedno stretnutie dopadlo dobre, prislo dalsie a dalsie.
Teraz mam dieta, muza a myslis, ze sa kupem kazdy den vo flitroch? Dieta mame male, dom nedokonceny, zahradu ako fras velku, cas na seba a muza minimum, fakt to nemame tak ako niekto z Instagramu, co na mna niekedy dopadne, ze sme to zle naplanovali.
Neoznacila by som sa za nebojacnu Amazonku, ale ked sa necitim dobre, nieco sa mi nepaci, nieco chcem, zhodnotim situaciu, moznosti a mozny dopad a nieco urobim.

@snazilka_bio_mamka uz len to ze sa snazis hovori ze za niečo stojis, posielam ti zvysok mojej energie